تیم یه 15 دقیقه رویایی داشت
واقعا رئال اگه همیشه نصف این 15 مین بازی کنه همه تیما رو چندتایی میکنه
این تیم فوق العادس فقط اگر خوزه جان لطف کنه یکم احتیاطو به خصوص تو خونه و به خصوص با تیمای ضعیف بزاره کنار
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم یه 15 دقیقه رویایی داشت
واقعا رئال اگه همیشه نصف این 15 مین بازی کنه همه تیما رو چندتایی میکنه
این تیم فوق العادس فقط اگر خوزه جان لطف کنه یکم احتیاطو به خصوص تو خونه و به خصوص با تیمای ضعیف بزاره کنار
مرتضی درست میگه یه 15 دقیقه رویایی داشتیم کاکا تو این بازی زیاد خوب نبود امیدوارم دوباره خودشو پیدا کنه
مورینیو ، فیفا را به تقلب در انتخابات بهترین های جهان متهم کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوزه مورینیو در مصاحبه با RTP به "بی نظمی " ها در آرای انتخاب بهترین مربی سال جهان توسط فیفا اشاره کرد . وی در حرفهایی جنجالی مدعی شد :" با چند نفر تماس گرفتم و گفتند که به من رای دادند اما به اسم دیگران نوشته اند . به همین خاطر تصمیم گرفتم که به این مراسم نرفتم . "
وی گفت :" یوفا را به بی نظمی در انتخابات بهترین مربی جهان متهم می کنم . شفافیت مناسب وجود ندارد . فیفا این بی نظمی ها را می دانست و جلویش را نگرفت . "
با تاخیر این بازی زیبا رو تبریک می گم. متاسفانه موفق نشدم بازی رو ببینم.اما گل هارو دیدم.مودریچ چی کار کرد! دهنش سرویس با اون گل.دمش گرم بالاخره داریم شوت های لوکا میبینیم.
شنبه با ساراگوسا داریم من همیشه به ساراگوسا حس خوبی داشتم ایشالا این بار هم می بریم.
این مورینیو هم شورشو درآورده .تو مصاحبه ی اخیرش گفته دوست داره دوباره تو اینتر باشه!!!به نظرم این برد های اخیر جلوی یونایتد و بارسا و حتی قهرمانی های آینده هم براش کافی نباشه.
امیدوارم نظرش عوش بشه...:ajibeee:
خیلی دوست داشتم جانشین فرگی کبیر بشه ولی بعید میدونم با این وضعیت پایداریش تو هر باشگاه به منچستریونایتد بره ! حالا که اونجا نمیره امیدوارم تا جایی که میشه نگهش داریم !
به نظر من که به احتمال زیاد مورینیو واسه فصل اینده تو مادرید نمیمونه و به احتمال زیاد به لیگ جزیره میره
اما من خیلی دوس دارم ونگر جانشین مورینیو بشه یعنی ارزوی قلبیمه :rose:
چون سبک بازی ارسنال مثله رئال مادریده و این میتونه خیلی بهمون کمک کنه امیدوارم در صورت جدایی مورینیو ونگر جانشین او بشه
منم ونگر رو دوس دارم ولی خیلی جوون گراست می ترسم بیاد کاسیاس و الونسو رو دکشون کنه برن
من مخالفم واقعا آلنسو خیلی بازیکن توپیه هم دفاش هم خلاقیتش همین بازی قبلی رو گل آخر اصل حرکت با اونه یعنی حرکتی کرد دهنم باز مون دمش گرمم
سلام من عید رو به تمام بچه های رئالی تبریک میگم ایشالله یه سال خوب و با برکت برای همه باشه البته پر پول و با قهرمانی رئال تو چمپیونزلیگ ادامه دار بشه