مصاحبه ژنرال امير قلعه نويى
قلعهنویی: جانواریو نباید در برزیل بازی میکرد
امیدوارم عماد رضا به ما ملحق شود
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت که جانواریو اشتباه کرده و نباید در برزیل بازی میکرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی قبل از دیدار دوستانه امروز تیم استقلال مقابل فجر سپاسی گفت: خدا را شکر میکنم که مسائل مالی کم کم حل شد و خوشحالم تیم ما در حال کامل شدن است. تمرینات منظمی را پشت سر گذاشتیم و برای بازیهای لیگ برتر آماده میشویم.
سرمربی استقلال در خصوص مصدومیت جانواریو تصریح کرد: این بازیکن دچار اشتباه شد و نباید در برزیل بازی میکرد و فکر میکنم باید به صورت هوازی وکششی کار میکرد اما او قصد داشت خودش را آماده نگه دارد که این اتفاق برایش افتاد.
خبرنگاری پرسید مگر جانواریو در آسفالت بازی میکرده که مصدوم شده و قلعهنویی در پاسخ گفت: آنجا آنقدر زمین دارد که کسی در آسفالت فوتبال بازی نکند.
قلعهنویی در خصوص آخرین وضعیت جباری گفت: صبح امروز جباری را در کلینیک دیدم و امروز هم به بازیکنانمان ملحق شده است. او بازیکن خوبی است که سال گذشته به خاطر مردم برای استقلال بازی کرد حتی با وجود آنکه پایش دچار آسیب دیدگی شد.
وی در خصوص آخرین وضعیت عماد رضا عنوان کرد: در خصوص مسائل فنی از من سؤال کنید اما امیدوارم این بازیکن به جمع ما ملحق شود.
قلعهنویی درباره اینکه محمود یاوری اعلام کرده اگر استقلال نظری را میخواهد باید ستون اصلی تیمش را به ما بدهد و نیازی به منوچهری نداریم اظهار داشت: مگر ما با فجریها در خصوص منوچهری صحبتی کردهایم که آنها چنین صحبتی میکنند؟ این مسائل در روزنامهها نوشته شده و ما در خدمت منوچهری هستیم.
وی در خصوص شکایت خود از باشگاه تراکتورسازی گفت: به خاطر دریافت مطالباتم از طریق قانونی از باشگاه تراکتورسازی شکایت کردم.
سرمربی استقلال در پایان در پاسخ به این سؤال که شما به هر تیمی رفتید فصل بعد مدعی شد، گفت: روزی که به سپاهان رفتم «محمد رضا ساکت» شاهد است که به بازیکنان گفتم برای زدن بغل پا و آموزش آن به اینجا نیامدم و میخواهم ساختار سازی کنم تا آینده خوبی داشته باشیم. خوشحالم در تراکتورسازی نیز این کار را انجام دادم.
مصاحبه ژنرال امير قلعه نويى
قلعهنویی: عدهای مدام نیش میزنند تا به هدفم نرسم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: هدفمان از برگزاری بازی دوستانه این هفته این است که به انسجام تاکتیکی برسیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از تساوی تیمش در دیداری دوستانه مقابل فجر سپاسی اظهار داشت: بازی دوستانهای انجام دادیم تا بازیکنان در شرایط مسابقه قرار بگیرند اما جا دارد از محمود یاوری و همکارانشان تشکر کنم که تیمی خوب و یکدست و جوان را روانه مسابقات کردهاند.
وی در خصوص دیدار هفته آینده تیمش مقابل سپاهان گفت: سپاهان تیم بسیار خوبی است که همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس بازیهای خوبی را ارائه کرده و میدانم که بازی سختی را در پیش داریم.
وی تاکید کرد: دو سال خیلی خوب را در سپاهان گذراندم و میتوانستم با این تیم قهرمان آسیا شوم اما متاسفانه عدهای نگذاشتند با این تیم به هدف خود برسم. اتفاقاً آنها به هدف خود رسیدند چون متاسفانه عدهای هستند که مدام به قلعهنویی نیش میزنند و میخواهند که ما از اهدافمان دور شویم اما در مجموع آن سالها را هرگز از یاد نخواهم برد و میدانم که بازی خوب و جذابی از آب در خواهد آمد.
دیدار دوستانه استقلال و فجر سپاسی با تساوی بدون گل به پایان رسید.
جانواريو نبايد در برزيل بازى مى كرد
جانواريو نبايد در برزيل بازى مى كرد
قلعه نويى:مگر با فجريها صحبتى كرده ايم كه در مورد منوچهرى حرف مى زنند؟
امير قلعه نويى سرمربى استقلال گفت كه جانواريو اشتباه كرده و نبايد در برزيل بازى مى كرده است.
وى قبل از ديدار دوستانه ديروز تيم استقلال مقابل فجر سپاسى گفت: خدا را شكر مى كنم كه مسائل مالى كم كم حل شد و خوشحالم تيم ما در حال كامل شدن است. تمرينات منظمى را پشت سر گذاشتيم و براى بازى هاى ليگ برتر آماده مى شويم.
سرمربى استقلال در خصوص مصدوميت جانواريو تصريح كرد: اين بازيكن دچار اشتباه شد و نبايد در برزيل بازى مى كرد و فكر مى كنم بايد به صورت هوازى وكششى كار مى كرد اما او قصد داشت خودش را آماده نگه دارد كه اين اتفاق برايش افتاد.
خبرنگارى پرسيد مگر جانواريو در آسفالت بازى مى كرده كه مصدوم شده و قلعه نويى در پاسخ گفت: آنجا آنقدر زمين دارد كه كسى در آسفالت فوتبال بازى نكند.قلعه نويى در خصوص آخرين وضعيت جبارى گفت: صبح ديروز جبارى را در كلينيك ديدم و ديروز هم به بازيكنانمان ملحق شده است. او بازيكن خوبى است كه سال گذشته به خاطر مردم براى استقلال بازى كرد حتى با وجود آنكه پايش دچار آسيب ديدگى شد.وى در خصوص آخرين وضعيت عماد رضا عنوان كرد: در خصوص مسائل فنى از من سؤال كنيد اما اميدوارم اين بازيكن به جمع ما ملحق شود. قلعه نويى درباره اينكه محمود ياورى اعلام كرده اگر استقلال نظرى را مى خواهد بايد ستون اصلى تيمش را به ما بدهد و نيازى به منوچهرى نداريم اظهار داشت: مگر ما با فجرى ها در خصوص منوچهرى صحبتى كرده ايم كه آنها چنين صحبتى مى كنند؟ اين مسائل در روزنامه ها نوشته شده و ما در خدمت منوچهرى هستيم.
وى در خصوص شكايت خود از باشگاه تراكتورسازى گفت: به خاطر دريافت مطالباتم از طريق قانونى از باشگاه تراكتورسازى شكايت كردم.سرمربى استقلال در پايان در پاسخ به اين سؤال كه شما به هر تيمى رفتيد فصل بعد مدعى شد، گفت: روزى كه به سپاهان رفتم «محمد رضا ساكت» شاهد است كه به بازيكنان گفتم براى زدن بغل پا و آموزش آن به اينجا نيامدم و مى خواهم ساختار سازى كنم تا آينده خوبى داشته باشيم. خوشحالم در تراكتورسازى نيز اين كار را انجام دادم.