خب دوستان وضعیت ما امسال خوب هست به لطف خدا از 3 بازی 3 برد داریم و صدر جدولیم
این سری دیگه نباید بزارم قهرمانی از چنگم بپره!
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دوستان وضعیت ما امسال خوب هست به لطف خدا از 3 بازی 3 برد داریم و صدر جدولیم
این سری دیگه نباید بزارم قهرمانی از چنگم بپره!
سلام رفقا
من الان لول 3 هستم میخواستم ببینم وقتش رسیده ک ورزشگامو ارتقا بدم و 1000 تاییش بکنم؟ اخه بقیه بچه ها میگفتن ک ما اینکارو کردیم و ورزشگاهامون پر نمیشد و از 5 درصدمون کاسته میشد ، خودمم تو بازی دیدم بعضی تیما نصف گنجایش میان و اصلا درصدی براشون حساب نمیشه
اسپانسر چهارمی همونیه که سه توکن یک جا میده بهمون واسه مدت 4 روز.
استادیوم رو هرچقدر که میخوای آپدیت کن اصلا مشکلی نیست.اگر پر نشد پارکینگت لابد جا نداره اونو آپدیت کن.اگر بازم پر نشد قیمت بلیط بازی رو بیار پایین تر.
یک سوال داشتم اینکه بازیکن تو آکادمیت هستش چجوری میاد تیم اصلی خودش میاد تو لیست تیم یا نه باید کاری کردش؟؟
اسم تیمم هست Persian Fc
بچه ها من چند روزی میخوام برم سفر / لطفا کمکم کنید بدون اینترنت چطوری تیمم رو هدایت کنم ! خطم ایرانسل هستش ولی نتش زیاد تعریفی نداره لطفا کسی اگر طرحی چیزی از ایرانسل داره که سرعت اینترنت سیم کارت رو زیاد میکنه به من اطلاع بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بخش آکادمی خودش نشون میده که چند روز دیگه 2 تا بازیکن جدید اضافه میشه
موقعی که به تیم اضافه میشه بهتون خبر میده از طریق اطلاعیه. هر 2 بازیکن تو لیست بازیکنای شما میان ولی تو حالت عادی نمیتونید ازشون استفاده کنید.حتما باید باهاشون قرار ببندید تا بتونید تو ترکیب استفاده کنید ازشون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرح خاصی نیست مگه اینکه نسل سوم چهارم و در واقع 3g تو منطقه ای ک میرید فعال شده باشه تا سرعت نت جواب بده و بتونید با همون بسته های نت ایرانسل معمولی ولی با سرعت بالا استفاده کنید
خوش بگذره سفر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای یه سفر کاری امشب میرم تهران که خب اونجا حتما جواب میده ! داش لطف میکنی کد فعالسازی همون بسته های معمولی رو بهم بدی
خب تهران ساپورت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونی ب لینک زیر بری کدها با حجم ها و قیمت های مختلف رو زده ک خب میتونی انتخاب کنی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها.
چند روزی نبودم.
همونطور که گفته بودم امسال تیمم رو عالی بستم.
همه ی بازی هامو بردم تا بحال خودشم هر بازی 5 6 تا میزنم بدون اینکه انلاین باشم تو بازی ها.خیلی عالی بستم تیم رو.
امیدوارم شما هم نتایج خوبی میگیرین