پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
چمپیونز دیگه لج کردن محسوب نمیشه.اول کار قرعه کشی میشه بعدشم تیمای دوم گروه به اول و اول ها هم به دومای گروه قبلی یا بعدیشون میخورن.احتمالا شما دوم شدی به اول اون گروه خوردی و تیم خیلی خوبیه.همیشه گروهی که قراره بهش برخورد کنید رو چک کنید بعضی وقتا میبینید تیم قوی تر میاد دوم میشه و ما نباید اول بشیم که بهش بخوریم.
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام خسته نباشيد توبخش free token قسمت token Ads چندتافيلم گذاشته بود اما چراتوکن نميده سرکاريه؟؟؟
سلام
بکس من چند روزه هر جی برنامه و بازی باری توکن رایگان دانلود میکنم برنامه حتما باز هم میکنم ولی توکن نمیده قبلا از همین راه کلی توکن میگرفتم برای شما هم اینجوریه؟:ey babaaa:
نقل قول:
سلام
بکس من چند روزه هر جی برنامه و بازی باری توکن رایگان دانلود میکنم برنامه حتما باز هم میکنم ولی توکن نمیده قبلا از همین راه کلی توکن میگرفتم برای شما هم اینجوریه؟:ey babaaa:
نامردیه دان کنی نده . عیب نداره حالا شارژ ایرانسل بزن به بدن حالشو ببر روحیه بگیری
892319832 رو به 737453 اس ام س کن شار ژ میده
ي سوال داشتم توبسته هاي ک هست مثل بسته سبز رنگ وقرمز.رنگ ک کمکي هستن ي بسته هم هست نارنجي رنگ ب اسمskill point اين بسته کارايش چيه ؟؟؟چه کمکي ميکنه وچطوربايد بدستش بيارم؟؟؟
نقل قول:
ي سوال داشتم توبسته هاي ک هست مثل بسته سبز رنگ وقرمز.رنگ ک کمکي هستن ي بسته هم هست نارنجي رنگ ب اسمskill point اين بسته کارايش چيه ؟؟؟چه کمکي ميکنه وچطوربايد بدستش بيارم؟؟؟
اسکیل پوینت همون آیتم تمرینیه...در واقع یا باید دوستانت برات بفرستن یا از طریق بازی و تمرین کسبش کنی....در واقع هر بار که نوار آبی رنگ پر میشه یک آیتم تمرینی یا اسکیل پوینت به بازیکنت میرسه...تو موبایل به صورت اتوماتیک به بازیکن میرسه و اعمال میشه اما توی کامپیوتر میتونی ببینیش و خودت به صورت دستی به قدرت بازیکنت اضافش کنی....
خب از کاپ حذف شدم! 15 تا شوت به دروازه داشتم بازی 0-0 شد. رفت و برگشت دروازبان تیم حریف 9 گرفت. داریم مگه؟
چمپیون هنوز هستم امید زیادی دارم به قهرمانی لیگ هم که اول. این دفعه هم سه گانه نشد
اين بازيکناي اسکات فقط تو قسمت ترانسفور اسکات هستند ؟؟؟هيچوقت ب ترانسفور معمولي نميان؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اين بازيکناي اسکات فقط تو قسمت ترانسفور اسکات هستند ؟؟؟هيچوقت ب ترانسفور معمولي نميان؟؟؟؟؟؟
نه اسمشون روشه اسکات لیست یعنی بازیکنای شیش ستاره ،و تو ترانسفر معمولی فقط بازیکنای سه تا پنج ستاره هستن
خب منم که از کاپ حذف شده بودم توضیحشو دادم اینجا ولی لیگ اولم و چمپیونز هم رفتم جزو چهارتا