-
محمد نوری: از مانوئل بداخلاقی ندیدیم/ امسال شاید در پست هافبک دفاعی بازی کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کانون هواداران پرسپولیس: محمد نوری می گوید کار کردن با مانوئل خوزه سخت نیست.
محمد نوری هافبک با تجربه پرسپولیس که در سالهای اخیر با مربیان زیادی کار کرده، معتقد است که مانوئل ژوزه یک مربی خوب و با تجربه است که میتواند به پرسپولیس کمک کند. نوری درمورد حضور این مربی پرتغالی در پرسپولیس، شرایط فعلی این تیم و مسائل مختلف دیگربه سوالات خبرآنلاین پاسخ میدهد.
مثل اینکه از تمرینات سخت مانوئل ایراد گرفتی و گفتهای که چیذری کجایی که یادت بخیر؟!
این اخبار فقط شایعه است و نمیدانم چه کسانی این شایعه را مطرح کردند. من نگفتم تمرینات مانوئل سخت است و چنین چیزی را تکذیب میکنم. فشار تمرینات منطقی است که گاهی اوقات زیادمیشود و گاهی اوقات هم کم.
شما فصل بدنسازی را هنوز تمام نکردهاید؟
خیر، هنوز به طورکامل تمام نشده و فکر میکنم در این مورد سرمربی تصمیم بگیرد.
به نظر تو مانوئل ژوزه مربی خوبی است؟
بله من معتقدم اومربی خوبی است و کمکهای خوبی هم دارد. مهمتر از هم این است که مانوئل یک انسان خوب است و نیازی به تعریف ما ندارد.
میگویند او بداخلاق و جدی است؟
اصلا اینطور نیست و اتفاقا او برخورد خوبی با بازیکنان دارد. ما از مانوئل بداخلاقی ندیدیم و باز هم تاکید میکنم که او آدم خوبی است.
شنیدهای که مانوئل گفته قول قهرمانی نمیدهد؟
به هر حال او نظرش را گفته است. مانوئل تیم را دیر تحویل گرفته ولی نهایت تلاش خود را به خرج خواهد داد. بالاخره باشگاه تلاش زیادی کرد تا یک مربی خوب بیاورد و امیدوارم ایشان تیم ما را خیلی زود به هماهنگی کامل برساند.
شرایط خودت چطور است؟
شرایط خوبی دارم.فکر میکنم امسال یک خط عقبتر بیایم و در پست هافبک دفاعی بازی کنم. اگر قرار است کریمی جلو بازی کند من احتمالا یکی از 2 هافبک دفاعی پرسپولیس خواهم بود. فعلاروند تمرینات این را نشان میدهد.
راستی روبرتو سوسا هافبک دفاعی پرسپولیس بازیکن خوبی است؟
بله او بازیکن خوبی است که میتواند به تیم ما کمک کند. سوسا در لیگ پرتغال بازی کرده و قدرت جنگندگی بالایی دارد.
-
خبری خوب برای هواداران پرسپولیس / در بازی با گهر به ورزسگاه آزادی بروید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کانون هواداران پرسپولیس: هواداران پرسپولیس از دو بازی خانگی محروم هستند اما در بازی با گهر،سرخپوشان میزبان نیستند و تماشاگران می توانند به آزادی بروند و بازی را از نزدیک تماشا کنند.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل اهانت به داور در بازی فصل گذشته با داماش گیلان دو جلسه از همراهی تیم خود در رقابت های لیگ برتر دوازدهم محروم هستند می توانند در هفته سوم به ورزشگاه آزادی بروند و تیم خودشان را تشویق کنند.
مطابق برنامه ریزی های انجام شده پرسپولیس در هفته نخست مهمان صنعت نفت آبادان است.آنها در هفته دوم باید به مصاف فجر سپاسی بروند که این بازی قطعا بدون تماشاگر انجام خواهد شد.اما در هفته سوم پرسپولیسی ها باید مقابل تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر صف آرایی کنند.قرار شده گهر درود به دلیل اینکه هنوز ورزشگاه اختصاصی شان آماده بهره برداری نیست در لیگ برتر دوازدهم رقابت های خود را در کرج برگزار کنند.
به همین دلیل و با توجه به اینکه بازی آنها در هفته سوم با پرسپولیس است،طبق سنت همیشگی این بازی در تهران برگزار خواهد شد.(بازی های تیم سایپای کرج هم با دو تیم بزرگ پایتخت در ورزشگاه آزادی برگزار می شود)با این شرایط هواداران پرسپولیس نباید مشکلی برای همراهی تیمشان در هفته سوم داشته باشند،چون تیم آنها در این بازی میزبان نیست و بر اساس دستور کمیته انضباطی هواداران پرسپولیس از دو بازی خانگی محروم هستند نه چیز دیگری.
-
آشتیانی: آماده پذیرفتن سرپرستی پرسپولیس هستم
کانون هواداران پرسپولیس:عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس معتقد است مانوئل ژوزه برای اینکه سطح توقعات را پائین بیاورد، قول قهرمانی نداده است.
ابراهیم آشتیانی گفت: دورادور در جریان تمرینات پرسپولیس و شروع کار مانوئل ژوزه هستم. ای کاش این اتفاق 2 ماه پیش میافتاد. در جلسات کمیته فنی 3 گزینه خارجی و گزینه مربیان ایرانی مطرح بود که با توجه به رزومه خوب مانوئل ژوزه سرانجام تصمیم گرفته شد مذاکرات نهایی با این مربی انجام بگیرد.
وی در مورد صحبتهای مانوئل ژوزه و اینکه گفته قول قهرمانی نمیدهد عنوان کرد: درست است ژوزه دیر به پرسپولیس آمده، اما این مشکل بزرگی نیست. در فوتبال امروز، هم مربیان و هم بازیکنان حرفهای هستند و با شرایط فوتبال کاملا آشنایی دارند. همین مسئله باعث میشود بازیکنان خیلی زود با تفکرات مربی آشنا شوند و بتوانند ایدههای او را در زمین پیاده کنند. ژوزه این صحبتها را بیان کرده با توقعات را پائین بیاورد. فکر نمیکنم دیر آمدن سرمربی مشکلی ایجاد کند و اگر کارها درست انجام شود پرسپولیس با دردسری رو به رو نخواهد شد.
آشتیانی درباره شرح وظایف کمیته فنی اظهار داشت: این کمیته شرح وظایف تعریف شدهای دارد. کمیته فنی نمیتواند در کار سرمربی دخالت مستقیم کند. کمیته فنی باید عصای دست مدیرعامل باشد. در فوتبال معلوم نیست چه اتفاقاتی میافتد. فوتبال بحث و گفتوگو است و در همه جای دنیا میبینیم که کنار تیمها افراد زیادی حضور دارند.
وی افزود: کار ما در کمیته فنی تنها انتخاب سرمربی نیست و در ادامه طبق شرح وظایف کمیته عمل میکنیم. اگر زمان دنیزلی هم کمیته فنی حضور داشت شاید آن نتایج وحشتناک اتفاق نمیافتاد.
وی در پاسخ به این سؤال که کمیته فنی بر چه اساس و معیاری سرپرست پرسپولیس را انتخاب میکند گفت: سرپرست شرح وظایف مشخصی دارد و نقشش از سرمربی کمتر نیست. سرپرست به طور کامل باید در اختیار تیم و با خانواده بازیکنان هم در ارتباط باشد تا برخی مشکلات که باعث میشود تمرکز بازیکنان بر هم بخورد را حل کند.
آشتیانی اضافه کرد: وظایف سرپرست فقط پر کردن برگه تعویض نیست، به طور مثال اگر آن موقع که شیث و نصرتی در تمرین با هم شوخی میکردند سرپرست موضوع را گزارش میداد شاید از آن اتفاق جلوگیری میشد. من شنیدم انتخاب سرپرست برعهده کمیته فنی است. من با وظایف سرپرست کاملا آشنا هستم و مطالعات زیادی در این ارتباط داشتم و آماده پذیرفتن سرپرستی تیم هستم.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در مورد احتمال سرپرست شدن سعید شیرینی خاطرنشان کرد: امروزه در فوتبال مستخدم دم در هم باید فوتبالی باشد. سعید شیرینی انسان مؤدب و متینی است اما سرپرست باید شخصی صددرصد فوتبالی باشد. انتخاب سرپرست حق مدیرعامل است و ایشان میتوانند هر کسی را انتخاب کنند، اما اگر کسی به من گفت برو هدایت هواپیما را بر عهده بگیر خود من با توجه به تخصصم نباید این کار را بپذیرم.
-
قرارداد سوسا با پرسپوليس ثبت شد
كانون هواداران پرسپوليس : هافبك برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را با اين باشگاه در هيات فوتبال ثبت كرد.
روبرتو سوسا كه فصل گذشته در تيم ماريتيموي پرتغال فعاليت ميكرد، در اين فصل به پرسپوليس پيوسته است. او امروز (يكشنبه) با حضور در هيات فوتبال قرارداد خود را به طور رسمي ثبت كرد.
قرارداد سوسا با پرسپوليس دو ساله است.
-
خلعتبری در یک قدمی سپاهان/ توافقات شفاهی به صورت تلفنی
كانون هواداران پرسپوليس : محمدرضا خلعتبری در آستانه عقد قرارداد با سپاهان قرار گرفت.
محمد رضا خلعتبری بازیکن فصل گذشته الوصل از تیم های استقلال، پرسپولیس و سپاهان پیشنهاد دارد اما از باشگاه سپاهان خبر می رسد که شب گذشته آخرین مذاکره تلفنی با خلعتبری صورت گرفته و توافقات شفاهی بین طرفین حاصل شده است.
قرار است خلعتبری تا یکی دو روز آینده به ایران بازگردد و در صورتی که با باشگاه دیگری به توافق نرسد با سپاهان قرارداد امضا کند.
-
نرفتنم به راهآهن ربطي به جانشيني دايي نداشت
استيلي: امسال رويانيان به موقع بازيکن گرفت
سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فصل گذشته فرصتي براي جذب بازيکن نداشتيم، اما امسال رويانيان به موقع عمل کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حميد استيلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد آخرين وضعيت خود صحبتهاي زير را انجام داد.
* آقاي استيلي خبري از شما نيست و کمتر در فوتبال شما را ميبينيم.
قسمت اينطور است، البته من در زمان برگزاري يورو 2012 به عنوان کارشناس در راديو و تلويزيون حاضر شدم. مسابقات داخلي هم که هنوز شروع نشده و همه مشغول نقل و انتقالات بودهاند.
* از شما در نقل و انتقالات خبري نبود.
من که تيمي نداشتم.
* اما راهآهن به شما پيشنهاد داد.
براي قبول سرمربيگري راهآهن زمان کافي نداشتم. دير شده بود و به خاطر اين نپذيرفتم. البته من از محمدحسن انصاريفرد تشکر ميکنم.
* راهآهن نميتوانست فرصت دوبارهاي براي شما باشد؟
من اين تجربه را داشتهام که اگر زمان کافي براي آمادهسازي تيم نداشته باشي شرايط سخت خواهد شد. به خصوص که ما در کشوري هستيم که همه نتيجهگرا هستند و خيلي زود ميخواهند به نتيجه برسيم و تيم راهآهن اين زمان را ندارد.
* به نظر ميرسيد به دليل تجربه قرار گرفتن به جاي علي دايي در پرسپوليس اين بار هم نميخواستيد جاي علي دايي را بگيريد؟
نه، اصلا. مسئله فقط زمان بود. هرچه سن بالاتر ميرود تجربه بيشتر ميشود. فوتبال يک پروسه زمانبر است. احتياج به کار تاکتيکي دارد و زمان ميخواهد تا بازيکنان را بشناسيم.
* مثل اينکه تجربه حضورتان در پرسپوليس چشم شما را ترسانده؟
در پرسپوليس که حسابي ما را اذيت کردند، واقعا شرايط سختي بود. من تجربه لازم براي سرمربيگري پرسپوليس را داشتم ولي از روز اول شرايط را برايم سخت کردند.
* از هواداران پرسپوليس ناراحتيد؟
خير. آنها دوست داشتند که تيم نتيجه بگيرد.
* از بچههاي تيم هم ناراحتي نداريد؟
اصلا. همه بازيکنان با تمام وجود بازي ميکردند و هيچ بازيکني در زمان من کم نگذاشت. شما شاهد بوديد که من در تمام مصاحبههاي بعد از بازي حاضر شدم با وجودي که خيلي تحت فشار بودم مقابل خبرنگاران قرار گرفتم همه مشکلات را بعد از هر شکستي خودم به گردن گرفتم و آن را گردن بازيکن داور يا کس ديگر نينداختم.
* ميتوانستي به مديريت باشگاه ايراد بگيري اما اين کار را نکردي.
هيچ وقت اين کار را نميکنم، براي من بحث اخلاقي خيلي اهميت دارد. 2 روز قبل از بازي با استقلال شيث رضايي و محمد نصرتي بخشيده شدند اما من اين 2 بازيکن را در چنين بازي مهمي نگذاشتم و هيچ کس به اين موضوع اشاره نکرد. ما آن بازي را باختيم و بعد از مسابقه استعفا دادم اما کسي نگفت که من اخلاق را فداي مسائل فني نکردم. با وجودي که براي آن مسابقه به زور 11 نفر شديم و غلامرضا رضايي با آمپول خود را رساند باز حاضر نشدم از اين 2 بازيکن استفاده کنم. متاسفانه همه دنبال نتيجه هستند اما من هميشه به يک سري اصول پايبند هستم و البته بدون ايراد هم نبودهام.
* با تجربهاي که سال گذشته به دست آورديد به اين نتيجه نرسيدهايد که مدل کار کردن خود را تغيير دهيد؟
اصلا از اعتقاداتم دست نميکشم اما در رابطه با يک سري مسائل ميخواهم تجديدنظر کنم.
* چه مسائلي؟
ميخواهم در مسائلي که مربوط به کار است و مورد رفاقتم بيشتر دقت کنم. ميخواهم واقعبينانهتر بحث رفاقت در کار را دنبال کنم. من بيشتر اتفاقاتي که سال گذشته برايم رخ داد از جانب رفاقتم بود.
* نظرتان در مورد پرسپوليس فعلي چيست؟
رويانيان در رابطه با گرفتن بازيکن فوقالعاده خوب عمل کرد و مربي فعلي پرسپوليس هم کارنامه خوبي دارد،البته تيمي که ميخواهد موفق شود بايد از هيئت مديره گرفته تا هواداران دست به دست هم دهند چون اين مسئله در موفقيت يک تيم خيلي مهم است.
* ميگويند سال قبل هم شما اين بازيکنان فعلي پرسپوليس را ميخواستيد اما جذب نشدند؟
پارسال ما زمان را از دست داده بوديم و فرصتي براي جذب اين بازيکنان نبود اما امسال رويانيان به موقع عمل کرد. سال گذشته مشکلاتي بود که نميخواهم آن را باز کنم و نتوانستيم اين بازيکنان را جذب کنيم.
* امسال شما را به کميته فني پرسپوليس دعوت نکردند؟
من اصلا آن موقع ايران نبودم البته آقاي پروين پيغام داده بود.
* به غير از راهآهن تيم ديگري به شما پيشنهاد نداده بود؟
قبل از راهآهن يک تيم ليگ برتري و يکي دو تيم ليگ يکي به من پيشنهاد دادند اما شرايط براي کار کردن خوب نبود.
* براي آينده چه برنامهاي داريد؟
سعي ميکنم مطالعات خودم را زياد کنم و شايد هم براي حضور در کنار تيمها به خارج از کشور بروم.
-
روایت جالب مانوئل ژوزه درباره فیلم اعتراضش به داور مصری.
مانوئل می گوید اعتراضش به داور مصری را بعد از این انجام داده که 3 گل در دربی پیش بوده است.
انتشار تصاویر قدیمی از اعتراض مانوئل ژوزه، در حالی که او به شدت به داور مصری اعتراض می کند و از زمین اخراج می شود سبب شده بود تا حتی مسئولان پرسپولیس هم در بخشی از مذاکرات شان با او درباره این اتفاق بپرسند.
اتفاقی که او درباره اش گفته است: «این تصاویر مربوط به دربی ماست با الزمالک. بازی را با 3 یا 4 گل پیش بودیم که دیدم داور روند سوت هایش برگشته. مدام به ما اخطار می داد . بازیکنم را هم اخراج کرد ، دیدم دارد تیم مان قلع و قمع می شود ، شروع کردم به اعتراض . برای اینکه تیمم را به آرامش برسانم رفتم و به داور گفتم بیا این کتم مال تو . این را بگیر و بی خیال شو. می خواهی پیراهنم را هم در بیاورم و تقدیم کنم! این ها را که گفتم ، او هم از زمین اخراجم کرد.»این تصاویر را طرفداران تیم الزمالک که باخت های زیادی را در برابر تیم الاهلی با هدایت مانوئل ژوزه تجربه کردند روی یوتیوب منتشر کرده اند.
-
قرارداد سوسا با پرسپولیس ثبت شد.
هافبك برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را با اين باشگاه در هيات فوتبال ثبت كرد.
روبرتو سوسا كه فصل گذشته در تيم ماريتيموي پرتغال فعاليت ميكرد، در اين فصل به پرسپوليس پيوسته است. او امروز (يكشنبه) با حضور در هيات فوتبال قرارداد خود را به طور رسمي ثبت كرد.قرارداد سوسا با پرسپوليس دو ساله است.
-
من مانوئل ژوزه هستم، اما مرا مانوئل صدا کنید.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس از خبرنگاران خواست او را مانوئل خطاب کنند.
در حاشیه کنفرانس خبری روز گذشته سرمربی جدید و پرتغالی سرخپوشان، خبرنگاری از وی پرسید نام صحیح او مانوئل خوزه است یا مانوئل ژوزه؟سرمربی جدید پرسپولیس در پاسخ به این سئوال، گفت: نام صحیح من مانوئل ژوزه دخسوس است اما شما می توانید من را مانوئل خطاب کنید.سرمربی پرسپولیس در زمان فعالیت در الاهلی مصر هم به مانوئل شهرت داشت و ترجیح می دهد در ایران هم با همین نام او را خطاب کنند. در نخستین روزهای حضور کارلوس کی روش در تیم ملی ایران هم رسانه ها نام او را به شکل های مختلف خطاب می کردند که البته پس از گذشت مدت ها، هنوز شکل واحدی ندارد و اغلب به شکل ناصحیح مورد استفاده قرار می گیرد!
-
گزارش تصویری: ثبت قرارداد سوسا با پرسپولیس.
روبرتو سوسا هافبک دفاعی برزیلی جدید سرخپوشان صبح امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد 2 ساله خود را با پرسپولیس به ثبت رساند.
-
مهدوی کیا: تجربه ژوزه می تواند تیم را به شرایط دلخواه برساند.
مهدی مهدوی کیا گفت: این درست است که به جهت تغییرات بوجود آمده نیاز به زمان است تا به اوج توانایی برسیم اما اصلا اینطور نیست که نسبت به دیگران عقب باشیم.
بازیکن با تجربه پرسپولیس با بیان مطالب فوق تصریح کرد: کار اصلی ما در دو، سه هفته گذشته بدنسازی بود که به نحو احسن انجام دادیم. الان هم روی کارهای تاکتیکی کار می کنیم و چند بازی دوستانه داریم تا برای شروع لیگ آماده شویم.وی افزود: هدایت تیم هم به یک مربی با تجربه سپرده شده است که تجربه اش می تواند زودتر تیم را به شرایط دلخواه برساند. البته این طبیعی است که تیم نیاز به زمان دارد. ما به دنبال آن هستیم که با شروع لیگ به نتایج دلخواه برسیم ولی با توجه به تغییرات، هر چه جلوتر برویم کیفیت کارآیی تیم بیشتر خواهد شد.مهدوی کیا در پایان درباره نگرانی هایی که در ارتباط با تکرار حوادث سال گذشته وجود دارد، گفت: شرایط نسبت به سال قبل کاملا متفاوت است. پتانسیل خوبی هم در داخل تیم بوجود آمده تا فصل را متفاوت شروع کنیم. البته برای شروع با قرعه بدی روبرو شدیم اما اگر می خواهیم قهرمان بشویم باید از همین شروع کار، به کسب نتایج مورد نظرمان فکر کنیم.
-
فشنگچی تنها بازیکن بدون قرارداد پرسپولیس/ سرخپوشان در انتظار itc سوسا.
هافبک برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را با قرمزپوشان ثبت کرد.
سوسا هافبک برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس به مدت دو سال ثبت کرد. باشگاه پرسپولیس برای این بازیکن درخواست ITC کرده است.با توجه به ثبت قرارداد سوسا تنها بازیکن برای عقد قرارداد رسمی، امیرحسین فشنگچی است که گفته میشود در خصوص مبلغ قراردادش کمی با مسئولان باشگاه پرسپولیس دچار مشکل است.
-
جلسه کمیته فنی پرسپولیس برای انتخاب سرپرست.
کمیته فنی پرسپولیس برای انتخاب سرپرست جدید این تیم فردا تشکیل جلسه می دهد.
قرار است فردا يکشنبه 19 تير در باشگاه پرسپولیس کمیته فنی این تیم برای انتخاب سرپرست جدید تشکیل جلسه می دهند تا سرپرست از طریق کمیته فنی انتخاب شود.براساس این گزارش در این جلسه پیشکسوتانی چون علی پروین، بیوک وطن خواه، ابراهیم آشتیانی، حمید درخشان و افشین پیروانی حضور دارند.
-
انتقاد رهبری فرد، پنجعلی و پیوس به احتمال سرپرستی شیرینی در پرسپولیس.
پیشکسوتان پرسپولیس به خبر سرپرستی شیرینی در تیم فوتبال پرسپولیس واکنش نشان داده اند. فرشاد پیوس، بهروز رهبری فرد و محمد پنجعلی در این خصوص اظهار نظر کرده اند.
مدافع اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: من كه اصلا خبر نداشتم كه سعيد شيريني از پيشكسوتان است. بهروز رهبري فر در رابطه با سرپرستي سعيد شيريني افزود: از رويانيان تشكر مي كنم كه براي رفع مشكل پرسپوليس تلاش مي كند به خاطر همه زحمات و عملكرد مثبتي كه داشته است سپاسگذار وي هستم ولي همه مسائل دليلي نمي شود تا ضعف ها را ببينيم و چيزي نگويم.
* فرشاد پيوس: شيريني در قد و قواره سرپرستي پرسپوليس نيست
مهاجم اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سرپرستي امثال شيريني در حد و اندازه هاي پرسپوليس نيست.
فرشاد پيوس آقاي گل اسبق فوتبال ايران در دهه 60.70 ايران در رابطه با شايعه سرپرستي شيريني در پرسپوليس افزود: نيمكت پرسپوليس مي تواند به افزايش تماشاگر كمك كند و تك تك افراد اين تيم كه بر روي نيمكت مي نشيندند بايد از خانواده پرسپوليس باشند، اين فصل رويانيان حكم به انتخاب خوزه مانوئل به عنوان سرمربي داد و با توجه به كارنامه درخشان او پيشكسوتان مي توانند بپذيرند كه اين مربي پرتغالي تيم پرسپوليس را هدايت كند و وظيفه تمام پيشكسوتان در حد توان به سرمربي تيم كمك كنند ولي قرار نيست كه غريبه ها به روي نيمكت بنشينند.وي ادامه داد: شيريني در كجاي فوتبال ما قرار دارد معلوم نيست از كجا آمده است و از فوتبال چه مي خواهد خنده ام گرفت وقتي شنيدم كه شايعاتي مبني بر سرپرست شيريني است. پيوس خاطر نشان كرد: هر فردي را نمي توان سرپرست پرسپوليس گذاشت انتخاب سعيد شيريني به عنوان سرپرست عملكرد هاي مثبت رويانيان را زير سوال مي برد توجه اين است كه رويانيان كمي بيشتر فكر كند و كسي را به عنوان سرپرست انتخاب كند كه ارتباطي خوبي بين زمين، نيمكت و سكوها برقرار كند .
* محمد پنجعلی: برای این پرسپولیس متاسفم
مدافع سال های نه چندان دور پرسپولیس گفت: برای شیرینی احترام خاصی قائلم او شاید انسان خوبی باشد ولی انسان خوب بودن دلیل خوبی برای سرپرستی یک تیم بزرگ نيست.وی ادامه داد: سرپرستی تیم فوتبال پرسپولیس جایگاه آدم های بزرگ است و این پست حرمت دارد و رویانیان باید افرادی را که در این پست بهره بگیرد که خاطره ساز بودند و برای این تیم عرق ریختند.پنجعلی خاطرنشان کرد: مگر دکتر زادمهر چه ایرادی داشت؟ فوتبال چارچوب دارد و اگر بخواهی خلاف این چارچوب عمل کنی به بیراهه رفته ای برای این پرسپولیس متاسفم که مدیرانش به چنین حاشیه هایی دامن می زنند.
وی ادامه داد: بهتر است رویانیان پس از شروع طوفانی در جذب بازیکن و انتخاب یک مربی کاربلد با انتصاب یک سرپرست توانا و پرسابقه پرونده این فصل خود را به نیکی ببندد نه اینکه با گماردن امثال سعید شیرینی به قشر عظیم پیشکوست توهین کند.
-
گلر دوم پرسپولیس را مانوئل انتخاب می کند.
دروازه بان خارجی پرسپولیس با نظر ژوزه مانوئل انتخاب خواهد شد.
سرخپوشان از ابتدای تمرینات با حضور 2 دروازه بان کار بدنسازی خود را انجام دادند. شهاب گردان و مسعود داستانی این 2 دروازه بان هستند که به تازگی و با حضور مانوئل کارهای تاکتیکی را آغاز کردند.با این حال از ابتدا قرار بود یک دروازه بان خارجی به عنوان ذخیره شهاب گردان جذب شود که با حضور مانوئل، مسئولان باشگاه پرسپولیس انتخاب دروازه بان خارجی را به عهده سرمربی جدید سرخپوشان گذاشتند.قرار است پس از انتخاب مربی دروازه بان های پرسپولیس، با نظر مانوئل یک دروازه بان خارجی برای امضای قرارداد به ایران سفر کند.
-
کدام گل یا پوچ؟ پرسپولیسی ها قرعه کشی کردند!
ديروز يكي از خبرگزاريها نوشت بازيكنان پرسپوليس در تمرين ديروز با مانوئل گل يا پوچ بازي كردند!
بنابر اين خبر عكاسان حاضر در محل تصوير اين رويداد جالب را با دوربينهايشان ثبت كردند و به همديگر نشان ميدادند.حتی کار به جایی رسید که برخی نوشتند مانوئل ژوزه با گل یا پوچ از بازیکنان پرسپولیس تست هوش گفته است!اما اصل قضيه چيز ديگري است و اصلا بازي گل يا پوچ در كار نبوده بلكه قبل از فوتبال دستگرمي با تيمهاي 7-6 نفره ژوزه با كاغذهاي كوچك قرعهكشي كرده كه كدام تيم اول بازي كند كه همين اتفاق را عكاسان به عنوان گل يا پوچ ثبت كردهاند!
-
باشگاه پرسپولیس برای زاید بلیت گرفت/آقای هت تریک دوشنبه در تهران سه شنبه در دفتر رویانیان.
باشگاه پرسپولیس برای مهاجم لیبیایی خود بلیت بازگشت به تهران تهیه کرد.
در حالی که این روزها اخبار ضد و نقیض در خصوص آینده ایمون زاید در پرسپولیس منتشر می شود، این مهاجم محبوب از روز چهارشنبه در تمرینات پرسپولیس شرکت می کند.مسئولان باشگاه پرسپولیس به این بازیکن اطلاع دادند که او را برای فصل آینده می خواهند و هیچ مشکلی برای تمدید قرارداد این ستاره محبوب وجود ندارد.از همین رو، باشگاه پرسپولیس بلیت سفر به تهران را برای این بازیکن تهیه کرده است. ایمون زاید دوشنبه ظهر از دوبلین به استانبول سفر می کند و با پرواز دوشنبه شب در تهران خواهد بود.زاید روز سه شنبه پس از مذاکره با رویانیان قرارداد جدید خود را امضا و ثبت می کند و از روز چهارشنبه در تمرینات سرخپوشان شرکت خواهد کرد.
-
رضایت ژوزه از عملکرد روبرتو سوسا.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس حساب ویژه ای روی روبرتو سوسا هافبک برزیلی تیمش باز کرده است.
مانوئل ژوزه در تمرینات اخیر پرسپولیس توجه ویژه ای به حرکات سوسا داشت و با ابراز رضایت از عملکرد این بازیکن، از وی خواست بیشتر در درگیری ها شرکت کرده و اجازه خودنمایی به بازیکن صاحب توپ ندهد.روبرتو سوسا به نوعی تنها هافبک دفاعی استاندارد سرخ ها برای فصل آینده خواهد بود، به همین جهت مانوئل ژوزه حساسیت زیادی روی آمادگی این بازیکن دارد.سوسا که از مارتیمو پرتغال به پرسپولیس آمد، برای برقراری ارتباط با ژوزه مشکل زبان هم ندارد و این روزها رابطه صمیمانه ای میان او و سرمربی پرتغالی پرسپولیس برقرار شده است.خبر دیگر در خصوص سوسا اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس برای این هافبک برزیلی به دنبال خانه هستند. به همین دلیل آپارتمان ممدوتال، انور لوگوشیچ و آسمیرو آودوکیچ را به وی نشان دادند که مورد پسند وی واقع نشد.سوسا به مسئولان پرسپولیس اعلام کرده قصد دارد در شهرک غرب تهران ساکن شود.
-
بنگر: 34 فینال در پیش داریم/ با آرامش لیگ را شروع می کنیم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای رسیدن به عنوان قهرمانی 34 بازی فینال در پیش داریم.
محسن بنگر در خصوص انتخاب مانوئل ژوزه به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس گفت: خدا را شکر سرمربی خوب و کاربلدی انتخاب شد. بعد از جدایی دنیزلی مسئولان باشگاه تلاش بسیاری کردند و انتخاب یک سرمربی بزرگ هم زمان زیادی را طلب می کرد.وی افزود: به نظر من پرسپولیس زمان را از دست نداد چون وقتی باشگاه مشغول انتخاب سرمربی بود ما تمرینات بدنسازی را در آرامش کامل انجام دادیم و تا حدود زیادی از نظر بدنی به آمادگی رسیدیم. حالا هم با حضور سرمربی کارمان را جدی تر دنبال می کنیم.بنگر ادامه داد: من نسبت به وضعیت تیم امیدوارم هستم و انشالله با آمادگی کامل وارد مسابقات می شویم. برای رسیدن به قهرمانی 34 بازی فینال در پیش داریم و باید از همان بازی اول مقابل نفت آبادان پیروز شویم. امسال رقابت در لیگ سخت تر است چون به احتمال فراوان بازی های جام حذفی برگزار نخواهد شد.بنگر در خصوص شانس قهرمانی پرسپولیس، گفت: اگر برنامه ریزی مناسب داشته باشیم مطمئن باشید قهرمان می شویم چرا که بدون برنامه ریزی قوی، رسیدن به قهرمانی امکان پذیر نخواهد بود. من این سئوال را دارم که چرا همه فقط از پرسپولیس انتظار قهرمانی دارند؟ امسال مدعیان زیادی هستند و کار سختی برای قهرمانی داریم. هواداران بدانند تمام تلاشمان را می کنیم اما به خاطر انتظارات زیادی که از تیم وجود دارد با وزنه وارد زمین می شویم.بنگر در خصوص شرایط تمرین با حضور مانوئل ژوزه گفت: شرایط خیلی خوبی داریم. همه بازیکنان با انگیزه زیاد در تمرین شرکت می کنند و همه منتظریم لیگ شروع شود.
-
ژوزه از بازیکنانش تست هوش گرفت! / کریمی و کاظمیان اول شدند.
سرمربی پرسپولیس در جریان تمرین دیروز از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت!
مانوئل ژوزه پرتغالی در جریان تمرین دیروز پرسپولیس با طراحی یک بازی ساده از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت. این اقدام مانوئل مورد استقبال بازیکنان پرسپولیس قرار گرفت.پرسپولیسی ها با انگیزه زیادی به دستورات ژوزه عمل کردند و جواب او را دادند، جالب است بدانید در پایان علی کریمی جواب مورد نظر ژوزه را تشخیص داد و مورد تشویق سرمربی سرخپوشان قرار گرفت.جواد کاظمیان هم دیگر بازیکنی بود که به جواب مورد نظر سرمربی پرتغالی رسید.
-
حضور پروین و خانزاده/ اعتراض هواداران به ماندن پشت درهای ورزشگاه.
تمرین امروز پرسپولیس با حضور علی پروین و خانزاده بازیکن جدید این تیم برگزار شد.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 بعد از ظهر امروز در ورزشگاه درفشیفر پیگیری شد. در این تمرین بازیکنان مرور کارهای تکنیکی را در دستور کار خود داشتند.
* علی پروین میهمان ویژه تمرین امروز بود، وی خوش و بشی با ژوزه سرمربی پرسپولیس و بازیکنان داشت.
* حدود صد هوادار امروز در پشت درهای بسته حضور داشتند، آنها با هو کردن و شعار علیه معاونین باشگاه اعتراض خود را به برگزاری تمرینات پشت درهای بسته اعلام کردند.
* با حضور پروین هواداران به سمت او رفتند و از وی درخواست کردند که اجازه دهند به داخل ورزشگاه بیایند اما پا درمیانی پروین هم هیچ فایدهای نداشت.
* خانزاده بازیکن پرسپولیس که همراه با تیم ملی زیر 22 سال در مسابقات آسیایی حضور داشت امروز برای اولین بار به جمع قرمزپوشان اضافه شد و پس از گفتگو با سرمربی پرسپولیسیها کار خود را با قرمزپوشان رسما آغاز کرد.
-
رویانیان: باشگاه پرسپولیس آماده واگذاری شد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: همه راهها را رفتهام، به وزیر اقتصاد و مسئولان اقتصادی اعلام کنید آمادهام پرسپولیس واگذار شود.
محمد رویانیان در مورد واگذاری باشگاه فوتبال پرسپولیس گفت: از مسئولان اقتصادی بخواهید، من همه راهها را رفتهام، پرسپولیس آماده است که به بخش خصوصی واگذار شود.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در حاشیه مراسم ارائه گزارش سرمایهگذاری خارجی در وزارت اقتصاد گفت: از آقای وزیر اقتصاد و آقای وزیر محترم ورزش خواهش میکنم، اجازه دهید که امسال پرسپولیس واگذار شود.رویانیان گفت: همه کارها را کردیم و از اول امسال هم میتوانستیم خصوصیسازی کنیم.وی در مورد نحوه واگذاری باشگاه پرسپولیس گفت: واگذاری از طریق فرابورس خواهد بود. انشاءالله شرکتی که این باشگاه را بخرد، تبدیل به شرکت سهامی عام خواهد شد، سهام آن در اختیار مردم و هواداران قرار خواهد گرفت.رویانیان در مورد ارزش باشگاه پرسپولیس گفت: ارزش آن باید در حراج مشخص شود.
-
پیراهن جدید پرسپولیس با فناوری Quick Dry / شش خط نشانه چیست؟!
اما در طرح جديد پيراهن سرخها 6 خط با رنگ مشكي روي آستينها كار شده كه خيليها را با اين سوال مواجه كرده كه آيا اين شش خط به نشانه ششتاي معروف دربي 52 روي آستينها نقش بسته يا نه؟
سهشنبه شب هفته گذشته و در جريان جشن شعبانيه پرسپوليس نوبت به يكي از آيتمهاي مهيج برنامه رسيد تا نگاه عكاسان، خبرنگاران و البته هواداران و پيشكسوتان كنجكاو پرسپوليس به استيج و جايي كه رويانيان و مسوولان باشگاه ايستاده بودند جلب شود.به دعوت رويانيان و مجريان برنامه و با هماهنگي قبلي يك هوادار شهرستاني خوش ذوق روي استيج آمده بود تا از پيراهن جديد پرسپوليس كه به تن يك مانكن پلاستيكي پوشانده شده بود رونمايي شود. با شمارش معكوس و خاموش كردن پروژكتورها لحظه رونمايي از پيراهن فرارسيد و با برداشتن پارچه بزرگ قرمزرنگ همه با پيراهني كه قرار است امسال بر تن ستارههاي تيم برود آشنا شدند.
آخرين فناوري در پيراهن جديد
اين پيراهن از فناوري جديد Quick dry بهره ميبرد كه بعد از 90 دقيقه بازي و با وجود از دست رفتن آب زيادي از بدن بازيكن حتي يك گرم به وزن آن اضافه نميشود چرا كه بافت پيراهن آب بدن بازيكن را جذب و خيلي زود بخار ميكند. طرح پيراهن هم يك طرح اختصاصي است از شركت آلاشپورت آلمان كه جزو طرحهاي سال 2012 اين برند قرار ميگيرد. جالب اينكه طرح فوق قرار بوده كاملا مخفي بماند اما يك بار در اردوي دبي و فروشگاه آلاشپورت و بار ديگر در جشن شعبانيه باشگاه لو رفت. ظاهرا قرار بوده اين اتفاق در مراسمي ويژه رخ دهد اما به نظر ميرسد تا روز 29 تيرماه و مصاف با صنعت نفت آبادان بايد منتظر ماند.
ششخط به نشانه ششتاييها؟
با نگاه اول به پيراهنهاي اين فصل پرسپوليس ذهن به سمت و سوي پيراهنهاي دانمارك در جامهاي جهاني گذشته ميرود اما در طرح جديد پيراهن سرخها 6 خط با رنگ مشكي روي آستينها كار شده كه خيليها را با اين سوال مواجه كرده كه آيا اين شش خط به نشانه ششتاي معروف دربي 52 روي آستينها نقش بسته يا نه؟ جواب البته «نه» است چرا كه اين مساله كاملا اتفاقي رخ داده و عمدي در كار نبوده است. خطوط سفيد و مشكي روي پيراهن و يقه گردي كه پيراهن دارد، روي هم رفته طرح جذابي را جلوي چشم هواداران قرار خواهد داد كه البته آلاشپورت به خاطر كپيهاي غير مجاز توليديهاي داخلي سعي دارد خيلي سخت و دير اين طرح را جلوي چشم عموم قرار دهد. ظاهراً تركيب مشكي، قرمز، سفيد و سفيد، قرمز، مشكي هم به ترتيب براي لباسهاي دوم و سوم پرسپوليس به كار خواهد رفت.
دستكاري روي پيراهنهاي آماده
اتفاق مهم و البته عجيب در لباسهاي اين فصل پرسپوليس را نه آن برند آلماني بلكه خود باشگاه رقم زده است. در همان جشن سهشنبه شب بلافاصله بعد از رونمايي از پيراهن، يكي از مجريان برنامه اعلام كرد روي آستين پيراهن عنوان «لا اله الا ا...» نقش بسته كه براي بسياري از حضار عجيب و جالب بود اما اصل قضيه چيز ديگري است. در طرح آل اشپورت تنها 6 خط مشكي روي لباسها ديده ميشود كه به موازات هم قرار گرفتهاند اما ظاهراً در لباس رونمايي شده دستكاريهايي اعمال شده بود تا آن خطوط به شكل لا اله الا ا... دربيايد. ظاهراً اين خواسته مسوولان باشگاه پرسپوليس است كه اين عنوان روي آستينها باشد و همين مسأله باعث شده پيراهنهاي آماده تحويل پرسپوليس دچار مشكل شود. چنانچه مسوولان باشگاه بخواهند اين تغيير رخ دهد مدتي زمان خواهد برد تا 6 خط روي آستينها به شكل عنوان جديد درآيد. از طرفي بايد ديد مسوولان سازمان ليگ و فدراسيون اجازه چنين كاري را خواهند داد يا نه. 4 سال پيش و در آستانه ليگ هفتم حبيب كاشاني پرچم ايران را به لباسهاي پرسپوليس اضافه كرد و حالا رويانيان قصد چنين تغيير مهمي را دارد كه بايد ديد عملي خواهد شد يا نه.
-
پولادی: در قرارداد هیچکدام از بازیکنان پرسپولیس ننوشته فیکس هستی.
مهرداد پولادي مدافع چپ پا و مليپوش پرسپوليس مثل اكثر بازيكنان اين تيم، معتقد است مانوئل ژوزه از لحاظ فني و اخلاقي مربي خوبي است كه ميتواند به پرسپوليس كمك كند.
پولادي اميدوار است كه ژوزه خيلي زود با شرايط پرسپوليس و خصوصيات بازيكنان اين تيم آشنا شده و روزهاي خوبي در پرسپوليس داشته باشد.پولادي در خصوص كار كردن با اين مربي پرتغالي، شرايط پرسپوليس و مسائل مختلف ديگر به سوالات پاسخ ميدهد.
آقاي پولادي، كار كردن با ژوزه چطور است؟
مانوئل تازه به تيم ما اضافه شده و زمان ميبرد كه او و ما با يكديگر بهطور كامل آشنا شويم. او يك مربي جدي و باتجربه است كه تلاش ميكند به اهدافش برسد.
بعضي از بازيكنان پرسپوليس معتقدند خصوصيات اخلاقي مانوئل شبيه دنيزلي است. آيا اينطور است؟
بله، مانوئل تقريبا شبيه دنيزلي است. ژوزه مثل آقامصطفي در كارش جدي است، مثل او خوشبرخورد است و هر دو مربي هم كارنامه خوبي در دوران مربيگري دارند.
در اين چند روز حرف و حديثهاي زيادي درخصوص سن و سال مانوئل بهوجود آمد. در اين مورد چه صحبتي داري؟
اين حرف و حديثها و پرداختن به سن مربيان تنها در فوتبال ايران ديده ميشود كه تاسفآور است. او كارنامه موفقي داشته و تا همين چندماه پيش هم بدون مشكل خاصي كار كرده، بهتر است به اين مسائل خندهدار نپردازيم.
او گفته كه قول قهرماني نميدهد، دراينخصوص چه صحبتي داري؟
فكر ميكنم حرف درستي زده چون هيچ مربي يا بازيكني نميتواند قول قهرماني بدهد. در فوتبال هيچ چيز قابل پيشبيني نيست ولي مطمئنا مانوئل و بازيكنان پرسپوليس تنها براي قهرماني اين تيم تلاش ميكنند.
او گفته كه توجهي به اسمها و ستارههاي پرسپوليس ندارد و به نظر ميرسد اين موضوع كار شما را سخت ميكند. درست است؟
در قرارداد هيچ كدام از ما نوشته نشده كه فيكس هستيم و هيچكدام از بازيكنان از اين موضوع مطمئن نيستند. مانوئل هيچ پيشزمينهاي از بازيكنان پرسپوليس ندارد و هر بازيكني كه خوب تمرين كند در تركيب ثابت قرار ميگيرد.
راستي مانوئل مليپوشان پرسپوليس را ميشناسد؟
در اين مورد بهطور حتم آقاي عاشوري اطلاعات لازم را به مانوئل ميدهد.
راستي امسال قرار است دفاع چپ باشي يا هافبك دفاعي؟
هر جا سرمربي صلاح بداند بازي ميكنم ولي چون در تيم ملي دفاع چپ هستم دوست دارم به عنوان دفاع چپ بازي كنم.
-
کنعانی: پرسپولیسی شدن ما ربطی به محمدی نداشت/ خانزاده: رویانیان به خودم پیشنهاد داد.
مثل ديگر جوانان پرسپوليس، محمد حسين كنعاني هم ميگويد كه سرخپوش شدنش ربطي به سرمربي تيم ملي جوانان نداشته.
او می گوید: پارسال كه محمد نصرتي و شيث محروم شدند از باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفتند و گفتند تو را براي دفاع وسط ميخواهيم. آن موقع استيلي سرمربي بود.من هم كه در اردوي جوانان بودم ماجرا را به اكبر محمدي گفتم و او گفت اگر بخواهي بروي اجازه داري يك روز را در اردو نباشي و بروي صحبت كني.من هم با رويانيان صحبت كردم و همان موقع هم به توافق رسيديم. واقعا اكبر محمدي نقشي در پرسپوليسي شدنم نداشت و اقدامي هم در اين باره نكرد. من حتي وقتي هم رفتم براي امضاي قرارداد تنها بودم و محمدي اصلا خبر نداشت.معرفي بازيكنان تيم جوانان به پرسپوليس، دردسري است كه به تازگي گريبان باشگاه را گرفته و اكبر محمدي را هم متهم كرده. يكي از آن بازيكنان، محمدرضا خانزاده است كه البته همه چيز را تكذيب كرده و ميگويد كه حضورش در پرسپوليس، ربطي به سرمربي جوانان نداشته: «چه كسي اين حرفها را زده؟ من خودم كه اصلاً در جريان نيستم و شايعهها را هم تأييد نميكنم. از باشگاه پرسپوليس تماس گرفتند و گفتند مرا ميخواهند. من هم رفتم صحبت كردم و به توافق رسيديم. با خود رويانيان هم صحبت كردم نه با اكبر محمدي يا هر شخص ديگري چون رويانيان به من پيشنهاد داده بود. اكبر محمدي را هم تنها روزي كه براي مذاكره رفتم در باشگاه ديدم.»
-
جواب پرسپولیس به علیرضا محمد: 120 میلیون جریمه شده ای، 40 میلیون تومان می گیری.
عليرضا محمد مدافع 4 فصل گذشته پرسپوليس كه هنوز با گهر زاگرس قرارداد نبسته روز شنبه به باشگاه پرسپوليس مراجعه كرد تا پيگير مطالباتش باشد.
با اين وجود پاسخي كه محمد از معاونت مالي باشگاه گرفت تا حدودي او را شوكه كرد. مسوول مالي باشگاه به محمد گفت از مبلغ باقيمانده قراردادت 120 ميليون تومان كه 30 درصد قراردادت ميشود را جريمهاي و تنها 40 ميليون تومان نصيب تو ميشود.اين خبر آنقدر برايش ناراحت كننده بود كه او برگه تسويه را امضا نكرد و ميخواهد از طريق مدير برنامههايش دنبال زنده كردن مطالباتش باشد.
-
گردان: برای قهرمانی به پرسپولیس آمدم/ زمان از دست رفته قابل جبران است.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس می گوید برای قهرمانی به این تیم آمده است.
شهاب گردان در مورد زمان از دست رفته براي پرسپوليس معتقد است: زمان زيادي را از دست نداديم و در طول هفتههاي گذشته كنار هم بوديم و تمرينهاي بدنسازي را زير نظر آقاي عاشوري برگزار كرديم.به نظر من زمان از دست رفته قابل جبران است.دروازهبان پرسپوليس اشارهاي هم به حضور مانوئل در اين تيم دارد: «مانوئل مربي بزرگ و بادانشي است و كارش را به خوبي ميداند. آدم قابل اعتمادي است و به راحتي ميتوان به او اعتماد كرد، ضمن اينكه كارنامه خوبي دارد و اميدوارم بتواند به تيم كمك كند. متأسفانه در مورد سن سرمربي حرفهايي ميزنند كه اصلاً واقعيت ندارد، انگيزه هيچ ربطي به سن ندارد اگر او انگيزه نداشت كه اين همه راه نميآمد تا در پرسپوليس كار كند. مطمئناً انگيزه داشته و يك چالش جديد براي خودش ايجاد كرده تا در تيمي جديد كار كند و موفق شود.»گردان درباره قول قهرماني ندادن مانوئل هم ميگويد: «ايشان نظرشان را گفتند. آنقدر باتجربه و بزرگ هستند كه نميتوانم در موردشان صحبت كنم اما تيم ما براي قهرماني بسته شده و خودم با هدف قهرماني به پرسپوليس آمدم.»او ادامه كار پرسپوليس را اينطور پيشبيني ميكند: «هيچ چيز مشخص نيست بايد وارد ليگ شويم تا ببينيم چه ميشود اما آنطور كه به نظر ميآيد فكر نميكنم فصل بدي داشته باشيم. پرسپوليس بازيكنان خوبي داشته و بازيكنان خوبي هم جذب كرده. انگيزه بالايي داريم تا نتايجي در خور نام پرسپوليس كسب كنيم.»اين دروازهبان سرخپوشان درباره گلر دوم تيمش هم معتقد است: «باشگاه خيلي وقت است دنبال گلر است اما موفق نشده كسي را جذب كند. به هر حال اين مدت دنبال سرمربي بودند و تمركز روي گلر نبود اما فكر ميكنم چند روز آينده گلر جديدي به تيم اضافه شود. اميدوارم دروازهبان خوبي جذب شود تا بدون رقيب نمانم.»
-
حسینی: ژوزه اصلا بداخلاق نیست، او با همه شوخی می کند.
يك مدافع كامل كه جزو شاهمهرههاي نقل و انتقالات ليگ برتر بود و البته به تور پرسپوليس افتاد.
سيدجلال حسيني را ميگوييم. مدافعي كه كرانچار در وصف بازياش ميگفت: «سيدجلال به همراه بنگر بهترين زوج خط دفاعي در قاره آسيا هستند.» حالا همان زوج بايد در پرسپوليس و كنار هم بازي كنند.سيدجلال حسيني با آمادگي كامل و انگيزهاي بالا در تمرينهاي پرسپوليس حضور دارد. هدف سيدجلال هم مشخص است، او ميخواهد سال خاطرهانگيزي را با پيراهن شماره 4 پرسپوليس سپري كند.
سرمربي پرسپوليس هم كه انتخاب شد. كار كردن با مانوئل ژوزه چطور است؟
خوب است خدا را شكر. ژوزه تازه آمده و تنها چند جلسه تيم را تمرين داده. او كارنامه پرباري دارد و بارها در ليگهاي اروپايي و آفريقايي به قهرماني رسيده. ژوزه مربي بزرگي است كه ميتواند در پرسپوليس موفق شود.
زمان او كم نيست؟
درست است كه تنها 10 روز تا شروع ليگ زمان باقي مانده ولي ما بازيكنان هم بايد به ژوزه كمك كنيم تا او بتواند كارهاي تاكتيكي را زودتر در تيم پياده كند. به نظرم ژوزه مربي بزرگي است كه ميتواند پرسپوليس را به روزهاي اوج برساند.
ولي ميگويند خيلي جدي است و عصبي...
گفتم كه الان چند روز بيشتر نيست كه ژوزه پرسپوليس را تمرين ميدهد. هنوز عصبانيت ژوزه را نديدهايم ولي خب شرايط بدنسازي طوري است كه همه خسته ميشوند. شايد به اين خاطر است كه ميگويند ژوزه عصبي است.
