نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
احتمالا باید VISUAL C++رو به 2008ارتقاع بدی:khelal dandoon:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
احتمالا باید VISUAL C++رو به 2008ارتقاع بدی:khelal dandoon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید اسم پارت 3 با بقیه فرق میکنه تا این مشکل پیش میاد باید اسماشون یکی باشه
لینک برنامه لطفانقل قول:
احتمالا باید visual c++رو به 2008ارتقاع بدی
من تو اسماشون تغییری ایجاد نکردم اسماشون همون طوری که سایت گذاشته دانلود کردم این پارت 1تا 3اسماشه ببینید مورد مشکوکی هست؟
London 2012 Olympic Opening Ceremony ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
London 2012 Olympic Opening Ceremony ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بگم برای اکترکت پارت دو هم اخطار داد و اتوماتیک اکسترکت نمیشد ولی با اپن کردن فایل 2درست شد به نظر اسماشون کلا مشکل داره اولی 01-2 اسمش هست دومی 02و... لطفا کمک کنین بحث سر 2گیگ فایله ها !!!!
لینک فایل :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برید تو صفحش راستی نسخه ی جدیدش هست ویزوال سی پلاس پلاس 2010!!!! حجمش 5مگابایت
شرمنده دوستان
من دوزار از کامپیوتر حالیم نیست ! :nishkhand:
وال مطمئن باشید کمکتون می کردم !
فقط به مجید پیشنهاد میدم جای KMP از POT Player استفاده کنه !
قدرتمندترین نرم افزار پخش کننده فیلمه ! :khelal dandoon:
پارت 1 رو نگاه کن یه (2_)آخرش اضافه هست حالا اونو پاک کن شاید درست شدنقل قول:
من تو اسماشون تغییری ایجاد نکردم اسماشون همون طوری که سایت گذاشته دانلود کردم این پارت 1تا 3اسماشه ببینید مورد مشکوکی هست؟
ممنون خودم این برنامه ها رو دارم اون media player classic هم میخوام برای تهیه اسکرین شاتنقل قول:
فقط به مجید پیشنهاد میدم جای KMP از POT Player استفاده کنه !
قدرتمندترین نرم افزار پخش کننده فیلمه ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وگرنه با همون potplayer کار میکنم
حالا پارت 1 و 2رو اکسترکت میکنه مهمم نیست اسمشو تغییر بدم یا نه پارت 3مهمه که اون از 2به چهار میپره خواهش میکنم یکی کمک کنه :khahesh::ehe:نقل قول:
رسول قربونت
به لطف رسول(والبته اشلی جون) مشکلم حل شد -بازم رسول کلید مشکلاتمون شد-ارزشش رو بدونید -این همه بهش تیکه نندازید:nishkhand:
ببخشید که این پست سوم پشت سر هم هست ولی باید بگم که ابرو مونو بردن پرس تی وی رفته از تبریز وگزارش تهیه کرده و خونه های گلی الان خارجی ها بهمون چی میگن ؟؟به کشوری که در حال پیشرفته و وضع خونه هاش هنوز همینه؟
خودتون هیچی نگفتین ببخشید که مجبورم دوباره بعد 4ساعت پست بدم میخواستم بگم قابل توجه اونایی که میگفتن مسئولای صدا و سیما خیلی بی توجهنامشب و فردا شب به خاطر همدردی با زلزله زدگان اذربایجان شرقی خنده بازار پخش نخواهد شد
خب ما پست نديم تو نقش اسپمر رو بازي ميكني ديگه چرا ما پست بديم؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتي ميبيني مجبوري چندتا پست پشت سر هم بدي برو همون پست اخريت رو ويرايش كن و اينجوري بنويس
ويرايش:قابل توجه....:nishkhand: