استقلالى ها تعطيل شدند
تمرين ديروز تيم فوتبال استقلال تعطيل شد.استقلالى ها پس از بازگشت از مشهد روز سه شنبه تمرين كردند اما با تصميم قلعه نويى ديروز تمرين تعطيل شد تا آبى پوشان استراحت كنند.تمرينات استقلال از امروز پيگيرى مى شود.
نمایش نسخه قابل چاپ
استقلالى ها تعطيل شدند
تمرين ديروز تيم فوتبال استقلال تعطيل شد.استقلالى ها پس از بازگشت از مشهد روز سه شنبه تمرين كردند اما با تصميم قلعه نويى ديروز تمرين تعطيل شد تا آبى پوشان استراحت كنند.تمرينات استقلال از امروز پيگيرى مى شود.
استقلال در ليگ برتر فوتبال بانوان باقى ماند
پس از رايزنى مسئولان كميته بانوان فدراسيون فوتبال با على فتح الله زاده، تيم فوتبال بانوان استقلال تهران در ليگ برتر باقى ماند.عليپور مسئول كميته مسابقه هاى بانوان فدراسيون فوتبال درباره آخرين وضعيت تيمهاى ليگ برتر فوتبال بانوان اظهار كرد: ۳تيم پاس همدان، كرد كردستان و استقلال تهران كه حضورشان در ليگ قطعى نشده بود، با توافقات صورت گرفته در اين دوره از رقابت ها حضور خواهند داشت.وى گفت: بر اساس جلسه اى كه ديروز با آقاى فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال داشتيم توافق شد كه قرارداد بازيكنان اين تيم براى حضور در ليگ برتر بانوان بسته شود و تيم فوتبال بانوان استقلال تهران با حمايت مالى اين باشگاه در ليگ برتر شركت مى كند.وى ادامه داد: همچنين تيم كرد كردستان كه پيش از اين به دليل حادثه تصادف سال گذشته در ليگ برتر از حضور در اين دوره از رقابت ها اعلام انصراف كرده بود در نهايت اعلام كرد كه در ليگ حضور خواهد داشت.
عليپور خاطرنشان كرد: ديگر تيمى كه حضورش در ليگ برتر قطعى نبود، پاس همدان است كه او هم با گرفتن اسپانسر حضور خود را در اين دوره از مسابقه ها قطعى كرده است. تنها تيم اوج نصر فارس كه امسال به اسم آسياويژن فارس شناخته مى شود حضورش در ليگ قطعى نيست.به گفته مسئول كميته مسابقه هاى بانوان فدراسيون فوتبال در مجموع ۱۲ تيم در ليگ برتر فوتبال بانوان حضور دارند كه روز جمعه ۱۷ شهريورماه تنها ۲ بازى انجام خواهد شد و بر اساس آن تيم هيات فوتبال بانوان اروميه مقابل آينده سازان ميهن اصفهان قرار مى گيرد و تيم پالايش و گاز ايران به مصاف شهردارى كرمان خواهد رفت.اين در شرايطى است كه ساير مسابقه ها به دليل مشكلاتى كه وجود داشت به عنوان بازى هاى معوقه اعلام شده است.
رای دیدار استقلال و ملوان اعلام شد
جریمه 3 میلیونی برهانی
خبرگزاری فارس: رای دیدار استقلال تهران و ملوان بندرانزلی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم استقلال تهران و ملوان بندر انزلی از سری رقابتهای لیگ برتر 29 مرداد در حالی برگزار شد که تماشاگران استقلال در نیمه دوم مسابقه از الفاظ رکیک و فحاشی به داوران و تیم ملوان بندر انزلی استفاده کردند. بر همین اساس باشگاه استقلال طبق بند 4 ماده 22 آئین نامه انضباطی به پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
همچنین به دلیل تخلف آرش برهانی در دقیقه 65 بازی (لگد کردن پای سیامک کوروشی به عمد)، این بازیکن ابتدا طبق بند الف ماده 22 آئین نامه انضباطی به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی و یک جلسه محرومیت از همراهی تیم خود محکوم شد، اما پس از بررسی و اظهار ندامت و عذرخواهی برهانی، وی به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی بدل از محرومیت (جمعا 30 میلیون ریال) به استناد بند یک ماده 27 آئین نامه انضباطی محکوم شد.
رای صادره به استناد مقررات ماده 15 آئین نامه انضباطی قطعی است.
شاهرخ بياني در تمرين استقلال
گزارش تمرين امروز استقلال
تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران درغياب مليپوشان اين تيم برگزار شد.
