خدا حافیظ :fek konam:think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا حافیظ :fek konam:think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باییییییییییی crying::-نقل قول:
راستی منم عیدو تبریک میگم
:sigar:ki::
هر چه میخواهد دل تنگت بگو!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این خوبه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی یه آنتی ویروس خوب سراغ نداره بجز nod32
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنتی ویروسای avira و avast خیلی خوبن. من از هر دوتاش استفاده کردم به نظرم از node بهترن.
البته اگه سیستمت بالاست به نظر من اوست راست کارته چون کرکش تا 2050 اعتبار داره. اگه هم از کند شدن کامپیوتر میترسی اویرا رو نصب کن.
این لینک یه مقایسه کرده آنتی ویروسای مختلفو:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نگفتم نادشاه بزرگ درحد کوروشه نادرباید شاگرد دنباله روی کوروش باشه.نقل قول:
نادردیوانه شد چون دلش برای مررم می سوخت .اوازبس به فکرجانشین خودش بود دیوانه شد پادشاه ایران وقتی میدید درباریان درفسادغرقندو اوفرزندپسر برای جانشینی ندارد دیوانه شد.شاید که نه حتما غیراز کوروش ولطف علی خان زند (ظرفیت این دونفرخیلی زیاد بود)هرکی بجای نادربود دیوانه میشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا
میآمیزم سیاهیِ شب را
با سفیدیِ روزْ
ـ که خودْ عصارهی رنگینْکمانْ استْ ! ـ
تا خاکستریْ را بَرگزینم
برای ترسیمِ آسمانِ سرزمینِ خویش !
بَر حاشیهی سوریِ بومْ
شنْزاری تفته را نقاشی میکنم
با سَرچشمهای که خوابْگاهِ اژدهاست !
خورشیدی قُراضهْ را پَرچْ میکنَم بَر آسمانْ
با عبورِ تاریکِ کلاغانْ در حاشیه وُ
خبرْکشانِ مُرده به تازیانهی باد...
اینجا ایران است