اها من الان فهمیدم ما فقط تو حرفای خودمونی فقط همین خوش امدو میتونستیم بگیم دیگه نمیتونیم
فقط تو بقیه تاپیکا میتونیم
نمایش نسخه قابل چاپ
اها من الان فهمیدم ما فقط تو حرفای خودمونی فقط همین خوش امدو میتونستیم بگیم دیگه نمیتونیم
فقط تو بقیه تاپیکا میتونیم
خوب دوستان ایشالا که فردا هم پرگل می بریم ولی نمی دونم حریفمون کیه.dallliii
بازیمون با خیخونه امیدوارم با یه بازی خوب پرگل ببریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش کوپا دل ری رو می گم فردا شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با گیخون که شنبه داریم.:eyvalla:
منبع خودت اشتباههki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم این چند بازی آخر رو هم ببریم و با روحیه عالی پا به الکلاسیکو بزاریم.
ایشالا که همه رو می بریم.
سلام بچه ها
خیلی نظر خوبیه اینکه این محدودیت ها برداشته بشه....2 تا تیم خارجی دلیل نمیشه من به هم وطنم توهین کنم .خوب نیست ما به خاطر 2 تا تیم خارجی باهم کل کل کنیم.پس بیایید از رقابتشون لذت ببریم و با هم دوست باشیم و به هم توهین نکنیم به نظر من این بهتره...من همتون رو دوست دارم و با همتون رفیقم:iran:
تقدیم به همه بچه های دربی به خصوص رئال و بارساroz::roz::
بهتون قول میدم بابرداشته شدن قوانین بعد از ال کلاسیکو دوباره نظم اینجا بهم میریزه.چون این بارسایی ها با ما و رئال مادرید بزرگ مشکل دارن.میگی نه یه نگاه به امضاهاشون بکن.
فکر نکنم چون همه ایرانی هستیم .با گذشت زمان دوستی هامون بیشتر خواهد شد من تو مرز خدمت کردم اونجا خیلی چیزها دیدم به خاطر همین میگم دوستی مهمتره...ایرانی بودنمون به همه چی ارجحیت داره....
یکی از بچه ها گفتند مسی تا الان 11 گل به رئال زده و رونالدو 3تا
خوب داداش مسی چند ساله در لالیگاست؟؟؟؟؟؟
و رونالدو چند ساله در لالیگاست؟؟؟؟؟؟
و یه نکته مهم که نشان از برتری رونالدو بر مسی نشون می ده
رونالدو 2ساله در اسپانیا هست و مسی هم چندین سالی میشه
الان هردو به یک اندازه هتریک کردن
رونالدو در 2فصل حضورش در رئال به اندازه مسی هتریک کرده.
رونالدو 2بار هم در یک بازی 4گله شده.
1- با راسینگ 2- سویا تو هر بازی 4گل زده:hooora: