با پول بدست اومده :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با پول بدست اومده :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب مهاجمم انگار به روزای اوجش برگشت!!بعد سه تا شیش امروز هشت گرفت!!ولی هافبک راستم بازم پنج گرفت،فعلا رفت رو نیمکت تا به خودش بیاد!!
فامیل تو خارج نداری?اگه داری بده برات بخرن خب!!نقل قول:
بچه ها جواب ندادین....
من با $$$$$شکن رفتم از همین تبلیغات برای توکن مجانی دانلود کردم از گوگل استور
اجرا هم کردم ولی بهم توکن نداد.
آخه چراااااا
بعضی وقتا باید اون برنامه هارو اجرا کنی اگه بازیه یکی دو مرحله بازی کنین برنده شیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MAMMUT10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا باید یه چیزی بخری
یا بعضی وقتا ثبت نام با کارت بین المللی انجام بدی.
باید ببینی چه کاری ازت خواسته.
اره درسته....ولی این دوتا برنامه که میگم، فقط نوشته بود install and runنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی دو روز (چهار تا بازی) 7 تا بازیکنم مصدوم شدن! هیچ وقت نمی ذارم رنگ بازیکن ها زرد هم حتی بشه همیشه سبزن و انرژیشون هم خالی نشده بود. نمیدونم چیکار کنم :( لیگ قهرمانان صعود کردم ولی کاپ بازی هاش حساسه. حالا لیگ هم به کنار
خب یه گزینه هست به اسم missing tokenنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAMMUT10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه واقعت فکر میکنی حقتو خوردن ازاین طریق اعتراض کن
اینم عکس تیم بیچاره ی من! شانس آوردم ذخیره به تعداد کافی داشتم وگرنه تیم ناقص می شد 3-0 می باختم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه اوه اوه:ajibeee: :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط phoenix48 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]