دم همتون گرم هر بار میاین میگین اسم بدین واسه جلد بعدی کمپ وقتی همه میان اسم انتخاب میکنن بعد میاین میگید کمپ دربی جلد سوم تصویب شد گناه دارن این مردم چرا سر کار میزارید.
نمایش نسخه قابل چاپ
دم همتون گرم هر بار میاین میگین اسم بدین واسه جلد بعدی کمپ وقتی همه میان اسم انتخاب میکنن بعد میاین میگید کمپ دربی جلد سوم تصویب شد گناه دارن این مردم چرا سر کار میزارید.
بابا ندیدم چرا میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
fcb10
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم کاندیداهای جدید
ضمنا اولین مناظره انتخاباتی فردا شب بین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برگذار میشود
تصویب شد کمپ دربی جلد سه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودمم با این دبل میرم پیشواز دبل کردن آلهki::
داش پیاده شو با هم بریم !! اگه به دبل کردنه پس من میخوام هتتریک کنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که اینجا بوق نیستیم ! یعنی خیر سرمون کاندید شدیم هااا eterza::-
جلد دوم كمپ داره تموم ميشه ولي من حتي يه پست هم توش ندادم:nishkhand:
اومدم حداقل يه پست واسه يادگاري تو جلد دوم بذارم كه مبادا ناكام از اين دنيا بريم :nishkhand:
[QUOTE=R.BAGGIO.10;105888]تصویب شد کمپ دربی جلد سه.
خودمم با این دبل میرم پیشواز دبل کردن آلهki::[/QUOTE
داش احمد تو هم با این اله ت مارو کشتی.:hehee:شوخی کردم
جدی چرا همش میگید اسم انتخاب کنید بعد میزنیید تو برجک همه.
من اگه کمپ دربی جلد سومو بزنم اجازه میدم دوستان پست نیم خطی ارسال کنند.
ستاد انتخاباتی پدیده انجمن R.BAGGIO.10:hehee:
دوستان کوتاه بیایید.یکیتون زحمتشو بکشین دیگه دعوا نداره.اصلا اگه میخوایین دعوا کنین رای گیری کنیم؟entezar::
دور از جون بوق:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.آقای مهدی مدیر اینجاست یوونتوسیم هست منو هم درک میکنه پس من میزنم.ki::
در ضمن ما که داریم دبل میکنیم شما کلاهتونو بچسبید هتریک پیشکشتون گاف بیشتر ندید.آمائوری هم یوونتوسی بود گاف دادید گل زد:khandeeeee bahal:
چرا کارو کاسبی منو خراب میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من 2 ساعته دارم کاندید جمع کنم که بلکه زد و بندی کنیم و چیزی گیرمون بیادا
اقا دیگه کاندید نداشتیم(ستاد برگذاری انتخابات دور سوم مجلس کمپ)