راستی عیدتون مبارک باشهroz:::bia baghalam::eyvalla:
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی عیدتون مبارک باشهroz:::bia baghalam::eyvalla:
تعطیله :ahaaaaaa:
:shogh:
یه تستی هست خیلی باحاله ..
قهرمانان دوره های چمپیونز لیگ رو زده .. باید ترکیب 11 نفری که تو فینال بازی کردن رو بگین ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
20 دقیقه وقت دارین ..
start test رو که بزنین یه محل میاد برای نوشتن اسم .. اگه اسمی که میدین بهش درست باشه خودش میره سر جاش قرار می گیره ...
من عاشق نادرشاه افشارم.اگه زنده بودحاضربودم براش بمیرم.نبایدیادمون بره که نادرکاری کردملت هند مقابل ملت ایران زانو بزنه اوبودکه کوه نور را به ایران آورداوبودکه میراث کوروش(کشورپهناورایران)را دوباره بدست آورد.تاقبل از نادربخش هایی از ایرانی که امپراطوری کوروش کبیربودتوسط بری پادشاهان ازخاک ایران جدا شد اما شاه ایران نادر بزرگ اونا رودوباره پس گرفت.نادرکسی بود که حاضر بودگردنشو بزنن ولی هیچ وقت مقابل کسی زانو نزنه او شاید به اندازه ی کوروش بزرگ نباشه اما دردوره ی خودش بهترین بود.
نادر شاه روحت شاد.
نادر تو اواخر عمرش یه دیوانه خون خوار غارتگر مثل اسکندر بود..
هیچ کس مثل کورش نیست کسی که به ظلم هیچ سرزمینی را نگرفت..
با برده داری هیچ سازه ای را برپا نکرد..
داستان فتح بابل در کتیبه کورش رو که خوندید!!
وقتی مردم شهر در رو برای ورودش باز می کنند و در روزی که خونی از بینی کسی نریخت
مهم وسعت سرزمین نیست مهم این است که مردمت از تو رازی باشند..
بعد از نادر کسی آمد که به جای غرت و جنگ ایران و ایرانی ها را شاد کرد..
انسانیت بعد از کورش در خون هیچ پادشاه دیگری تا پایان عمرش نماند.
تنم را مومیایی نکنید که میخواهم هر ذره وجودم به خاک ایران بازگردد..
(کورش کبیر)
:ohum:كوچهبی تو آنلاین شبی باز از آن Roomگذشتم.
همه تن چشم شدم.
دنبال ID تو گشتم.
شوق دیدار تو لبریز شد از Case وجودم.
شدم آن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دیوانه که بودم.
یادم آمد که شبی با هم از آن Room گذشتیم.
پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم.
تو همه راز های Hack ریخته در آنBooter های سیاهت.
من همه محو تماشای PM هایت.
Talk صاف و Room آرام.بخت خندان و زمان رام.منو تو (و بقیه) همه دلداده به آواز روی Voice.یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن.لحظه ای چند بر این Room نظر کن.Chat آیینه عشق گذران است.تو که امروز نگاهت به ای میلی نگران است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تا فراموش کنی چندی از این Room سفر کن.با تو گفتم حذر ازRoom ندانم...
عید همه بروبچ دربی مبارکroz::
اهل دانشگاهماهل دانشگاهم
رشته ام علافیست
جیبهایم خالیست
پدری دارم
حسرتش یک شب خواب!
دوستانی همه از دم ناباب
و خدایی که مرا کرده جواب
اهل دانشگاهم
قبله ام استاد است
جانمازم نمره!
خوب میفهمم سهم آینده من بیکاریستمن نمیدانم که چرا میگویند
مرد تاجر خوب است و مهندس بیکار
و چرا در وسط سفره ما مدرک نیست
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
باید از مردم دانا ترسید!
باید از قیمت دانش نالید!
وبه آنها فهماند
که من ایجا فهم را فهمیدم
من به گور پدرِ علم و هنر خندیدم!
کوروش کبیر بهترین پادشاه تاریخ ایران بوده که گفته میشه تو قرآنم ازش گفتن ( ذوالقرنین ) :ohum:
فقط یه مشکل داشت ،اونم این بود که خدای یگانه رو نمی پرستید و خدای دیگری داشت ( مردوک ).
کوروش بزرگ (۵۷۶-۵۲۹ پیش از میلاد)، معروف به کوروش دوم نخستین شاه و بنیانگذار دودمان شاهنشاهی هخامنشی است. شاه پارسی، بهخاطر بخشندگی، بنیان گذاشتن حقوق بشر، پایهگذاری نخستین امپراتوری چند ملیتی و بزرگ جهان، آزاد کردن بردهها و بندیان، احترام به دینها و کیشهای گوناگون، گسترش تمدن و غیره شناخته شدهاست.
ایرانیان کوروش را پدر و یونانیان که وی سرزمینهای ایشان را تسخیر کرده بود، او را سرور و قانونگذار مینامیدند. یهودیان این پادشاه را به منزله مسحشده توسط پروردگار بشمار میآوردند، ضمن آنکه بابلیان او را مورد تأیید مردوک (خدای سرزمین بابل در آن روزها) میدانستند.
بعدا در مورد کورش بیشتر بحث میکنیم
فعلا تا شنبه by