تصویب شد کمپ دربی جلد سوم خودمم میزنم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس زلاتانم مثل منگلای سر چهارراهه.بهش مظلومیت نمیاد.ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
تصویب شد کمپ دربی جلد سوم خودمم میزنم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس زلاتانم مثل منگلای سر چهارراهه.بهش مظلومیت نمیاد.ki::
بیا دوکلوم از مادر عروس :afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس بعد بازی بارسلوناست تو نشست خبری یه چند کلمه فحش بعدش نثار داور کرد :sooot:
راستی چی چی رو خودم میزنم با کمپ دربی جلد سوم موافقم ولی طبق قانون کسی که نزده باید بزنه ki::
من از جلد قبلی نوبت گرفته بودم که شما ها نذاشتیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جلد سوم رو من میزنم :flowerysmile:
بیشین بینیم بابا :gijjj:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا چرا جواب اس ام اسی که بهت دادمو ندادی؟:fek konam:
ثانیا جلد بعدی کمپو خودم میزنم چون دلیلشو نمیگم:sooot:
گوشیم پیشم نیست.اد امشب که گوشیمو یه جا جا گذاشتم همه دنیا با ما کار دارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ظهر جوابتم میدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مامان عروسم خودتی.ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر مهدی نظر میده.:nishkhand:
مهدی من میخوام جلد بعدی کمپو بزنم تا من تو زدن جلد بعدی دبل کنم به امید دبل کردن آقامون آله.
فقط تعیید کن تا بزنم.ki::
ما هم کشک دیگهنقل قول:
خود مهدی این قانون رو گذاشته تو جلد اول بهارستان هم هست هر کاربر 1 با رمیتونه
تو با مهدی و سینا نمیتونید بزنید چون 1 بار زدید حالا بازم نظر مدیر این بخش مهمه که قانون رو نقض کنه
درضمن نوبت هم رعایت کنید :gijjj:
اصلا حالا که اینطور شد من میخوام بزنم:hehee:
البته هر چی تصمیمه ها اما ر ای گیری میکنیم بین کاندیداها
هر کی میخواد بیا ثبت نام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد مهدی خان یا یکیو از بینشون انتخاب میکنه یا رای گیری میکنیم:hehee:
دور از جون کشک:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما با مهدی این حرفا رو نداریم.مهدی خودش بلده من چقدر خاطرشو میخوام:ahaaaaaa:
کلا دبل کردن کار یوونتوسیه.
در ضمن اون مال بهارستانها بوده ما الان تو قرن 21 هستیم که اونم 2 داره و همون دبله پس خودم میزنمki::
مغلطه رویایی.:khandeeeee bahal:
اینم نمیذاشتی مهم نبود چون آله داره دبل میکنه منم به عنوان یوونتوسی باید با این دبل برم پیشواز آقام آلهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا حالا کاندیدای محترم بیان از خودشون و از اهدافشون در اینده بگن
نام کاندید :Abdollah 202
شعار انتخاباتی : من از نسل شما و به فکر شما هستم ... بیایید آینده را بسازیم ...آینده در دستان ماست
اهداف :
احداث بزرگراه فوتیران - دربی:ahaaaaaa:
افتتاح فرودگاه دربی
نصیحت به کاربران : همگی در انتخابات شرکت کنید و کاندید اصلح رو انتخاب کنید
اقا من میخوام انقلاب مخملی کنم اونم با رنگ قرمز
شما هم اره
پس اسم من کو eterza::- من از صفحه قبل کاندید شده بودم eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]