حالا واقعا عصبي است؟
- ژوزه اصلا عصبي نيست و حتي با همه بازيكنان شوخي ميكند. نميدانم چه كساني اين حرفها را درميآورند. شايد آنها ميخواهند پرسپوليس را به حاشيه ببرند.
در يكي از تمرينها ژوزه پهلويت را گرفته بود و انگار چيزي به تو ميگفت...
ژوزه با من شوخي ميكرد و چيز خاصي نميگفت.
خيلي ها معتقدند تو بهترين خريد اين فصل پرسپوليس هستي. خودت در اين باره حرف ميزني؟
پرسپوليس هميشه بازيكنان خوبي داشته و خريدهاي خوبي هم انجام داده. امسال هم يكسري بازيكن از تيم رفتند و يكسري هم آمدند. به نظر من كل تيم پرسپوليس و هواداران اين تيم بهترين خريد هستند نه من!
چرا با ماشين خودت سر تمرين نميآيي؟
دست برادرم است و از چند روز ديگر با ماشين خودم سر تمرين ميآيم.
يكي دو روز پيش صندوق ماشين شما را باز كردند؟
با ماشين محسن از تمرين ميرفتيم كه صندوق را باز كردند. جلوي در خروجي بود و اصلا حواسمان نبود. البته مطمئن نيستم كه صندوق را باز كردند يا دستشان خورد ولي در باز شد و براي دقايقي معطل شديم.
پرسپوليس اين فصل را چطور ميبيني، قهرمان ميشويد؟
تمام هم و غم ما اين است كه فصلي رويايي را براي هواداران پرسپوليس رقم بزنيم. در اين راه بايد تلاش كنيم و هواداران هم ما را كمك كنند تا پرسپوليس را به اوج برسانيم.
-
مهرداد اولادی به دنبال تسویه حساب و جدایی از پرسپولیس.
مهاجم فصل گذشته سرخپوشان این روزها به دنبال تسویه حساب و جدایی از پرسپولیس است.
مهرداد اولادي كه گفته ميشد شايد به پرسپوليس برگردد، این روزها دنبال تسويه حساب از پرسپوليس افتاده تا به تيم جديدي بپيوندد.پرسپوليس عصر امروز از ساعت 18:30 در دومين بازي تداركاتياش به مصاف آلومينيوم هرمزگان ميرود. اين ديدار هم در ورزشگاه شهيد درفشيفر برگزار خواهد شد.تاكنون 18 بازيكن پرسپوليس قراردادهاي يك، دو و سه ساله خود را در دفتر هيأت فوتبال ثبت كردهاند اما اميرحسين فشنگچي كه در تمرينها حضور فعالي دارد قراردادش را ثبت نكرده است.به احتمال فراوان حميد عباسي تصويربردار خوش اخلاق شبكه خبر به عنوان مدير رسانهاي جديد پرسپوليس منصوب و معرفي خواهد شد البته هنوز اين اتفاق قطعي نشده است.
-
مقایسه کارنامه چهار مربی پرتغالی حاضر در فوتبال ایران.
مربیان پرتغالی در فوتبال ما، کم کم به تعداد انگشتان یک دست می رسند.
حالا 4 مربی پرتغالی در ایران مشغول به کار شده اند و این یعنی ما می خواهیم از سرمایه و تفکرات فنی پرتغالی ها بهره مند شویم و به همین خاطر تیم ملی، پرسپولیس، تراکتورسازی و صنعت نفت آبادان را در اختیار این مربیان نامدار قرار داده ایم.مدیران راه آهن هم اعلام کرده اند جدی ترین گزینه سرمربیگری آن ها یک پرتغالی است. در این شرایط، بد نیست نگاهی هم داشته باشیم به عملکرد قبلی مربیان پرتغالی شاغل در فوتبال ایران تا مقایسه ای نیز بین آنها داشته باشیم. در نگاه اول می توان گفت کارلوس کی روش با نشستن بر روی نیمکت تیم ملی پرتغال، منچستر یونایتد و رئال مادرید، دست نیافتنی تر از بقیه است و کارنامه جذاب تری دارد.آلبرتو کاستا همواره در طول این سالها به عنوان دستیار و کمک مربی در کادر فنی کروش کار می کرده و تونی اولیویرا سرمربی کنونی تراکتورسازی نیز سفرهای زیادی به کشورهای دنیا داشته است. از اسپانیا بگیرید تا چین و عربستان و حالا هم ایران. اما کارنامه خوزه مانوئل سرمربی پرسپولیس واقعا اعجاب انگیز است. قهرمانی های پیاپی و عناوین بزرگی که هر کدام می تواند "کارنامه" یک مربی را درخشان کند.
1 _ آلبرتو کاستا
متولد 31 اکتبر 1953 (59 سال سن) در پورتو پرتغال.
دوران بازیگری: بال راست / آکادمیکا - پورتو ویکتوریا گیمارش / 24 بازی ملی و یک گل زده
دوران مربیگری: تیم ملی پرتغال ( دستیار) / آکادمیکا / - تیم ملی زیر 21 سال پرتغال (دستیار) - اسپورتینگ لیسبون (دستیار) - نیویورک مترو استارز (دستیار) - ناگویا گرامپوس (دستیار) - تیم ملی امارات (دستیار) - فامالیکائو - ویزلا - وارزیم - چاوز - تیم ملی پرتغال (دستیار کی روش ) - صنعت نفت آبادان
افتخارات/ به عنوان بازیکن: دو عنوان قهرمانی لیگ پرتغال، یک قهرمانی جام حذفی با پورتو / 3 قهرمانی سوپر جام پرتغال ، نایب قهرمانی جام یوفا، بازیکن سال فوتبال پرتغال 1979/ به عنوان مربی: حضور در جام جهانی به همراه پرتغال (کاستا در تمام این سال ها دستیار کارلوس کی روش بود و با او به تیم ملی پرتغال رفت. امارات ، ژاپن و ... دیگر مقصد های کاستا بودند.
2_ کارلوس کی روش
متولد 1 مارس 1953 (59 سال) در کشور موزامبیک
دوران بازیگری: دروازه بان تیم فروباریو نامپولا پرتغال
دوران مربیگری: تیم ملی زیر 21 سال پرتغال - تیم ملی فوتبال پرتغال - اسپورتینگ لیسبون - نیویورک ردبولز - ناگویا گرامپوس ژاپن، تیم ملی فوتبال امارات - تیم ملی آفریقای جنوبی - منچستر یونایتد (دستیار سر الکس فرگوسن) - رئال مادرید اسپانیا - منچستر یونایتد (دستیار فرگوسن) - تیم ملی پرتغال و تیم ملی فوتبال ایران
افتخارات/ 3 قهرمانی لیگ برتر جزیره به همراه منچستر یونایتد - یک قهرمانی جام حذفی انگلستان - یک قهرمانی سوپر جام انگلستان - 2 قهرمانی در جام خیریه انگلستان - یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا با منچستر یونایتد - یک قهرمانی جام باشگاه های جهان با منچستر یونایتد - یک قهرمانی جام حذفی و یک قهرمانی سوپرجام پرتغال با اسپورتینگ لیسبون - یک قهرمانی سوپر جام اسپانیا با رئال مادرید
3_ تونی اولیویرا
متولد 14 اکتبر 1946 (65 سال) در آنادیا پرتغال
دوران بازیگری: هافبک تدافعی آکادمیکا، بنفیکا 391 بازی و 21 گل- همچنین لاس وگاس آمریکا
دوران مربیگری: بنفیکا (دستیار) - تیم ملی پرتغال (دستیار) - بنفیکا (دستیار) - بنفیکا - بوردو فرانسه (دستیار) - سویا اسپانیا (دستیار) - تیم ملی امارات (دستیار) - بنفیکا (دستیار) - الاهلی مصر (دستیار) - کوانگجو چین - الاتفاق عربستان - الشارجه امارات - تیم ملی ساحل عاج (آنالیزور!) - الاتحاد عربستان - تراکتورسازی تبریز
افتخارات/ به عنوان بازیکن: 8 قهرمانی لیگ پرتغال به همراه بنفیکا - 5 قهرمانی جام حذفی - بازیکن سال پرتغال 1972 / به عنوان مربی: نایب قهرمان جام باشگاه های اروپا به همراه بنفیکا - 2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی لیگ پرتغال - یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی جام حذفی پرتغال - 2 نایب قهرمانی سوپر جام پرتغال - قهرمان اینترتوتو با بوردو فرانسه - قهرمان سوپرجام مصر با الاهلی - نایب قهرمانی لیگ خلیج پارس با الاتفاق عربستان - نایب قهرمانی جام ولیعهد عربستان - نایب قهرمانی لیگ عربستان با الاتحاد - نایب قهرمانی جام پادشاهی عربستان با الاتحاد
4 _ مانوئل ژوزه دخسوس
متولد 9 آوریل 1946 (66 سال) در ویلا رئال دسانتو آنتونینو
دوران بازیگری: هافبک میانی بنفیکا - کوویلیا (قرضی) - وارزیم (قرضی) - بلنسس (قرضی) - تومار 111 بازی و 12 گل - فارنس 82 بازی و 6 گل - بیرامار 28 بازی و یک گل- اسپینو 27 بازی و 6 گل
دوران مربیگری: اسپینو - ویتوریا گیمارش - پورتیمونتره - بنفیکا - اسپورتینگ لیسبون - براگا - اسپورتینگ لیسبون - اسپینو - بوآویشتا - الاهلی مصر - بلنسس - تیم ملی آنگولا - الاتحاد عربستان - الاهلی مصر - پرسپولیس ایران
افتخارات / به عنوان بازیکن : قهرمان لیگ پرتغال با بنفیکا / به عنوان مربی: قهرمانی دسته 3 پرتغال با اسپینو - قهرمان و نایب قهرمان جام حذفی پرتغال با بوآویشتا - قهرمانی سوپر جام پرتغال - مقام سوم جام باشگاه های جهان با الاهلی مصر - 4 دوره قهرمانی و یک نایب قهرمانی لیگ قهرمانان باشگاه های آفریقا با الاهلی مصر - 4 دوره قهرمانی در سوپر جام آفریقا - 6 دوره قهرمانی لیگ برتر مصر - 2 نایب قهرمانی لیگ برتر مصر - 2 قهرمانی و یک نایب قهرمانی جام حذفی مصر - 4دوره قهرمانی سوپر جام مصر - بهترین مربی سال کشور پرتغال 2009 - بهترین مربی سال قاره آفریقا 2006 - مدال افتخار ورزش مصر - مدال لیاقت از رئیس جمهور پرتغال
-
باید با رویانیان صحبت کنم/ محمد: کسر ۳۰ درصد قراردادم با پرسپولیس غیرقانونی است.
علیرضا محمد کسر ۳۰ درصد از قرارداد فصل گذشتهاش با پرسپولیس را غیرقانونی میداند و تأکید میکند به این موضوع اعتراض خواهد کرد.
علیرضا محمد در مورد شرایطش در تیم گهر زاگرس گفت: تیم شرایط خوبی دارد و این روزها تمرینات خوبی برگزار میکنیم. کار را دنبال میکنیم و منتظر شروع رقابتهای فصل جدید هستیم.وی در ارتباط با حضورش در باشگاه پرسپولیس گفت: روز یکشنبه برای صحبت در مورد مطالباتم به باشگاه پرسپولیس رفتم اما متأسفانه آقای رویانیان در باشگاه نبود و نتوانستم با ایشان دیدار کنم.مدافع این فصل گهر در مورد کسر 30درصد از قراردادش با پرسپولیس بابت جریمه تاکید کرد: کسر این 30 درصد را قبول ندارم و به نظرم غیرقانونی است. از طریق وکیلم این موضوع را پیگیری میکنم. میخواهم با رویانیان به صورت مستقیم صحبت کنم تا شرایطم روشن شود. فصل گذشته مصدوم شدم و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشتم. فصل گذشته اتفاقاتی رخ داد که ضربههای زیادی از آنها خوردم. در یکی دو روز آینده برای دیدار با رویانیان دوباره به باشگاه میروم.محمد در مورد مصدومیت دست خود عنوان کرد: مصدومیت را پشت سر گذاشتم و در حال حاضر شرایط خوبی دارم. مدتی است که در تمرینات گروهی شرکت و بدون مشکلی کارم را دنبال میکنم.
-
نورمحمدي:
ميخواهيم پيروزيها راقبل ازشروع ليگ آغازکنيم
مدافع پرسپوليس با بيان اينکه ارتباط خوبي بين اعضاي تيم وجود دارد گفت: با توجه به انگيزههايي که داريم، ميخواهيم پيروزيها را قبل از شروع ليگ آغاز کنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، عليرضا نورمحمدي گفت: رقابت در خط دفاع انگيزه من براي ماندن در پرسپوليس بود. تغييرات زيادي داشتيم ولي با وجود قرعه نامناسبي که در آغاز بازيها با آن روبرو شديم و با توجه به انگيزههايي که وجود دارد، ميخواهيم پيروزيها را قبل از شروع ليگ آغاز کنيم.
وي گفت: بدنسازي سنگين و خوبي داشتيم و حالا با تمريناتي که انجام ميشود، در مرحلهاي هستيم که بدنها بايد آزاد شود. روزي که مقابل صبا بازي ميکرديم، واقعا تحت فشار بدنسازي بوديم.
اين بازيکن افزود: آقاي چيذري مربي بدنساز تيم، قبل از بازي با صبا گفته بود که با شرايط سختي روبرو خواهيم شد و نبايد نگران باشيم. الان شرايط روز به روز بهتر ميشود و هر چند نتايج بازيهاي تدارکاتي قبل از شروع فصل تعيين کننده نيست ولي قصد داريم پيروزيهاي خودمان را قبل از شروع ليگ آغاز کنيم.
نورمحمدي ادامه داد: براي اين فصل تغييرات زيادي داشتهايم اما با انگيزه بالايي که وجود دارد بايد روي کسب سه امتيازها تمرکز کنيم. قرعه سختي به ما خورده اما اين تفکر در تيم حاکم شده است که گرما و سرما نبايد جلوي ما را بگيرد.
نورمحمدي درباره رقابتي که در خط دفاع وجود دارد گفت: اين مسئله براي تيمي که ميخواهد قهرمان ليگ شود امري طبيعي است. پرسپوليس نميتواند هيچ چيز را به اما و اگر واگذار کند و در حال حاضر ارتباط خوبي بين اعضاي تيم وجود دارد.
-
حواشی تمرین امروز پرسپولیس؛ استارت بازیکن جدید سرخ پوشان
تمرین امروز پرسپولیس با حضور علی پروین و خانزاده بازیکن جدید این تیم برگزار شد.
به گزارش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از فارس، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 بعد از ظهر امروز در ورزشگاه درفشیفر پیگیری شد. در این تمرین بازیکنان مرور کارهای تکنیکی را در دستور کار خود داشتند.
*
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] میهمان ویژه تمرین امروز بود، وی خوش و بشی با ژوزه سرمربی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و بازیکنان داشت.
* حدود صد هوادار امروز در پشت درهای بسته حضور داشتند، آن ها با هو کردن بازیکنان و شعار علیه معاونین باشگاه اعتراض خود را به برگزاری تمرینات پشت درهای بسته اعلام کردند.
* با حضور پروین هواداران به سمت او رفتند و از وی درخواست کردند که اجازه دهند به داخل ورزشگاه بیایند اما پا درمیانی پروین هم هیچ فایدهای نداشت.
* خانزاده بازیکن پرسپولیس که همراه با تیم ملی زیر 22 سال در مسابقات آسیایی حضور داشت امروز برای اولین بار به جمع قرمزپوشان اضافه شد و پس از گفتگو با سرمربی پرسپولیسیها کار خود را با قرمزپوشان رسما آغاز کرد.
-
تست هوش مانوئل از بازیکنان پرسپولیس
سرمربی پرسپولیس در جریان تمرین دیروز از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت!
به گزارش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مانوئل ژوزه پرتغالی در جریان تمرین دیروز پرسپولیس با طراحی یک بازی ساده از بازیکنان تیمش تست هوش گرفت. این اقدام مانوئل مورد استقبال بازیکنان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قرار گرفت.
پرسپولیسی ها با انگیزه زیادی به دستورات ژوزه عمل کردند و جواب او را دادند، جالب است بدانید در پایان علی کریمی جواب مورد نظر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را تشخیص داد و مورد تشویق سرمربی سرخپوشان قرار گرفت.
جواد کاظمیان هم دیگر بازیکنی بود که به جواب مورد نظر سرمربی پرتغالی رسید.
-
واکنش رویانیان به انتقادات تند و تیز مایلی کهن
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره صحبت های اخیر محمد مایلی کهن گفت: «ایشان معمولا عادت دارد که هر چند وقت یکبار مصاحبه کند و این وسط نمی دانم گناه ما چیست؟!»
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از جهان، پس از آنکه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در مصاحبه ای به انتقاد از عملکرد این باشگاه و مدیریت محمد رویانیان پرداخت، رویانیان همچون دفعات قبل در برابر این صحبت ها واکنش تندی نشان نداد.
مدیر عامل پرسپولیس در این باره گفت: «آقای مایلی کهن عادت دارد که هر چند وقت یکبار حرف هایی را مطرح کند و بنده هم ترجیح می دهم پاسخی ندهم اما باید یادآور شوم این طور که ایشان گفته اند نیست.»
وی افزود: «ایشان از چهره های ارزشی فوتبال هستند و بنده به ارزشی بودن آقای مایلی کهن اعتقاد دارم و سعی می کنم هیچوقت برابر چهره های ارزشی نایستم و با آن ها مقابله نکنم.»
مدیرعامل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در ادامه گفت: «ایشان گاهی از سر دلسوزی حرف هایی را مطرح می کنند که لزوما آن حرف ها درست نیست؛ مثل همین بحث افزایش نرخ بنزین که گفته اند و در واقع توهین و اتهام است و واقعیت ندارد؛ با این حال بنده سعی می کنم در برابر صحبت های ایشان صبر پیشه کنم.»
رویانیان در توضیح بخشی دیگر از صحبت های اخیر مایلی کهن گفت: «آقای مایلی کهن در جلسه ای بحث آقای جلالی را مطرح کردند و ما نیز با کمیته فنی باشگاه مطرح کردیم، آن ها این موضوع را نپذیرفتند حالا من چه باید بکنم؟ دلیل نمی شود که هر کاری که ایشان خواستند همان شود.»
وی در پایان سخنانش عنوان کرد: « ایشان (مایلی کهن) با همه چیز مخالف است و اساسا از همه چیز انتقاد می کنند؛ این دیگر گناه ما نیست که ایشان با همه چیز مخالف هستند!»
-
با اشتباهات خط دفاعی و گردان
پرسپولیس با ژوزه مقابل آلومینیوم هرمزگان شکست خورد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال پرسپولیس در دومین بازی تدارکاتی خود این بار با ژوزه با نتیجه دو بر یک مغلوب آلومینیوم هرمزگان شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیمهای فوتبال پرسپولیس در دومین دیدار تدارکاتی خود از ساعت 18 امروز در ورزشگاه درفشیفر به مصاف آلومینیوم هرمزگان رفت.
در این دیدار ابتدا پرسپولیسیها روی حرکت زیبای کریمی و پاس رو به جلوی ماهینی از سمت راست توسط کریم انصاری فرد صاحب گل شدند و پس از سه دقیقه در دقیقه 79 بر روی اشتباه خط دفاعی پرسپولیس، دروازه این تیم توسط سعید رهرو که در این بازی دوستانه شماره یک را بر تن کرده بود، باز شد.
در دقیقه 88 بازی با سانتر بازیکن آلومینیوم هرمزگان و اشتباه فاحش شهاب گردان که تصور کرد توپ به بیرون از زمین رفته است، هرمزگانیها به گل دوم خود توسط عسگری رسیدند.
در نیمه اول این دیدار پرسپولیسیها سوار بازی بودند و آلومینیوم هرمزگان بیشتر در زمین خود دفاع میکرد و چشم به ضد حملات داشت. در نیمه دوم باز این اتفاق افتاد اما حریف هرمزگانی با جسارت و اعتماد به نفس بیشتری در تک ضد حملات برای پرسپولیسیها خطرساز بود.
تیم فوتبال پرسپولیس در سومین دیدار تدارکاتی خود پنجشنبه به دیدار فولاد خوزستان میرود.
سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار امروز بر عهده مانوئل ژوزه بود.
پرسپولیس در اولین دیدار تدارکاتی خود مقابل صبای قم نیز با نتیجه دو بر صفر مغلوب شده بود.
