بچه ها خیلی دوست دارم در مرحله بعدی لیگ قهرمانان به چلسی یا بایرن مونیخ بخوریم میلان هم بد نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها خیلی دوست دارم در مرحله بعدی لیگ قهرمانان به چلسی یا بایرن مونیخ بخوریم میلان هم بد نیست.
داداش حریفمون تو کوپا دل ری سیزدهم دسامبر با Ponferradinaنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره با چلسی بیفتیم خیلی باحال میشه !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی وقته به چلسی نخوردیم.ایشالا که می خوریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی چلسی الان تو بحرانه ! شاید راحت بتونیم ببریمش
من دوس دارم من سیتتی رو بخوریم اما چرا دروغ حالا زوده بزار واسه رفتن بین 4 تا الان دوس دارم به یه تیم درجه 2 بخوریم هر چند زیاد فرفی نداره
ولی خداکنه به بنفیکا نخوریم (اگه بالا بیاد) چون اونو خیلی دوس دارم
نه داداش ! مطمئن باش که بنفیکا کارش به اونجاها نمیکشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش سیتی شانسش واسه صعود خیلی کمه به احتمال زیاد بالا نمی آد
اینم آمار و بازی آینده سیتی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچسترسیتی - بایرن مونیخ
ویارئال - ناپولی
درستهنقل قول:
اما من میگم ویارئال تو فته اخر تکلیف تیما صعود کننده رو مشخص میکنه و من احتمال بایرن و من سیتی رو بیشتر میدونم
درسته ! به نظر من بایرن و منچستر سیتی بالا میاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]