پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
من هم با مهدی موافقم . D:
به جای اینکه بگیم یه روز خوب میاد یه روز خوبو بیاریم. جملات دگرگون ساز ki::ki::ki::ki::
البته این مدیرای پفکی که میگه منظورشو نفهمیدم چون سالی یه بار یه مدیر نمیاد اینجا که پست هم بده.
اون کسی هم که مصطفی میگه تصادف کرده و عضو دربی بوده فک کنم بشناسمش. چون چند صفحه قبلو نگاه کنین یه نفر بود هی میگفت دکترای بیمارستان.
شایدم نباشه ولی هر کی هست امیدوارم خوب شده باشه.
نقل قول:
به جای اینکه بگیم یه روز خوب میاد یه روز خوبو بیاریم. جملات دگرگون ساز ki::ki::ki::ki::
البته این مدیرای پفکی که میگه منظورشو نفهمیدم چون سالی یه بار یه مدیر نمیاد اینجا که پست هم بده.
اون کسی هم که مصطفی میگه تصادف کرده و عضو دربی بوده فک کنم بشناسمش. چون چند صفحه قبلو نگاه کنین یه نفر بود هی میگفت دکترای بیمارستان.
واسه شفاف سازی !
1 - مدیر پفکی یعنی امثال من که میایم و فقط می بینیم چه خبره و بدون یه حرکت مثبت یا از کلید های CTRL+W استفاده می کنیم یا از اون ضربدر قرمزه بالای مرورگرمون ! این میشه مدیر پفکی که فقط از مدیر بودن اسم و پزش هست !
2 - تو جلدای قبلی که حالا اسم های متفاوتی داشته که از خارج از دایره فوتبال شروع شده تا رسیده به جلد ششم کمپ دربی فعالیت من تصاعدی کم شد ! چرا ؟!! من هدفم از زدن این تایپیک بیشتر دوستی و آشنایی بچه های دربی با هم بود و اینکه تصمیماتی که واسه پیشرفت دربی میگیریم رو اینجا واسه هم مطرح کنیم و و انتقاد و پیشنهادی هم اگه هست بررسی بشه ! ولی اینجا بیشتر به یه محلی برای سلام و احوال پرسی و کپی کردن تبدیل شده و به خاطر علاقه ای که بچه ها به این تایپیک داشتند گفتیم بذار بمونه ! واسه همنین من هر از گاهی میومدم ببینممسئله ای چیزی پیش نیاد تا اینکه چند وقت پیش رسول رو مدیر این بخش کردیم و کلا کشیدیم کنار !
3 - نماز و روزه تون قبول ! roz::
نقل قول:
واسه شفاف سازی !
1 - مدیر پفکی یعنی امثال من که میایم و فقط می بینیم چه خبره و بدون یه حرکت مثبت یا از کلید های CTRL+W استفاده می کنیم یا از اون ضربدر قرمزه بالای مرورگرمون ! این میشه مدیر پفکی که فقط از مدیر بودن اسم و پزش هست !
roz::
بازم جانا سخن از زبان مـــــا میگویی ! :yes:
امیدوارم این تغییرات که عینهو ورزشگاه نصف جهان چندین ساله فقط حرفه اجرا بشه ! ببینیم چی هس اصلا !!
امیدوارم شایسته سالاری در سایت باشه و فرا جناحی عمل بشه دیگه ! وبه قول خودت مدیران خلال نمکی انتخاب نشن ( سو تفاهم نشه ها منظورم با کسی نیست ) از بعد از تغییرات نیومده منظورمه !
پیش ا پیش از داش حسن کلید ساز مچکرم !
نقل قول:
داداش از کجا میدونی شاید اون کسی میگه نباشه ولی شاید
هم باشه به هر حال امیدوارم خوب بشه ..
