پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام بچه هامن وقتی تو قسمت توکن رایگان بازی ها رو دانلود میکنم برام توکن نمیاد چیکار کنم؟؟؟راستی امروز با یه اسرائیلی بازی دارم اسپانسر ایرانی نداره برای حمایت از مردم غزه بازی نکنم بهم تومن بده!!!راستی من تازه یه هفتس این بازی رو نصب کردم ترفند های این بازی رو لطفا بهم بگید در ضمن این اعدادی که بچه ها میکن مثلا بازیکنم 5 گرفت یعنی چی؟
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام بچه هامن وقتی تو قسمت توکن رایگان بازی ها رو دانلود میکنم برام توکن نمیاد چیکار کنم؟؟؟راستی امروز با یه اسرائیلی بازی دارم اسپانسر ایرانی نداره برای حمایت از مردم غزه بازی نکنم بهم تومن بده!!!راستی من تازه یه هفتس این بازی رو نصب کردم ترفند های این بازی رو لطفا بهم بگید در ضمن این اعدادی که بچه ها میکن مثلا بازیکنم 5 گرفت یعنی چی؟
خب حداقل دوسه صفحه قبل تاپیک رو بخونین،تو قفحه قبل راجع به سوال اولت جواب داده شده
اون اعداد نمره ایه که بازی بر اساس خوب یابد بازی کردن بازیکناتون بهشون میده،هرچی کمتر بده یعنی بازیکن بدتر بازی کرده و تاثیر زیادی نداشته تو بازی.
خب سلام بکس
اولا خیلی خوشحالم که بعد اوضاع افتضاح تیمم که از پرسپولیس هم بدتر بود خارج شدمlol:- با یه ترکیب 4-1-4-1 و از 13 جدول به زور خودمو به 5 رسوندم و هنوز برای قهرمانی امید دارم هم کاپ هم چمپیونز لیگ و هم لیگ و فکر کنم این فصل سه گانه برای من باشه کلا تیمم از این رو به اون رو شد البته با خرید چند بازیکن دوما چند روزه بازی کلا با همه فکر کنم لج کرده تو دادن توکن رایگان برنامه رو دانلود میکنم باز میکنم بعد که میرم تو بازی توکن نمیده سوما الان برای بار 4 ام که ساعت 9تا10صبح میرم برای خرید بازیکن یه توکن میدم چون هیچکس نیس و بازیکن رو میبرم در صورتی که اوقات دیگه سر اون بازیکن دعواس پیشنهاد مبکنم حتما یه بار این ساعت امتحان کنید :whistle3:
موفق باشید
دوستان عزیز هرکس تکون میخواد بیاد لاین m.a.e.f اینم آیدی
ببخشید هرکس توکن میخواد بیاد لاین m.a.e.f
تیم من مدتی هست به روند خوب خودش برگشته و همه بازیها رو دارم پرگل میبرم....حتی 14-0 و 10-0 و 6-0 و از این قبیل نتایج...
دوستان برای بازیکن خریدن صبح بین 8تا10 ساعت بسیار خوبیه....کاملا خلوت و با یه توکن مبشه بازیکن رو خرید...
این مصدومیت ها گریبان تیم من رو هم گرفته....از دیروز تا الان 4 بازیکنم رو از دست دادم....دستم برای تعویض تو فاز هجومی بسته شده....معلوم نیست بازی چش شده که اینقد مصدوم میزاره رو دستمون...
کلا قبل بازی فقط از مصدومیت ها میترسم....
سلام ددستان من فصل سومم و فعلا اولم تو گروه
میشه برای سرعت بیشتر و استفاده از تجربه دیگران ی گروه واتس آپ بسازین؟اگ هم دارین این شمارمه منم عضو کنین
09131563821
09131563821
اینم شماره من
الکی الکی از کاپ حذف شدم!در کل سه دو باختم یکی از گلایی که خوردم کرنر بود یکی شوت از راه دور یکی هم دقیقه اخر ضدحمله!!بعد دو گلی که زدم رو پاسکاری و همکاری تیمی بود!!!
خوب تا نمیکنه بامن تاپ الون.
نقل قول:
الکی الکی از کاپ حذف شدم!در کل سه دو باختم یکی از گلایی که خوردم کرنر بود یکی شوت از راه دور یکی هم دقیقه اخر ضدحمله!!بعد دو گلی که زدم رو پاسکاری و همکاری تیمی بود!!!
خوب تا نمیکنه بامن تاپ الون.
داداش بعضی موقع ها بازی باهات بد لج میکنه منم تو چمپیونز لیگ به قویترین تیم ممکن خوردم تو لول 3 قدرتش 28.7 من 27.3 هر دفعه تو چمیپونز لیگ به سخت ترین ممکن میخورم نمیدونم چرا امیدوارم ببرم چون این فصل تیمم واقعا پتانسیل سه گانه داره