پس از زدن گل دوم آلومینیوم هرمزگان اکبر میثاقیان جار و جنجال عجیبی کنار زمین راه انداخت و با فریاد
می گفت: "وقت تمام است چرا میخواهید تیمتان ببرد یا بازی مساوی شود؟!"
وی به بازیکنان خود هشدار میداد که به هیچ عنوان حق ندارند از کنار محوطه 18 قدم تکان بخورند.
* در پایان بازی به منظور ایجاد امنیت و درگیر نشدن هواداران با یکدیگر و بیاحترامی نکردن به بازیکنان تعدادی از افراد نیروی انتظامی با لباس شخصی بر روی سکوهای ورزشگاه درفشیفر مستقر شدند.
* اکبر میثاقیان برای تماشاگران آب و شربت به روی سکوها پرتاب میکرد.
* داور این دیدار به مدت 5 دقیقه برای این بازی وقت اضافه اعلام کرد.
* شادی بازیکنان تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان نیز پس از برد پرسپولیس در نوع خود جالب بود.
*هواداران پرسپولیس در ابتدای بازی به دلیل وقت تلف کردن دروازه بان آلومینیوم هرمزگان با شعارهایی به شدت به وی اعتراض کردند.
-
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مقابل آلومینیوم هرمزگان روی اشتباهاتم دروازهام باز شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، شهاب گردان پس از شکست 2 بر یک پرسپولیس مقابل آلومینیوم هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار داشت:نسبت به بازی با صبا بهتر بودیم اما هنوز نیاز به زمان داریم. پیشرفتهای خوبی داشتیم و بدنها کم کم در حال رسیدن به شرایط ایدهآل است.
وی افزود: تمام بچهها در این بازی خوب بودند اما روی 2 اشتباه فردیام باعث شد دروازهام باز شود و پرسپولیس 2 گل بخورد. در کل امیدوارکننده بود و از هواداران میخواهم زیاد نگران نباشند.
گردان گفت: این بازی مانند یک تمرین برای ما بود، این بازیها هیچ ربطی به نتایج در لیگ برتر ندارد. این حرفی است که سرمربی پرسپولیس به ما زد؛ نگران نباشید و ما سعی میکنیم در آبادان این اتفاقها نیفتد.
وی گفت: سعی میکنم خاطرات خوبی برای پرسپولیس به ارمغان بیاورم. دنبال توجیه کارم نیستم اما من تا به امروز مربی دروازهبان نداشتم و تازه از فردا به ما اضافه میشود. تمرینات اختصاصی من تازه از فردا شروع میشود و نقاط ضعفم را با کمک مربی جبران میکنم.
-
در حاشیه بازی دوستانه پرسپولیس و آلومینیوم هرمزگان اکبر میثاقیان با حرکاتی عجیب در کنار زمین نگاهها را به خود مشغول کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیمهای فوتبال پرسپولیس و آلومینیوم هرمزگان از ساعت 18 امروز در ورزشگاه درفشیفر به مصاف یکدیگر رفتند که پرسپولیس دو بر یک مغلوب شد. حاشیههای این بازی را در زیر میخوانیم:
* بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 17 در ورزشگاه حضور داشتند و در جلسهای با ژوزه شرکت کردند.
* حصاری در مقابل درب ورزشگاه درفشیفر نصب شده که برای جلوگیری از ازدحام خبرنگاران در مقابل در ورزشگاه آزادی ساخته شده است.
* در ابتدای بازی برخورد مولایی بدنساز آلومینیوم با بازیکنان پرسپولیس در نوع خود جالب بود.
* افراد لباس شخصی که اکثرا از مسئولان باشگاه پرسپولیس بودند بی نظمی هایی کنار زمین ایجاد کردند.
* میثاقیان با خبرنگاران برخورد گرمی داشت.
* حدود 300 هوادار در بازی امروز حضور داشتند و بدون اینکه مشکلی پیش بیاید از روی سکوها نظاره گر بازیها بودند.
* علی پروین، قنبرپور و حمید درخشان میهمانان ویژه بازی امروز بودند.
* در ابتدای بازی بنگر، ماهینی، گردان، غلامرضا رضایی، فشنگچی و جلال حسینی برخورد گرمی با اکبر میثاقیان داشتند.
* پروین در حاشیه تمرین امروز از مامور حراستی که دستش شکسته بود، احوالپرسی کرد.
* حاشیه جالب بازی امروز به اکبر میثاقیان برمیگشت. این مربی کنار زمین ابتدا به سوتها و حرکت داور در زمین اعتراضاتی داشت و سپس به تدارکات تیم خود نیز بابت این که کنار زمین آب نبود و یا شیشههای خالی وجود داشت با فریادهای بلند اعتراض کرد. دویدنهایش درون زمین بابت اعتراض به کمک داور و سوتهایی که در هنگام دویدن کنار زمین برای ارتباط با بازیکنان میزد در نوع خود جالب بود. او با خنده بارها کنار زمین فریاد میزد که داور بازی پرسپولیسی است و یا بالای 120 کیلو وزن دارد و بسیار چاق است!
* داور این بازی بسیار چاق بود تا حدی که از تمام صحنهها در زمین جا میماند. همین موضوع باعث اعتراض شدید بازیکنان به نحوه قضاوتش شد.
* ژوزه امروز فقط روی نیمکت نشسته بود و یادداشت برداری میکرد. دستیار اول او کنار زمین به راهنمایی بازیکنان میپرداخت.
* بهترین بازیکنان پرسپولیس در نیمه اول مهرداد پولادی و حسین ماهینی بودند.
* خانبان آنالیزور تیم ملی در بازی امروز حضور داشت و به فیلمبرداری پرداخت.
* پرسپولیسیها در نیمه اول با پاس کاریهای کوتاه سوار بر بازی بودند و تیم آلومینیوم هرمزگان نیز فقط چشم به ضد حملات داشت.
* در دقیقه 70 بازی در صحنهای که داور سوت اشتباهی را به نفع پرسپولیسیها زد مولایی بدنساز آلومینیوم هرمزگان به نشانه اعتراض توپی را به وسط زمین شوت کرد. همین موضوع باعث شد که یکی از مربیان تیمهای پایه پرسپولیس به وی اعتراض کند و درگیری لفظی شدیدی پیش آید که با پا درمیانی برخی افراد کنار زمین ختم به خیر شد.
* پرسپولیسیها در دقیقه 70 باز هم دست به تغییراتی زدند نورمحمدی به جای حسینی- مهدویکیا به جای سوسا، کاظمیان به جای ماهینی، آقازمانی به جای کریمی وارد زمین شدند.
* تغییر تاکتیکی ژوزه در بازی امروز در نوع خود جالب بود. وی ابتدا با سیستم 4-4-2 بازی میکرد و سپس این سیستم را به 4-5-1 تغییر داد.
* مشورت ژوزه در کنار زمین با آشوبی نیز در نوع خود جالب بود.
* در دقیقه 80 بازی میثاقیان ناگهان رو به سمت هواداران پرسپولیس کرد و از آنها پرسید آیا از داوری راضی هستید یا خیر که هواداران نیز در جواب او خندیدند.
* کریم انصاریفرد بعد از زدن گل در دقیقه 76 به شدت با لقب کریم آقای گل تشویق شد.
* پرسپولیسیها در شرایط در دقیقه 79 دروازهشان باز شد که اشتباه خط دفاعی حرف اول را میزد.
-
برنامه هاي مانوئل ژوزه براي سرخپوشان
تيم فوتبال پرسپوليس تمرينات خود را از صبح امروز (سه شنبه) با حضور کليه بازيکنان در مجموعه ورزشي درفشي فر دنبال و سرمربي اين تيم نيز برنامه هايش را براي بازيکنان تشريح کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از تارنماي رسمي باشگاه پرسپوليس؛ مانوئل ژوزه ابتدا در جلسه اي با بازيکنان به تشريح برنامه هاي خود و همچنين توضيح درباره عملکرد آنها در بازي دوستانه روز گذشته برابر تيم آلومينيوم هرمزگان پرداخت.
سرمربي سرخپوشان بعد از اين جلسه بازيکنان را به دو گروه تقسيم کرد. گروهي که در بازي با آلومينيوم هرمزگان دقايق بيشتري از بازي را به خود اختصاص داده بودند، برنامه دويدن، کار با توپ و حرکات کششي را در دستور کار داشتند.
گروه ديگر علاوه بر آن، بازي فوتبال در نيمي از زمين را در حاليکه در هر طرف سه دروازه کوچک قرار داشت در دستور کار خود قرار دادند.
همچنين مربي جديد دروازه بان هاي پرسپوليس در تمرين امروز سرخپوشان برخلاف اخبار قبلي حضور پيدا نکرد.
تمرين بعدازظهر امروز تعطيل شد و سرخپوشان از عصر چهارشنبه تمرينات خود را پي مي گيرند.
-
جلسه ژوزه با بازيکنان پرسپوليس
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز پيگيري شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين پرسپوليس از ساعت 10:15 صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان اصلي در ديدار روز گذشته برابر آلومينيوم هرمزگان به مدت 45دقيقه به صورت اختصاصي تمرينات سبک انجام دادند. بازيکنان ذخيره نيز به کار با توپ کارهاي هوازي، حفظ توپ و پرسينگ با شش دروازه پرداختند.
*در تمرين امروز با وجود اعلام قبلي هيچ خبري از مربي دروازهبانهاي جديد نبود.
*30 هوادار پشت درهاي بسته حضور داشتند.
* قبل از تمرين جلسه ژوزه با بازيکنان برگزار شد. ژوزه بيش از همه با کريمي صحبت ميکرد.
* در حاشيه تمرين امروز پزشک پرسپوليس اعلام کرد تا سه روز آينده جواب تست ارتوپدي بازيکنان خواهد آمد. همچنين قبل از بازي با صنعت نفت آبادان در تاريخ 30 تير که اولين ديدار اين تيم در ليگ برتر خواهد بود از بازيکنان تست تغذيه گرفته خواهد شد.
*ماهيني با وجود مصدوميت در تمرين روز گذشته امروز با بازيکنان ذخيره به تمرين پرداخت.
پرسپوليس روز گذشته در ديداري دوستانه برابر آلومينيوم هرمزگان 2 بر يک شکست خورد.