داداش فکر کنم از سیم تلفن هست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش فکر کنم از سیم تلفن هست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امو میگفتی بیام جلوت ی گاوی گوسفندی شتری چیزی بزنیم زمین lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخی دختروم اولین باره مجردی میره جایی :luuugh:
خوشت گذشت شیراز ؟ حالا مگه چیکار میکردین ؟... یخورده امار بده بیاد دستمون :nishkhand:
آخه قبلا چراغ مودم هی روشن خاموش میشد و نت قطع و وصل میشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد یه سیم طویل گرفتم یه سرشو وصل کردم به سیم اصلی تلفن که از بیرون میاد. یه سر دیگش هم که به 3 شاخه تلفن وصله.
ولی خود 3 شاخه به پریز دیگه متصل نیست.
از سه شاخه هم به مودم وصله.
الآن با این نت فقط میتونم کانتر آنلاین بازی کنم. lol:-lol:-
اره واقعا:gijjj:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا اونجا بودم صد بار مامانم زنگ زده بیا دیگه..دلم برات تنگ شده...اومدم همش سرم دادو هوار میکشه:gijjj:
همون جواب بالایی:daghon:نقل قول:
مگه متاهلی؟هم چی میگی مجردی مو به تن ادم سیخ میشه
اینکه حال کردن نداره من 20 و اندیه همش دارم مجردی حال میکنم تا جایی که به پوچی رسیدم دیگه به جون رسول
اره پوچی داره واقعا:daghon:ولی حال میدهlol:-
اره...تو چی میدونی آخه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از چی بگم برات؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره خیلی خوب بودlol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچی..اوایل رفتیم گردش و خرید...بعدشم پولا ته کشید نشستیم تو خونه... :دی
ولی همینش ای حال داد... :))
دیگه نمیشه گفت :دی
از هر چی که دوست داری بگو ... lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی بازم میگم شما دخترا آزاد تر ما پسرا هستید الآن ... :fek konam:
چکار کردی که نمیتونی بگی ؟؟؟ :death:نقل قول:
راستی بچه ها:
فولادی ها؛ تماشاگر ویژه والیبال ایران و آلمان :whistle3:
یا الله :nishkhand:
دالیییییییی:death:
ما اومدیم:khelal dandoon:
از کجا ؟
از نونوایی :luuugh:
خوش اومدی پسرم دیگه نری ها :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمع کن بابا همش از تاثیرات وجود منه که اینجا شلوغ میشه :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دخترمنقل قول:
مسافرت بخیر
منم کلا مجردی میرم مسافرت خیلی فاز میده :nishkhand:
مگه تو شوهر داری ؟ :evaa::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:chi migi:ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که از هفت دولت آزادم دلتون بسوزه ki::نقل قول:
لامصب این اس ام اسای بوق دار چیه میفرستی ؟ :evaa: از من یاد بگیر :luuugh: ببین چقد معصومم om:::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها به فعل جمله دقت کنید !:nishkhand:نقل قول:
رفتیم !!!!!:luuugh:
تو که گفتی مجردی رفتم !!!:death::evaa:
دوستان اومدم مجددا خداحافظی کنمو برم khandeeeee bahal
بعد از غیبتی طولانی ما هم اومدیم ببینیم اینجا چه خبره ... دیدیم نه !
خبری نیست و هیچ تکونی نخورده دربی و همش وعده امروز و فردا !
خدمت کاربرا عرض کنم که اگه به امید این مدیرای پفکی نشتین کور خوندین !
اگه دلتون به حال دربی میسوزه خودتون باید دست به کار بشین و تایپیک تیماتوو سرپا نگه دارین !
خوشبختانه فصل نقل و نباتاته و دروغ و حرف مفت و شایعه زیاده ! تا میتنید بزنید تو سر و کله هم ک این خوبه اون بدهو گرونه و ارزش این همه پولو نداره و جوونه و پیره و میتونه در آینده خوب بشه و از این حرفا ...
خلاصه اینکه میگن خوب میشه و اینا دو ساله که همین وضعه ! :babaa:
پ . ن : احمد اعتیارم تموم شده ! واسه همین نتونستم جواب بدم ! love::
جانا سخن از زبان من ! میگویی !:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راس میگه مصطفی پسرا خیلی کنترل میشن تا میره بیرون هی بهش مشکوک میشن کجا بودی با کی بودی
اگه زود بیای میگن چرا زود اومدی اگه دیر بیای تو خونه رات نمیدن ( منظورم خودمه )ki::
کلا معلوم نیست باید با کدوم سازشون برقصی ولی در کل ما پسرا ازاد تریم شما دخترا محدود ترین البته بعضی هاتون lol:-
شما هم ک دیگه رفتین دانشگاه از هفت دولت ازاد میشید هر کاری دلتون خواست یا عشقتون کشید میکنید :death: