پارک چو یونگ زیر فشار انتقاد رسانه های کره
کاپیتان تیم ملی کره جنوبی به دلیل تأخیر در سربازی مورد انتقاد قرار گرفته است
پارک چو یونگ مهاجم آرسنال به دلیل به تأخیر انداختن خدمت سربازی اجباری اش به مدت 10 سال مورد انتقاد قرار گرفت. جمعه ی گذشته رسانه ها این موضوع را اعلام کردند و پارک نیز خود اعلام کرد:" از اداره ی نیروی انسانی ارتش در ابتدای آگوست سال گذشته درخواست کردم به من اجازه دهد مدت بیشتری در خارج بمانم. 29 آگوست این اجازه به من داده شد."
موناکو - باشگاه قبلی پارک که به مدت 3 سال در آن تیم بازی کرد - به پارک اجازه ی 10 سال اقامت داده بود. این مجوز موناکو به وی این امکان را داد که وی تا سال 2022 و زمانی که 37 ساله می شود سربازی خود را عقب بندازد.
طبق قانون سربازی ارتش کره هر فردی که بیش از یک سال در خارج از این کشور زندگی کند (بدون اخذ اقامت دائمی در کشور دیگر) و بتواند بیش از 5 سال اقامت در آن کشور متبوع را بگیرد می تواند تا سن 37 سلاگی سربازی خود را به تأخیر بیندازد.
پارک از اعزام به سربازی استقبال می کند اما اشاره کرد " در یک زمان مناسب بعد از این که بازی ام در لیگ های فوتبال خارجی به اتمام رسید"
اما منتقدان حاضر در کره پارک را به اهمال و شانه خالی کردن متهم کردند چرا که مردان تا سن 35 سالگی می توانند خدمت مؤثری داشته باشند و در سن 36 سالگی و 37 سلاگی تنها به کار در مراکز خدمات عمومی باید مشغول شوند و پس از سن 38 سلاگی نیز معاف می شوند.
مقامات اداره نیروی انسانی ارتش می گویند:" از نظر قانونی مشکلی با تأخیر سربازی پارک وجود ندارد." اما برخی صاحب نظران این را بی عدالتی خوانده اند و از خلأ موجود در قانون سوء استفاده کرده است چرا که دیگر قرار نبوده است در موناکو باقی بماند. دیگر مخالفان نیز او نباید به دنبال برتری خاصی نسبت به دیگران باشد و به دنبال سوأ استفاده از کلمات قانون باشد.
لی سانگ هی وکیل پارک گفت:" در سال 2009 نمایندگی خانواده سلطنتی موناکو به پارک اجازه ی اقامت 10 ساله را به دلیل نمایشس برجسته اش در تیم تقدیم کردند که امری بی سابقه بود. ما از طریق رایزنی های قانونی خود در جولای گذشته دریافتم که می توان بر اساس اجازه اقامت طولانی مدت در یک کشور خارجی سربازی را به تأخیر انداخت."
از وی پرسیده شد چرا این مطلب زودتر فاش نشده است و لی سانگ هی پاسح داد:" مذاکرات بیشتر بین آرسنال و موناکو برای مبلغ انتقال او اخیراً نتیجه داد و موناکو از ما خواسته بود تنها هنگامی که مذاکرات پایان یافت این مسأله را رسانه ای کنیم."