خوب رسیدیم به بازی با الغرافه که بازی رفت تو خونه ی الغرافه اونها رو هتریک کردیمki::/ولی این بازی تو ازادی هست و کارمون راحت تره و اگر بتونیم این بازی هم ببریم فکر کنم تو جدول کارمون خیلی راحت باشه.........
به امید صعود و قهرمانی.:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب رسیدیم به بازی با الغرافه که بازی رفت تو خونه ی الغرافه اونها رو هتریک کردیمki::/ولی این بازی تو ازادی هست و کارمون راحت تره و اگر بتونیم این بازی هم ببریم فکر کنم تو جدول کارمون خیلی راحت باشه.........
به امید صعود و قهرمانی.:ohum:
خداییش نمیدونم پرسپولیس چطوری میبره یا میخوره
بازی های پرسپولیس تقریبا قابل پیش بینی نیستن:fek konam:
خوب رسيديم با الغرافه به اميد يه برد پر گل ديگه كه اگر دوباره الغرافه رو بزنيم ديگه راه صعود هموارتر ميشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید خدا میزنیم الغرافه رو سولاخ می کنیم بازیکن دوپینگیشونم رو سوراخ سوراخ
امروز پرسپوليس با لباس و شرت تمام مشكي ميزبان الغرافه هست همچنین تیم الغرافه با پیراهن زرد، شورت آبی و جوراب سفید به زمین خواهد رفت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم خونده بودم اینو واسم عجیب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس تو اونجا قرمز پوشید
لباسا هم که شبیه هم نی
خیلی خوشم اومد بعد از این که تو زمین الغرافه این تیمو 3_0 شکست دادیم آخه استقلالی ها میگفتند مجیدی 2_3 تا گل بهتون میزنه ...........بگذریم حالا بیایم در باره ی بازی امروز حرف بزنیم..........به قول دنیزلی اگه تو دو بازی که تو تهران داریم بتونیم 4 امتیاز بگیریم به اون چه میخوایم دست پیدا میکنیم...........ولی من دوست دارم همه ی بازی های باقی مونده رو ببریم تا با اقتدار هر چه تمام تر به دور بعد سعود کنیم............الغرافه اون قدر تیم خطرناکی تو بازی رفت نشون نداد و این یعنی این که اگه بچه ها خوب بازی کنن الغرافه 6 تا رو شاخشه............آخه ما فقط کارمون 6_6 گل زدنه
امروز بهترین وقت برای اینه که کارو تموم کنیم و صدرو یه جورایی واسه خودمون قطعی کنیم از یه طرف میزبانیم و از طرف دیگه قطری ها از پرسپولیس ترسیدن و با استرس وارد زمین میشمن
باید نهایت استفاده رو ببریم و با فشار هوادارا زود به گل برسیم تا کار گره نخوره
به امید برد پر گل تیم
پرسپولیس نباید گول بازی رفت رو بخوره خودتون میدونین که پرسپولیس بارها تو بازی ها غافلگیر شده. اگه غلامرضا رضایی و زاید امروز روزشون باشه. عالیه:afarin:
اميدوارم فردا پرسپوليس يه برد شيرين رو در برابر سايپا تو آزادي بدست بياره تا همچنان اميدوار به كسب سهميه تو آسيا براي فصل بعد باشيم