نخستين تمرين تيم فوتبال استقلال پس ازديدار تدارکاتي برابر ابومسلم مشهد در غياب مليپوشان اين تيم از ساعت 18 در کمپ مرحوم ناصر حجازي برگزار شد.
پس از آغاز تمرين ابتدا بازيکنان زير نظر دکتر حاج قاسم به دويدن و انجام حرکات کششي پرداختند تا خود را براي انجام تمرينهاي تاکتيکي امير قلعهنويي آماده کنند.
پس از اين بخش، تمرينات با توپ تيم آغاز شد و امير قلعهنويي بازيکنان را به دو گروه تقسيم کرد تا تمرين آقاوسط را انجام دهند. اين بخش از تمرين بسيار فشرده، با جديت و با نشاط برگزارشد و امير قلعهنويي نيز بازيکنان را همراهي ميکرد. او در اين ميان نکات و تذکرات لازم را نيز به بازيکنان ميداد.
دروازهبانان تيم فوتبال استقلال نيز تمرينات اختصاصي خود را پيگيري کردند تا اينکه تمام بازيکنان در قالب دو گروه نارنجي و آبي به فوتبال درون گروهي پرداختند.
امير قلعهنويي کار بازيکنان را به طور کامل زير نظر داشت و در اين بخش تمريني نيز نکات لازم را به آنها گوشزد ميکرد.
در تمرين امروز شاهرخ بياني و منصور پورحيدري هم حضور داشتند. همچنين ميرشاد ماجدي سرپرست تيم فوتبال استقلال با تماس تلفني جوياي احوال کيانوش رحمتي شد.
در پايان بازيکنان با انجام حرکات کششيبه سرد کردن بدنهاي خود پرداختند و تمرين به پايان رسيد.
اين در حالي بود که خسرو حيدري به طور انفرادي پس از پايان تمرين شروع به دويدن دور زمين کرد.
کارهاي مربوط به تکميل سکوهاي تماشاگران کمپ در حال انجام است و حدود100 نفر از تمرين امروز استقلال بازي کردند. تيم فوتبال استقلال روز يکشنبه دربازي تدارکاتي در کمپ ناصر حجازي به مصاف داماش گيلان ميرود.
پیشنهاد فتحاللهزاده به یک مدیر پرسپولیسی برای حضور در استقلال
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال از مدیرعامل پیشین پرسپولیس خواست که به استقلال برود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت ورزش هیئت مدیره استقلال را به تازگی انتخاب کرده است. علی فتح الله زاده، بهرام افشارزاده، مقداد نجف نژاد، امیدوار رضایی، احمد شهریاری.
معمولا وقتی هیئت مدیره باشگاهی تازه مشخص می شود برای اداره باشگاه باید کمی تامل کرد اما در پس مدیریت چه اتفاقاتی رخ می دهد مشخص نیست. پیشنهادهایی که به برخی مدیران برای حضور در باشگاهی مثل استقلال داده میشود، این تامل و تعجب را بیشتر می کند.
امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس از پیشنهادی خبر می دهد که کمی عجیب است.
وی به فارس گفت: روز گذشته علی فتح الله زاده با من تماس گرفت و پس از احوالپرسی های همیشگی خودمان به من گفت هر پستی که خواستی بگو اما به استقلال بیا.
وی افزود: من تعجب کرده بودم و به او گفتم چطور می خواهی من به استقلال بیایم. او گفت تو مدیر هستی و حتما نباید در پرسپولیس باشی.
عابدینی ادامه داد: من به فتح الله زاده گفتم به دلیل مسئولیتی که در داماش دارم و تازه این تیم از شرایط بحرانی خارج شده نمی توانم این پیشنهاد را قبول کنم ضمن اینکه من همیشه پرسپولیسی بودم و به فوتبال غیر قرمز نمی توانم فکر کنم.
بازگشت بیکزاده و تاخیر قلعه نویی
دیدار مدیر عامل هنرمندان با استقلالیها
خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال استقلال با تاخیر سرمربی این تیم و حضور هاشم بیک زاده برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل راه آهن در رقابتهای لیگ برتر آماده میکند از ساعت 18 امروز در کمپ مرحوم حجازی تمرینات را پیگیری کرد. برنامههای آماده سازی آبی پوشان در حالی انجام شد که امیر قلعه نویی با تاخیر 20 دقیقهای به ورزشگاه رسید و مجید صالح همچنان در تمرینات این تیم غایب است. سیاوش اکبر پور نیز در تمرین امروز حضور نداشت زیرا این بازیکن با آسیب دیدگی مواجه است.
