من نمیدونم این سعید کجا گذاشته رفته ...
از وقتی به یوونتوس باختند دیگه این اینجا پیداش نیست ...
اگه به طور نامحسوس داری این پست رو میخونی باید بگم خیلی لولی ... :ghelyon:
بکش کنار نفتی نشی ... binam
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیدونم این سعید کجا گذاشته رفته ...
از وقتی به یوونتوس باختند دیگه این اینجا پیداش نیست ...
اگه به طور نامحسوس داری این پست رو میخونی باید بگم خیلی لولی ... :ghelyon:
بکش کنار نفتی نشی ... binam
سلام بچه ها...شرمنده نبودم چند روز...
فوت ناصر حجازی رو به همه تسلیت میگم...
که باور میکند افتادن سرو تناور را؟؟
:gerye:
مثل شما بیکار نیستم که ، فروم های دیگه هم هست :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا که باخت به یوونتوس زیاد مهم نبود ، یعنی اصلا مهم نبود ... خداییش خیلی هم رو دارین ، با کیلینی ، کراسیج ، دلپیرو ، ملو و.... همه ی بازیکن اصلیاتون اومدین ( به جز چند نفر ) ما با لیندگارد - اوون - گیبسون - اوبرتان - به به - اندرسون و اینا ... بعد میخوای ببریم ؟ :nishkhand:
اگه 6 تا هم میزدین زیاد مهم نبود ... چون من فقط داشتم به بکام نگاه میکردم :nishkhand: حتی تا دقیقه ی 60 ترکیبه تیم خودمون هم نمیدونستم :nishkhand: فقط به بکام نگاه میکردم و از بازیش لذت میبردم ... فکر کنم قبول هم داشته باشی که بهترین بازیکن زمین همین دیوید بکام بود ... با حرکت ها و پاس ها و سانتر های فوق العاده ای که میداد ... تازه ما 30 دقیقه ی اول که اسکولز - گیگز و رونی هم داشتیم ، 1-0 ازتون جلو بودیم :nishkhand: بعد که این 3 رفتن بیرون ، نتیجه تغییر کرد ...
این عکس هم نگاه کن :nishkhand: دفه ی بعد چپ چپ نگاه کنی ، میکونمت تو گونی eterza::-:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن : امضا و اواتارم رو عشق است :love::nishkhand:
سلام بچه هاbaghal:-
من اومدم:hehee:
برو بابا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باختن دیگه اما و اگر نداره ..
ما هم گل دوممون رو جاندونتا زد ...
چند سالش بود ؟!!!
اصلا تا حالا اسمش به گوشت خورده بود ؟!!!
اینکه بکهام بهترین بازیکن شد به خاطر انگیزه زیادش بود که دوباره با پیراهن منچستر بازی می کرد ... با بچه ها صحبت کرده بودم بذارن یه دوتا سانتر کنه یه کم روحیه بگیره آخر عمری ... :nishkhand:
ولی با این عکسی که گذاشتی حسابی حال کردم ...:rose:
ما اصولا غول کشیم ...
همیشه تیمای بزرگو در اوج ضعف می بریم :/danc
سلام و دو صد بدرود خدمت ابی عزیزم ... :love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلمون تنگیده بود واست ...
ایشالله تا کی مزاحممون هستی ؟!!!
ایشالا تا 21 هستم که حال تورو بگیرم:hehee:
درود بر شیاطین با غیرت 7 منتظر حضور گرم شما پای تلویزیون هستیمbaghal:-
من اصولا از وقتی بارسا همه تیما رو 4تا 4تا و 6تا 6تا میزنه خوشم نمیاد ازش ... :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبلنا که پاتریک کلایورت بود حسابی دوستش می داشتیم ولی الن خیلی کم ولی به کوری چشم تو هم که شد وملی رو رو سرتون خراب می کنیم ... :sigar:
21 , 7 چیه؟میشه توضیح بدی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینا رمز بین من وابی هست ! :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fernando RoMessi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
21 همون بیست و یکم خرداد هست که ابی مرخصیش تموم میشه و باید برگرده جفت پا بزنه تو پادگان
7 هم همون هفت خرداد فینال اروپاس .. :ohum:
سلام ما هم اومدیم.baghal:-:chakerim: