پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
قرعه ی راضی کننده ای بود ! من اطلاع دقیقی ندارم که اسنایدر و دروگبا میتونند برای ucl بازی کنند یا نه ؟ اگر کسی یه آمار بده ممنون میشم ! هرچند گالاتاسرای با وجود این 2 بازیکن هم خطر جدی برای ما محسوب نمیشه مگر اینکه بازی رو برده و تمام شده به حساب بیاریم ! همون فکری که بایرن جلو آرسنال کرد و نزدیک بود به لقا الله بپیونده !
و اما جذاب ترین بازی این دور بدون هیچ شکی یوونتوس در برابر بایرن مونیخ است ! دیداری که پیش بینی آن کاملا غیر ممکن است و میشه گفت 50-50 به حساب میاد ! با این حال و با توجه به قرعه های دیگه من حس میکنم نیمه نهایی رو 2 آلمانی و 2 اسپانیایی تشکیل میدن !
خوردیم به گالاتسرای به شخصه ترجیح میدادم بخوریم به یووه خیلی دوس داشتم با یه نتیجه خوب یووه رو حذف کنیم اما نشد
نباید گالاتسرای رو دست کم گرفت از همه بدتر قرعه اینبود که حریفمون دورتموند بشه که نشد اما دور بعد بازی احتمالیمون با اوناس که تا اون موقع میتونیم یه انتقام خیلی حسابی ازشون بگیریم
ب نظر من هم به قرعه ای خوبی خوردیم و گالاتسرای خیلی نمیتونه خطر چندانی مقابل رئال ایجاد کنه و میتونیم با یه نیجه خوب گالاتسرای رو از پیش رو برداریم
هر چند نباید این تیمو دست کم بگیریم به نظر احتمال 80 درصد خودمون رو تو نیمه نهایی میبینم
من دعا میکردم که به تیم های المانی نخوریم که خدا رو شکر شد
اما باز هم میگم نباید هیچ تیمی رو دست کم بگیریم به امید قهرمانی رئال
نقل قول:
قرعه ی راضی کننده ای بود ! من اطلاع دقیقی ندارم که اسنایدر و دروگبا میتونند برای ucl بازی کنند یا نه ؟ اگر کسی یه آمار بده ممنون میشم !
اسنایدر و دروگبا هر دو میتونن در لیگ قهرمانان بازی کنن.
بچه ها جریان چیه؟!
چند نفر تو بعضی سایتا گفتن که کچله گفته واسه نیمه نهایی هم قرعه کشی انجام میشه.درسته؟؟؟
اگه اینجور باشه خیلی خوبه چون احتمال داره بخوریم به تیم داوران(شانسلونا)اونوقت میتونیم دوباره بخندیمmas:-
رئال با توجه به نتیجه ای که تو لالیگا گرفته انگیزه ی بالایی برای قهرمانی از هر تیم دیگه و داره و اگالاتاسرای هم میبره:flowerysmile:
با احترام به استقلالی های عزیز به نظر من بارسلونا از لحاظ شانس و امدادهای غیبی داور دقیقا مثل استقلال هستش ! ki:: من اصلا دوست ندارم به بارسا بخوریم ! یعنی اگر همه چیز هم به نفع ما باشه یهو دقیقه آخر یه موضوعی پیش میاد که حذف شیم ! مثلا یه اشتباه داوری که جزئی از قوانین باشگاه حریف هستش ! پیش میاد یا یهو توپ 180 درجه چرخ میخوره میاد تو دروازه ی ما ... ! فعلا بهشون نخوریم و همین رکورد رفت و برگشت رو حفظ کنیم خوبه ! هرچند تیم های آلمانی خداییش ترسناک تر از بارسلونای کنونی هستن ! در صورتی که یوونتوس بایرن رو حذف کنه به نظرم تو تیم های باقیمانده یووه قرعه ی بهتری نسبت به سایرین هستش در غیر این صورت و صعود بایرن و دورتموند همون بارسا خوبه ! من از آلمانی ها خوشم نمیاد خب ... ! ki::
دیشب بازی با مایورکا افتضاح خفن بود جون به لبمون کردن تا بالاخره بازی 2-1 باخته رو 5 -2 بردیم آربلوا و لوپز که روی دوتا گلی که خوردیم مقصر بودن کریس بازم گل زد هیگی هم خوب کار کرد و یه پاس گل هم به کریم داد اوزیل هم بعد از اینکه اومد تو بازی بازی جون گرفت ولی کاکا بازم خراب کرد به هر حال شیشمین برد پیاپی تو لیگ بود تبریک
به نظر من که فقط کریم و کریس عالی بودن:nishkhand:
بازی با مایورکا نشون داد اگه گالاتاسرای رو هم دست کم بگیریم و شل بازی کنیم باید منتظر اون اتفاقات خاص فوتبالی باشیم ! مخصوصا که در خط حمله و هافبک گالاتاسرای دروگبا و اسنایدر توپ زنی میکنند و هرکدومشون به تنهایی یه جورایی خطرناک به نظر میان ! love:: صحبت هایی هستش که سال دیگه کاوانی به تیم اضافه میشه و به احتمال زیاد با یکی از مهاجمان جوان تیممون باید خداحافظی کنیم ... به نظرم از بین کریم و هیگواین همون کریم رو نگه داریم خیلی بهتر جواب میده ! حتی چند صدم درصد هم که شده ... ! :eee: