اگر رئال فاصله اش رو 3 امتیاز بیشتر کند در نیوکمپ جشن قهرمانی می گیرد
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید ، رویای بردن لالیگا در نیوکمپ را در سر دارد . رئال می خواهد که سی و دومین لالیگای خود را ببرد و چه استادیویم بهتر از زمین رقیب . هواداران رئال مادرید می خواهند تصویری شبیه تونل معروف چند سال پیش که بارسایی ها به رئال مادرید در برنابئو تبریک گفتند ، تکرار شود .
کار آسانی نیست اما می تواند جالب باشد . برای این کار ، رئال مادرید باید با 10 امتیاز فاصله به نیوکمپ برود و در آن جا برنده شود . رئال مادرید در حال حاضر ، هفت امتیاز از کاتالان ها پیش است و سه امتیاز دیگر ، می تواند سرنوشت را به کل عوض کند . در واقع رئال مادرید در فاصله چهار هفته مانده به پایان لالیگا ، می تواند که در نیوکمپ ، جشن قهرمانی بگیرد .
اگر رئال مادرید به این روند ادامه دهد و بارسلونا در خارج از خانه همین گونه باشد ، این اتفاق می تواند محتمل باشد . بردن قهرمانی در مقابل صد هزار هوادار بارسلونا می تواند یک اتفاق شیرین و قابل توجه باشد .
شوستر: ترکیب دور رفت کوپا وحشی گری بود
مرجع خبري رئال مادريد : برند شوستر ، مربی آلمانی سابق رئال مادرید ، به شدت از خوزه مورینیو به خاطر ترکیبش در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری برابر بارسلونا در برنابئو انتقاد کرد و ان را "وحشیانه " خواند .
شوستر در مصاحبه با اوندا سرو گفت :" آن روز همه قبول داشتیم . می دانستیم که این وحشی گری است . یک سبعیت ، مثل قربتی ها ، هر چیزی بخواهید می توانید اسمش را بگذارید ."
وی افزود :" این باور نکردنی بود . نمی دانم که چه شد ، دوست داشتم بدانم مربی چه فکری کرد که آن ترکیب را به زمین فرستاد . " وی افزود :" حذف رئال ناراحت کننده بود چرا که نگاه به گذشته نشان می دهد که آنها شایستگی تقابل رو در رو با بارسلونا را داشته اند اما برای بازگشت کمی دیر شده بود . البته رئال می تواند بردون بردن بارسلونا ، لالیگا را ببرد ."
مورینیو جواب به شوستر: وحشیگری این است که در ترکیه مردم را گول بزنی
مرجع خبري رئال مادريد : کنایه های الادیو پارامس ، سخنگوی مورینیو در این روزها تمامی ندارد . هر کسی که علیه مربی رئال صحبت می کند ، با واکنش سخت او مواجه می شود . پس از آن که چند روز پیش به دانیل آلوس حمله کرد ، حالا نوبت برند شوستر است .
شوستر در مصاحبه با اوندا سرو ، ترکیب مورینیو در بازی رفت کوپا دل ری را "وحشیگری " خواند . حرفهایی که با عصبانیت سخنگوی مورینیو همراه بود که در صفحه توئیترش علیه مربی سابق رئال مادرید نوشت :" من به عنوان سخنگوی مورینیو جواب نمی دهم ، بلکه به عنوان یک فرد در این فوتبال این حرف را می زنم . شوستر از مورینیو صحبت کرده ، یک مربی که در زمان استراحتش هم کار می کند ، در نقطه مقابل خودش در زمان استراحت ، مهمانی می گرفت . "
اما این پایان حملات پارامس به شوستر نبود :" وحشیگری این است که به ترکیه بروی تا مردم را فریب دهی ، ببازی و وقتی اخراج می شوی ، با خوشحالی از جایت بپری . آن وحشی گری است . تردیدی در این باره نیست ، می توانید از بازیکنانی که در طول آن سالها با او در ترکیه کار کردند بپرسید . وحشی گری این است که علنا از همکارت انتقاد کنی . همکاری ؟ در بهترین حالت حاضریم او را به عنوان یک تمرین دهنده بپذیریم . "
پارامس افزود :" وقتی که می گوید که نمی توان در نیوکمپ برنده شد ، خودش کاملا مشخص است که چرا هیچ تیمی او را نمی خواهد . شاید به همین خاطر است که شوستر سعی می کند این قدر از مورینیو صحبت می کند . این بهترین راه برای متقاعد کردن حواسهای پرت شده است . طبیعتا یک تیم با آدم های کند ذهن می تواند او را داشته باشد . باز هم می گویم ، من سخنگوی مورینیو نیستم . یک فرد آزاد هستم که حق اظهار نظر دارم ."
چلسی همچنان دنبال هیگواین
مرجع خبري رئال مادريد : گونزالو هیگوائین ، پس از موقعیت هایی که در بازی با بارسلونا در کوپا زا دست داد به شدت تحت فشار است و شایعات در موردش به اوج رشیده است .
بازیکن متعصب آرژانتینی ، روزهای سختی را پشت سر می گذارد و حالا امیدوار است که هر چه زودتر بتواند از این شرایط بیرون بیاید و وضع به حد نرمال برگردد .
اما وبسایت ترا در روز دوشنبه گزارش داده که چلسی آبراموویچ ، دست به نقد آماده خریدن اوست . مهاجم رئال مادرید ، یکی از گزینه های محبوب آبی پوشان است و حتی چلسی حاضر است برایش 45 میلیون یورو بپردازد .
دل بوسکه: بازگشت به رئال حتی فکر هم نمی کنم.
مرجع خبري رئال مادريد : ویسنته دل بوسکه که به تازگی وارد هفتمین دهه زندگی خود شده است ، می خواهد که پس از جام جهانی 2014 از تیم ملی اسپانیا کنار برود و به کل بازنشسته شود .
او در مصاحبه با روزنامه ی "فنیکس " در این مورد و در مورد احتمالش به رئال مادرید گفت :" پس از پایان کارم در تیم ملی اسپانیا می خواهم بازنشتسه شوم . "
وی افزود :" به رئال مادرید بر نمی گردم . به آن حتی فکر هم نمی کنم . حالا هدفم این است که با تیم ملی اسپانیا خوب کار کنم . " انگار هنوز ویسنته ، اختلافات را فراموش نکرده است .
کاکا بازی کردن در کنار اوزیل افتخار است
مرجع خبري رئال مادريد : کاکا این روزها در زمانی که کنار اوزیل در ترکیب قرار می گیرد ، عملکرد چشم نوازی از خود ارائه می دهد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاکا بالاخره لبخند می زند ؟
حس خوبی دارم . زدن گل اول خیلی خوشایند بود و خوشحالم که دوباره در تیم حس مهم بودن می کنم .
در کنار اوزیل خوش می درخشی و انگار با هم درون زمین به خوبی هماهنگ هستید .
هماهنگ شدن با او آسان است چرا که خیلی باهوش است و حضور در کنار او در زمین افتخاری است . او هم دوباره با اعتماد به نفس بازی می کند و حضورش در تیم خیلی مهم است .
تیم در بازیهای اخیر انگار احیا شده است .
با بازی نیوکمپ انگیزه گرفتیم . در آنجا یک بازی خوب و منسجم ارائه دادیم . با شخصیتمان نشان دادیم که می توانیم در بهترین سطح باشم . من خودم در شرایط خوبی هستم ، از بازیهایم لذت می برم و حالا کل هفته باید برای بازی با ختافه تمرین کنیم ، باید برای این بازی اماده شویم .
بازی نیوکمپ روی تیم چه تاثیری گذاشت ؟
همه نیرومند تر شدیم . حالا طوری در هر بازی حاضر می شویم که انگار فینال است چرا که هر بازی که می گذرد ، به بردن یک جام بزرگ نزدیک تر می شویم .
در این زمستان در آستانه ترک تیم بودی ؟
با فلورنتینو و مورینیو بحث هایی داشتم . ما صحبت کردیم و مطمئن بودم که این اتفاق نمی افتد . همیشه شایعات وجود دارند . این اولین باری نبود که می گفتند می روم ، اما همیشه گفته ام که هدفم ماندن و موفقیت در این جاست . این چیزی است که می خواهم . به تلاش ادامه می دهد و مردم باید به من اعتماد کنند .
اوزیل بهترین پاسور تیم با 15 پاس گل
مرجع خبري رئال مادريد : مسعود اوزیل با کرختی ژانویه میانه ای ندارد . بازیکن آلمانی 542 دقیقه در این ماه بازی کرد (در عرض هشت بازی ) که پنج پاس گل داد ، یک گل زد و خود را به ترکیب اصلی رساند. او تبدیل به کیمیای فوتبال رئال مادرید شده است . 15 پاس گل داد (11 تا در لالیگا ، دو تا در چمپیونزلیگ و دو تا در کوپا ) و بهترین پاسور تیم است .
اوزیل در ژانویه فقط دو بازی نیمکت نشین بود . در بازی رئال مادرید - مالاگا (3 ژانویه ) و رئال مادرید - بارسلونا (18 ژانویه ) . در الکلاسیکوی برنابئو ، مورینیو تصمیم گرفت که هافبک هجومی در ترکیبش قرار ندهد . این فرمول به شکل دیگری برابر سویا (17 دسامبر ) هم تکرار شده بود . دی ماریا در آن بازی ، بازیساز تخصصی شد و اوزیل و کاکا روی نیمکت نشستند .
تردیدها در این باره که آیا او می تواند کنار کاکا بازی کند یا نه در ماه اکتبر و در بازی اسپانیول - رئال مادرید (0-4) پدید آمد . در آن بازی هر دو بازیکن فیکس شدند اما اوزیل در ان بازی گم بود . (در پست بال چپ بازی کرد ) . بازیکن برزیلی به مرور جای مسعودی را که انتقاداتی از شرایط بدنیش وجود داشت ، گرفت . اما کاکا در 29 اکتبر در بازی رئال مادرید و رئال سوسیه داد مصدوم شد . بازیکن برزیلی 31 روز طول کشید تا ریکاوری کند . اما باز هم عملکرد اوزیل نتوانست که مورینیو را متقاعد کند . در ماه دسامبر ، او فقط دو تا از پنج بازی را فیکس بود (یکی از آنها در الکلاسیکوی لالیگا بود که رئال مادرید 1-3 باخت ) .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوزیل دیروز به مونیخ رفت تا در برخی حرکات تبلیغاتی تیم ملی المان برای یورو حضور یابد . این بازیکن با اجازه باشگاه سفر کرد . بیرهوف ، مدیر فنی تیم ملی آلمان از حضور بازیکن رئال مادرید تشکر کرد و گفت :" بعد از بازی سخت با ساراگوسا خسته بودی . ممنون که آمدی . " ژرمن ها 21 بازیکن به جز خدیرا و پودولسکی را در این مراسم ها داشتند .
کارواریو: هر روز حس بهتری دارم
مرجع خبري رئال مادريد : ریکاردو کاروالیو ، پس از بازگشتش به میادین با روزنامه آس مصاحبه کرد .
دوباره بازی کردن چه حسی دارد ؟
برابر بارسلونا و ساراگوسا بازی کردم ، هر روز حس بهتری دارم .
چرا بازگشتت این قدر طور کشید ؟
از ناحیه کمر مشکل داشتم و زمانی که داشتم بر می گشتم ، یک مصدومیت دیگر پیدا کردم که این کار را طولانی کرد .
برابر ساراگوسا ، باز هم ژابی و گرانرو کنار هم بازی کردند .
گرانرو عالی بود .
الکلاسیکوی برنابئو ، یک نا امیدی برای فلسفه تیم بود ؟
می دانستیم که می توانیم بهتر باشیم . در بارسلونا نشان دادیم که می توانیم برابر با آنها بازی کنیم .
رئال مادرید از بازی به سبک حفظ توپ راحت تر است یا ضد حملات سریع ؟
می خواهیم که هر چه زودتر توپ را از حریف بگیریم و بازی کنیم و بازی کنیم .