اصن چه معنی میده دخترا بخوان مجردی جایی برن ؟ دخترا بجا این کارا باس برن سراغ یادگیریه آشپزی - خیاطی - خانه داری - شوهرداری - بچه داری و ... mas:-
دخترا وختی تنها باشن معلوم نیست چی کارا میکنن برخلاف پسرا که کاملا معلومه چه ها خواهند کرد mas:-
یه مدت پیش داییم میخواست با اهل خانوادش بره جایی و دختر بزرگش بخاطر دانشگاش نمیتونست بره , داییم برگشت بهش گفت برو خونه عموت تنهایی خونه نمون آل میاد میبرتت shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
یعنی پیش خودم گفتم دایی دهنتو سرویس با این بهونه اوردنت shikam::-shikam::- خب بگو بهت اعتماد ندارم تنها تو خونه ولت کنم دیگه :hehehe:
در ضمن تو زندگی بدبختیاش مال پسراس , از همون اول حساب کن که خرید خونه و نونو و اینجور چیزا بگیر بعدشم که در اوج جوانی باس بریم سربازی که اونجا دهن آدم ^#$%،!#$ میشه . بعدشم اگه زن بگیره باس مهریه و خرج عروسیو کلی آتاآشغال دیگه بده بعدشم که رفت سر خونه زندگی باس نفقه و خرج بچه و زندگی تاااااااااا وختی که بمیره . بعدشم همه میگن بیچاره زنش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البت پسری که عقل تو کلش باشه ازدواج نمیکنه :hekolah:
نقل قول:
اصن چه معنی میده دخترا بخوان مجردی جایی برن ؟ دخترا بجا این کارا باس برن سراغ یادگیریه آشپزی - خیاطی - خانه داری - شوهرداری - بچه داری و ... mas:-
دخترا وختی تنها باشن معلوم نیست چی کارا میکنن برخلاف پسرا که کاملا معلومه چه ها خواهند کرد mas:-
یه مدت پیش داییم میخواست با اهل خانوادش بره جایی و دختر بزرگش بخاطر دانشگاش نمیتونست بره , داییم برگشت بهش گفت برو خونه عموت تنهایی خونه نمون آل میاد میبرتت shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
یعنی پیش خودم گفتم دایی دهنتو سرویس با این بهونه اوردنت shikam::-shikam::- خب بگو بهت اعتماد ندارم تنها تو خونه ولت کنم دیگه :hehehe:
در ضمن تو زندگی بدبختیاش مال پسراس , از همون اول حساب کن که خرید خونه و نونو و اینجور چیزا بگیر بعدشم که در اوج جوانی باس بریم سربازی که اونجا دهن آدم ^#$%،!#$ میشه . بعدشم اگه زن بگیره باس مهریه و خرج عروسیو کلی آتاآشغال دیگه بده بعدشم که رفت سر خونه زندگی باس نفقه و خرج بچه و زندگی تاااااااااا وختی که بمیره . بعدشم همه میگن بیچاره زنش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البت پسری که عقل تو کلش باشه ازدواج نمیکنه :hekolah:
کاملا باهات موافقم.
بدبختیاش مال پسراست.
اما درنهایت اونایی که واسشون دلسوزی میشه پسرا نیستن.
یه سوال : سرعت گشتن تو نت خوبه ولی سرعت دانلود 17 و ایناست قضیه چیه؟
باید در اصل 32 باشه سرعت دانلود
نقل قول:
کاملا باهات موافقم.
بدبختیاش مال پسراست.
اما درنهایت اونایی که واسشون دلسوزی میشه پسرا نیستن.
یه سوال : سرعت گشتن تو نت خوبه ولی سرعت دانلود 17 و ایناست قضیه چیه؟
باید در اصل 32 باشه سرعت دانلود
خب اون سرعت گشتن که معلومه خوبه واسه همه همینجوره :nishkhand:
سرعتتم بستگی به پهنای باندی که گرفتی داره
128 =16
256 = 32
512 =64
و الی آخر
اگه سرعتت بیشتر از ایناس که صداشو در نیار اگرم کمتره برو اون خراب شده ای که ازش نتو میگیری .
نقل قول:
خب اون سرعت گشتن که معلومه خوبه واسه همه همینجوره :nishkhand:
سرعتتم بستگی به پهنای باندی که گرفتی داره
128 =16
256 = 32
512 =64
و الی آخر
اگه سرعتت بیشتر از ایناس که صداشو در نیار اگرم کمتره برو اون خراب شده ای که ازش نتو میگیری .
پهنای باندم که 256 هست.
تازه نت هی قطع و وصل هم میشه و وقتی وصل میشه وضع همونجوریه که گفتم.
اون خراب شده هم مخابراته که اصلا بهشون زنگ که میزنم مشغوله یا اصلا برنمیدارن.
نقل قول:
پهنای باندم که 256 هست.
تازه نت هی قطع و وصل هم میشه و وقتی وصل میشه وضع همونجوریه که گفتم.
اون خراب شده هم مخابراته که اصلا بهشون زنگ که میزنم مشغوله یا اصلا برنمیدارن.
حتما برو خود مخابرات پیگیری کن و زنگ نزن چون با زنگ زدن کارت راه نمیفته .
منم نت از مخابرات گرفتم ( چون نامحدود میداد ) پهنای باندمم 256 و سرعتم 33 هستش . معمولا هفته ای 4-5 بار 2-3 ساعت تو روز سرعت خیلی کند میشه ( چه باز کردن صفحه چه دانلود ) ولی باز نسبت به قیمتو ترافیک شرکت اینترنتی که قبلا ازش نت میگرفتم خیلی بیشتر واسم میصرفه خیالی نیست .
البته مخابرات یه سری جاها واقعا مزخرف خدمات میده و یه سری جاها هم خدماتش خوبه .
خب دیگه...........داره تموم میشه............:evaa:.
من جلد بعدی رو میزنم هرکی مخالفت کنه جفت پا میرم تو دهنش:luuugh::luuugh::luuugh: