نه بابا ورژن جدید کا ام سه بعدی ساز داره محشر با قابلیت برد عینکی البته فقط رو LEDکروز به بالا جواب میده
خدایی برنامه ای که روش گذاشتن عالیه potباید جلوش لنگ بندازه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا ورژن جدید کا ام سه بعدی ساز داره محشر با قابلیت برد عینکی البته فقط رو LEDکروز به بالا جواب میده
خدایی برنامه ای که روش گذاشتن عالیه potباید جلوش لنگ بندازه
مری خف بر و بچ دربی کلاسیکند از همون wianamp نسخه 2000 استفاده میکنندheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به همچین که نصب میشد یه اهنگ داشت محشر آخرش صدای گوسفند میومد.heee::
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میخوای اسکرین شات تهیه کنی میتونی از splayer هم استفاده کنی ...roz::
سلام بچه ها یک سوالی داشتم کسی تکنیک های پی اس 2012 رو روی کیبورد بلده ؟ اگه بلدید بگید .
به نظر من که چنین چیزی امکان نداره من خودم به خاطر تکنینک ها کیبورد رو ول کردم و با همه ی شختی هاش بالاخره به دسته عادت کردم چه روز ها که در سطح اماتور تا با بارسلونا از دیناموکیف نمیخوردم
دی:-)
کمپ دربی جلد چهارم تموم میشه با یک تغییر اساسی
این بار نفر اول به جای رسول [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستش
رسول نائب قهرمانی و واگذاری جایگاه نخست بعد از چند سال رو بهت تسلیت میگم dallliii
در یه کلام فقط از جلو چشام خفه شونقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هرحال همیشه روزی نیروهای جوون و مستعد میان و جای قهرمانان بزرگ رو میگیرنmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد رضا هم باید بگم فقط این 4 پست نیست که کلا منم مطمئنم با قاطعیت قهرمان شدیmas:-
این یه عکس خفن از بهداد سلیمی و همسرش dallliii
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس های بیشتر در این تایپک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]-----------
اینم کشتی گیر ژاپنی که وقتی میبینه نمیتونه ببره انگجشت حریفشو گاز میگیرهmas:-mas:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم یه عکس فوتبالی قشنگ
-------------
پ.ن = رسول جان:hapoo: بچه ها چی میگن درموردت؟:ahaaaaaa:باباقهرمان:fek konam:البته نه تو این کمپ
انصافا من به رسول ارادت خاصی دارم بیچارهmas:-کارای بزرگی رو در دل کوچیکش نهفتهmas:-
جدید ترین عکس های باحال به این لینک ها برید:
1[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
6-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
8[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
9[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
10[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
12[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]