من میخوام یه لباس جدید بسازم باید چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من میخوام یه لباس جدید بسازم باید چیکار کنم؟
من میخوام لباس جدید بسازم واسه تیمم باید چیکار کنم؟
شما تو career mode قسمت player coach رو بازی میکنین یا قسمت manager رو ؟
manager mode داداش مربیگرینقل قول:
نوشته اصلی توسط frank lampard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولى خداييش اگه ى بخش تو كرير اضافه كنن ك بشه رنگ لباس يا طرح و اسپانسر رو تو هر فصل تغيرر ميداديم خيلى عالى ميشد!! هر كى موافقه با نظر من بگه
میشه درس کرد ولی باید درس کردن کیت (لباس) رو بلد باشید و با نرم افزار CreationMaster14 بفرستیدش تو بازی :bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafifa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ببخشید کسی در باره ی مربی تیم ملی شدن در کریر مد فیفا 14 اطلاعات داره مثلا چیکار کنیم تیم ملی المان یا برزیل از ما درخواست کنه مربیش شیم؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاری نباید بکنی دوست عزیز فقط توی تیم باشگاهیت خوب کار کن و نتایج خوب بگیر خود ب خود تیم ملی های قوی بهت پیشنهاد میدن ولی سعی کن با ی تیم ملی ضعیف تر مقام بیاری بیشتر کمک میکنه:shogh:
موفق باشیroz::
از کمک شما خیلی ممنون ولی من با سوییس هم قهرمان جام جهانی شدم هم اروپا و الان مجبور شدم برم کلمبیا چون فقط تیم های ضعیفی مثل روسیه و ونزوئلا و کره بهم پیشنهاد می دادند تو باشگاهی هم هر فصل حداقل 3 جام رو اوردم خیلی سخت هم بازی می کنم می شه یه راهی پیشنهاد کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم اصولا تو تیمای ملی نمیرمو پیشنهادشون رو رد میکنم تا اینک تیمایی مثه برزیل بهم پیشنهاد بدن:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیمای ضعیف عادیه ک بهت پیشنهاد بدن ولی تو همه پیشنهادا رو رد کن تا ی تیم قوی بهت پیشنهاد بده من هنوز معیار پیشنهاد تیم ملیارو نمیدونم راستش:nishkhand: