پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
خوش بحالتون!
منم که فعلا صدر جدولم! ولی فعلا! امروز ممکنه صدرو از دست بدم. 2 تساوی پشت سر هم دادم اخیرا.هر دو بازی هم آنلاین نبودم :|
ولی خیلی خوبه در کل!تیما همه تو یه رنج هست تقریبا قدرتشون! خیلی جذابه! این لیگارو خیلی دوست دارم:jeddiiiii:حتی اگه قهرمان نشم!
راستی فعلا این روزا یکم حس میکنم شلوغه مخصوصا صبح ها ! واسه همین ریسک نمیکنم.یکم دیگه خلوت بشه 2 تا دفاع بگیرم دیگه همه چی اوکی میشه.....
سلام دوستان
به این سایتی که لینکشو گذاشتم یه سر بزنید.با ثبت نام در اون و بازدید از سایتهایی که بهتون پیشنهاد میده میتونید پول در بیارید و راحت توکن بخرین.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام رفقا
میگم وقتی ب ی بازیکنی ک قیمتش از بودجه ای ک در حال حاضر داری کمتره پیشنهاد میدی چ اتفاقی میفته؟ مثلا 100 هزارتا کم داری !!! ایا اصلا میشه تو این شرایط بازیکن خرید؟ بودجه رو منفی میزنه ؟
راستی شما بازیکنانتون رو با استفاده از اون سه تمرینی که گذاشته تمرین میدین؟؟؟
من نمیتونم تمرین بدم.فقط بعد از هر بازی که به بازیکنان امتیاز تمرین میده رو استفاده میکنم و بازیکنان رو تمرین میدم.
چون وقتی با اون سهتا تمرین میدم بازیکنان خسته میشن و هنگام بازی انرژی شون کم میشه.
شما هم مثل من هستین؟
من سطحم سه هست سطح زمین تمرینم هم دو هست فکر کنم.
بخاطر سطح زمین تمرین من بازیکنان زود انرژیشون بالا نمیره؟؟
یا چی؟؟
نقل قول:
راستی شما بازیکنانتون رو با استفاده از اون سه تمرینی که گذاشته تمرین میدین؟؟؟
من نمیتونم تمرین بدم.فقط بعد از هر بازی که به بازیکنان امتیاز تمرین میده رو استفاده میکنم و بازیکنان رو تمرین میدم.
چون وقتی با اون سهتا تمرین میدم بازیکنان خسته میشن و هنگام بازی انرژی شون کم میشه.
شما هم مثل من هستین؟
من سطحم سه هست سطح زمین تمرینم هم دو هست فکر کنم.
بخاطر سطح زمین تمرین من بازیکنان زود انرژیشون بالا نمیره؟؟
یا چی؟؟
سلام
منم سطح 3 هستم
ببین دوست عزیز شما میتونی بازیکنایی ک ذخیره هستن رو با اون سه مورد تمرین بدی چون اونا هم پیشرفت میکنن هم اینکه بازیکنای ترکیب اصلی نیستن ک خسته بشن ، یا مثلا پیش میاد تیمی در روز ی بازی فقط داره خب تحت این شرایط هم میشه همه رو تمرین داد چون درصدی ک ازشون کسر میشه با اون هر سه ساعت 5 درصدی ک اضافه میشه جبران میشه
من ب شخصه همین کارو میکنم ، بعضی وقتا بازیکنم دو کارته میشه و بازی بعدی رو از دست میده میرم تمرینش میدم چون میدونم تو بازی بعدی نمیتونه باشه
برای تمرین دادن باید همه جوانب رو نگاه کنی و با توجه ب همه شرایط تصمیم بگیری ک تمرین بدی یا نه
مثلا 6 ساعت ب شروع بازی بعدیم مونده میام تو ترکیبم نگاه میکنم ببینم درصد کندیشن بازیکنام چ جوریه ، بعضیا مثلا میبینم 99 هست میگم خب تا 6 ساعت دیگه 10 درصد ب کندیشن همه بازیکنام اضافه میشه و خب این ک پره براش فرقی نمیکنه میام جوری تمرینش میدم ک مثلا 9 درصدش خالی میشه اینطوری 90 تا داره و تا 6 ساعت دیگم 10 درصد بهش اضافه میشه و همون 99 درصد قبلی میشه ، اینطوریه ک هم درصدا ک اشافه میشه سوخت نمیره هم اینکه بازیکنم تمرین میکنه و ایتم تمرینی میگیریه
امیدوارم خوب رشونده باشم منظورمو
نقل قول:
سلام رفقا
میگم وقتی ب ی بازیکنی ک قیمتش از بودجه ای ک در حال حاضر داری کمتره پیشنهاد میدی چ اتفاقی میفته؟ مثلا 100 هزارتا کم داری !!! ایا اصلا میشه تو این شرایط بازیکن خرید؟ بودجه رو منفی میزنه ؟
سلام آقا شهاب گل
منظورت اینه که یه بازیکن قیمتش از بودجه ای که داری بیشتر باشه؟؟؟ اگه اینه که من تا حالا امتحان نکردم تجربشو نداشتم. حالا یکی از دوستان که پولش کمه میتونه امتحان کنه
ولی من چند روز سر یه بازیکن داشتم پیشنهاد میدادم.یه رقیبم بود که پیشنهاد میداد. رفتم پروفایلشو نگاه کردم دیدم بودجش منفی 6 میلیونه !!!
فکر میکنم اگه بخری بدهکار میشی به سیستم و در آینده مجبور بشی هر چی پول در میاری بدی تا بدهی صاف بشه! البته مطمئن نیستم اگه بین دوستان کسی امتحان کرده بگه
سلام
وقتی بقیه تیما بازی دارن اونجور که من فهمیدم یه مسابقه ی پیش بینی میزاره
میخواستم ببینم چیزی در ازای نتیجه ی درست نمیده ؟؟؟
نقل قول:
سلام
وقتی بقیه تیما بازی دارن اونجور که من فهمیدم یه مسابقه ی پیش بینی میزاره
میخواستم ببینم چیزی در ازای نتیجه ی درست نمیده ؟؟؟
اون مسابقه ی پیشبینی نیست داداش.
وقتی تو میزنی که بازیه بقیه ی تیم هارو نگاه کنی به تو میگه یدونه از تیم هارو انتخاب کن.
تو هر کدوم رو انتخاب کنی بدلیل حضور تو 2 درصد مالکیت توپ به تیمی که تو انتخاب کردی تعلق میگیره.
نقل قول:
سلام آقا شهاب گل
منظورت اینه که یه بازیکن قیمتش از بودجه ای که داری بیشتر باشه؟؟؟ اگه اینه که من تا حالا امتحان نکردم تجربشو نداشتم. حالا یکی از دوستان که پولش کمه میتونه امتحان کنه
ولی من چند روز سر یه بازیکن داشتم پیشنهاد میدادم.یه رقیبم بود که پیشنهاد میداد. رفتم پروفایلشو نگاه کردم دیدم بودجش منفی 6 میلیونه !!!
فکر میکنم اگه بخری بدهکار میشی به سیستم و در آینده مجبور بشی هر چی پول در میاری بدی تا بدهی صاف بشه! البته مطمئن نیستم اگه بین دوستان کسی امتحان کرده بگه
سلام داداش علی
بله منظورم همون بود ، فکر میکنم همون بودجه منفی بشه و تا بازی های بعدی ک درامد داشته باشی و اون منفی از بین بره
نقل قول:
سلام دوستان
به این سایتی که لینکشو گذاشتم یه سر بزنید.با ثبت نام در اون و بازدید از سایتهایی که بهتون پیشنهاد میده میتونید پول در بیارید و راحت توکن بخرین.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید نحوه انجام این کار رو تا دوستان و من استفاده لازم رو ببریم؟