* هاشم بیک زاده که پس از دربی 75 با آسیب دیدگی روبه رو شده بود امروز در تمرین حاضر شد و تمرینات اختصاصی را انجام داد ضمن آنکه جانواریو باز هم نتوانست در تمرینات گروهی تیمش شرکت کند.
* در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر حاج قاسم به گرم کردن بدنهای خود پرداخته و در گروههای دو و سه نفر به ارسال پاسهای کوتاه روی آوردند. بخش سوم تمرین تمرینات هجومی بود که سرمربی استقلال برای بازیکنان در نظر گرفت و حتی در بخشی از تمرین در کنار آنها پا به توپ شد.
* هنگامی که بازیکنان این بخش از تمرین را پشت سر گذاشته و روی دروازهها حمله میکردند میلاد میداودی قصد داشت با ضربه سر توپ را وارد دروازه کند که توپ به دست وی اصابت کرد و سرمربی آب پوشان از وی خواست تا این کار را انجام ندهد و تلاش کند تا با ضربه سر به سمت دروازه ضربه بزند.
حسین یاریار مدیر عامل باشگاه هنرمندان در بخشی از تمرین نزد سرمربی استقلال رفت و حدود 10 دقیقه با قلعه نویی به صحبت پرداخت.
* حدود 30 نفر از هواداران تیم استقلال از تمرین امروز این تیم دیدند کردند ضمن آنکه شاهرخ بیانی و میرشاد ماجدی نیز تمرینات را از نزدیک نظاره گر شدند.
* آرش برهانی با وجود سرماخوردگی در کنار دیگر بازیکنان تیم استقلال در تمرینات گروهی شرکت کرد.
تمرینات تیم استقلال، فردا مجددا پیگیری خواهد شد و این تیم روز یکشنبه در تمرین اختصاصی این باشگاه در دیداری دوستانه به مصاف داماش گیلان میرود اعضای تیم داماش فردا ساعت 16 به تهران سفر کنند و روز یکشنبه به مصاف استقلال بروند.
كيانوش رحمتى از ۲ ماه ديگر تمريناتش را آغاز مى كند
هافبك مصدوم تيم فوتبال استقلال از ۲ ماه ديگر مى تواند تمريناتش را شروع كند. كيانوش رحمتى كه از اواسط ليگ فصل گذشته مصدوم شد و تحت عمل جراحى قرار گرفت از ۲ ماه ديگر مى تواند تمريناتش را با تيم استقلال شروع كند.رحمتى در حال حاضر مشغول انجام تمرينات فيزيوتراپى است.
نامجو مطلق: استقلال پتانسيل بهتر شدن را دارد
مجيد نامجومطلق پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت: تيمهاى اميرقلعه نويى بعد از گذشت پنج، شش هفته روى غلتك مى افتند و اين تيم پتانسيل بهترين شدن را از هر لحاظ دارد.او اظهارداشت: اگر بخواهم از نظر عملكرد، استقلال را طى ۶ بازى ابتدايى خود ارزيابى كنم بايد بگويم كه من اين مهم را از دو جهت مى بينم. اول؛ شرايط فنى و بازى دوم؛ شرايط امتيازگيرى. اگر از نظر مورد دوم يعنى امتيازگيرى بخواهم بررسى كنم بايد گفت كه استقلالى ها در شرايط بدى نيستند هر چند قبول دارم كه بهتر از اين هم مى شد نتيجه گرفت. از لحاظ شرايط فنى و بازى هم بازيكنان به زمان بيشترى نياز دارند. وى ادامه داد: تعدادى بازيكن جديد آمده اند و البته مجموعه فنى هم جديد است. همه مى دانيم كه تيم هاى امير قلعه نويى بعد از گذشت پنج، شش هفته روى غلتك مى افتند. اين تيم پتانسيل بهترين شدن را از هر لحاظ دارد و انتظارات هم از اين تيم بالاست و همين دليلى مى شود تا استقلال رفته رفته بهتر شود و به چيزى كه شايسته اش است برسد.هافبك فانتزى باز دهه ۷۰ استقلال درخصوص شرايط ملى پوشان استقلال و به طور كلى عملكرد تيم ملى مقابل اردن در ادامه تصريح كرد: اگر بخواهم به طور كلى در خصوص بازى ملى پوشان صحبت كنم بايد گفت يك بحث جداست و بايد به طور اختصاصى به آن پرداخت. شرايط ملى ما در وضعيت افت است و همين كه كى روش بازيكنان را طولانى مدت در اختيار گرفته براى رفع اين افت است كه تفكر پرتغالى او مى تواند بر اين افت غلبه كرده و آن را از بين ببرد.
اميرى: استقلال نيازى به على عسكرى ندارد
على اميرى معاون باشگاه استقلال گفت: ما نيازى به على عسكرى نداريم و باشگاه پرسپوليس فرافكنى نكند.او در مورد اينكه گفته مى شود باشگاه استقلال بدون رعايت كردن اصول حرفه اى با حميد على عسكرى وارد مذاكره شده است، اظهار داشت: اين خبر به هيچ وجه صحت ندارد. باشگاه استقلال اصول را مى داند و هرگز با بازيكنى كه با تيمى قرارداد دارد وارد مذاكره نمى شود.وى با اشاره به صحبت هاى مديران پرسپوليس در اين رابطه عنوان كرد: بهتر است مسئولان باشگاه پرسپوليس فرافكنى نكنند و با سند صحبت كنند.اگر آنها از باشگاه و يا سرمربى سندى دارند كه ثابت مى كند با على عسكرى مذاكره اى شده بهتر است آن را نشان دهند و از اين روش هاى قديمى و منسوخ شده صحبت هاى كنايه اى خوددارى كنند.اميرى تصريح كرد: امير قلعه نويى هم تا به حال صحبتى از جذب بازيكن در پست على عسكرى نكرده و اگر بازيكنى هم بخواهد به باشگاه مى گويد، ضمن اينكه استقلال نيازى به على عسكرى ندارد.معاون باشگاه استقلال در مورد جذب اسپانسر خاطر نشان كرد: على فتح الله زاده در تلاش است كه در هفته جارى قرارداد با اسپانسر را نهايى كند و در اين زمينه همه سعى خود را انجام داده است
حضور در استقلال به منزله خداحافظى از كميته المپيك نيست
افشارزاده: حل مشكلات مالى استقلال ازعهده من خارج است
بهرام افشارزاده عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: حل مشكلات مالى اين باشگاه ازعهده من خارج است و نمى توانم آن را رفع كنم.او طى گفتگويى اظهار داشت: عضويت در هيات مديره باشگاه استقلال تهران را با پيشنهاد وزير ورزش و جوانان براى كمك به ورزش كشور پذيرفتم و در اين راه نيز از هيچ كوششى فروگذار نخواهم كرد.وى افزود: وزير ورزش و جوانان پيشنهاد عضويت در هيات مديره باشگاه استقلال را در زمان برگزارى بازيهاى المپيك لندن مطرح كرد و من نيز پذيرفتم. از اينكه مى توانم در كنار ساير دوستان به عنوان عضو هيات مديره باشگاه استقلال به ورزش كشورم خدمت كنم خوشحال هستم.افشارزاده با رد برخى شايعات مبنى بر اينكه پيشنهاد عضويت در هيات مديره باشگاه استقلال مقدمه اى براى خداحافظى او از دبيركلى كميته ملى المپيك است، تاكيد كرد: ماندن يا رفتن من از كميته ملى المپيك به هيچ عنوان به اين موضوع بستگى ندارد. حل مشكلات مالى اين باشگاه ازعهده من خارج است و نمى توانم آن را رفع كنم اما با توجه به سوابق و تجربياتى كه دارم در برنامه ريزى بخش ورزشى و به خصوص ورزش هاى غير از فوتبال باشگاه استقلال موثر خواهم بود.دبيركل كميته ملى المپيك اظهار داشت: بايد به مسايل پيش رو با ديد فراملى نگاه كنيم، از اين رو با توجه به سرمايه گذارى كه ورزش كشور روى من انجام داده و تجربياتى كه اندوخته ام وظيفه دارم در هر مسئوليت ورزشى كه بر عهده ام قرار مى گيرد خدمتگزار باشم. مجمع انتخاباتى كميته ملى المپيك ايران در موعد مقرر يعنى حداكثر ۳ ماه پس از بازى هاى المپيك برگزار مى شود و به تعويق نخواهد افتاد.افشارزاده افزود: زمان دقيق برگزارى مجمع عمومى كميته ملى المپيك به زودى و در يكصد و چهل و دومين نشست هيات اجرايى اين كميته مشخص مى شود و اميدواريم پيش از برگزارى اين مجمع اسناسنامه فدراسيونهاى ورزشى اصلاح شود و مورد تاييد فدراسيونهاى بين المللى قرار گيرد.