عشق است پرسپولیس و رئال مادرید
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید
دوستان نمی خوام موج منفی بدم ولی من به نتیجه این بازی نگاه مثبتی ندارم امیدوارم شما نطری مخالف نطر من داشته باشید .
خبر احتمال کسر 9 امتیاز از پرسپولیس اميدواريم تو روحيه بازيكنان براي بازي با سايپا ناثير منفي مگزاره و هر چه زود تر مشكل برطرف بشه - به اميد برد برابر سايپا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز زارع از طرف باشگاه گفته كه "موضوع كسر امتياز اگر هم اتفاق بيفته به اين فصل نمي رسه " پس نگراني نيست . گويا با مدير برنامه هاي "آرفي " توافق شده كه قسطي پولش رو كه حدود 150هزار دلاره پرداخت كنند .اينم از اون كاراي " عباس انصاري فرده " كه علي كريمي رو از ما جدا كرد و آرفي رو با يه رقمي اورد كه حالا اين طوري شده . بنابراين موضوع كسر امتياز فعلا منتفيه
اينم كه گفته ممكنه فصل بعد كسر امتياز اتفاق بيفته مربوط به قراردادهاي وينگادا و دستيارش و مياچ و مجتبي زارعيه .البته دايي و سپهر حيدري هم هستند ولي بعيده اين 2تا كاري كنند .از اين مجتبي زارعي ديگه آدم لجش مي گيره مرتيكه حالا تهديد كرده مي ره فيفا!!!
بنابراين موضوع حله و با بازگشت ديشب دنيزلي به تهران و آشتي با علي كريمي ديگه از نظر روحي مشكلي نيست
دنيزلي 3روز مرخصي داشت تا بره نوه تازه به دنيا اومدش رو ببينه ولي با اينحال علي كريمي باهاش تماس داشته تا شائبه ناراحت شدنش از علي كريمي ادامه پيدا نكنه . گويا دنيزلي هم گفته ناراحتي نداشته و به علي كريمي گفته به فكر بازي با سايپا باشه
بنظر من اتفاقا بازيكنا بايد بيشتر زحمت بكشن تا بازي با داماش رو جبران كنند
عکس زیر برا زمانی بود که ما سالار بودیم الانم بر عکس شده 4 تا میخوریم که استقلال بالا نیادcrying::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فصل که به بدترین شکل ممکن گذشت ولی انشا الله فصل بعد با یک تیم کهکشانی میترکونیم . اونوقت هست که باید بگیم پرسپولیس زلزله همینه همینه
جام باشگاه ها از الهلال یه مساوی بگیریم حله
فصل بعد هم خذفی هم لیگ داخلی هم آسیا رو میترکونیم
تا حالا تو زدگیم انقدر دلم نشکسته بودcrying::-:narahat:... ایشالا جام باشگاه ها یه کاری کنیم...آخه به قول دینیرلی 10 تای اینا بازیکن نیستن اصلا:ehe:
ایشاالله تو آسیا جبران می کنیم
اگه به خوب بد بازیکن بود عدم نتیجه پرسپولیس که نفت و صبا از پرسپولیس ضعیف ترن.
یه جایی یه جمله ای خوندم که میگفت آقای دنیزلی به جای اعلام بازیکن مازاد و انداختن همه اشتباه گردن بازیکن چرا در مورد ضعف تاکتیکی حرف نمی زنی . . . ؟
یه سوال دارم از همه هوادارای فهیم پرسپولیسی و اونم اینه که دنیزلی چه در ایران چه در پاس و یا پرسپولیس چه مقام در خوری گرفته؟
تو پاس نتایجش از قاسمپور ، جلالی و در پرسپولیس از آری هان ، کرانچار ، یا حتی دایی و استیلی ضعیف تر بوده . . .
تنها دلیل آوردنش این بود که رویانیان میخواست دل هواداران رو بدست بیاره !!!
خداوکیلی استیلی نه زمان داشت ، حاشیه امنیت ، نه آرامش و نه هیچ کدوم از همایتای دنیزلی . . . !!!
فقط خواهش میکنم اگه فصل بعدم دنیزلی نتیجه نگرفت نگیم بریم قطبی یا دایی رو بیاریم بهتره ؟
یکم با دید بازتر به گزینه ها رای بدیم . . .