از روی بد شانسی عبدل چیتوز موتوری زنده ست ... :shame:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
از روی بد شانسی عبدل چیتوز موتوری زنده ست ... :shame:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم تو چیتوز موتوری رو از کجا اوردی؟؟؟؟؟
جریان چیه کسی دیگه اینجا کم میاد؟؟:eee:
همین جالبه
صفحه های اول مثل برق و باد میره
اما این صفحه های آخر 1 سال طول میکشه تا بره
اصن اعصاب نمیمونه
با سلام
بالا خره من هم بعد از مدتی دوباره برگشتم :death:
شارژ نتم تموم شده بود و امروز شارژ کردم ki::
تا چشت درآد :whistle3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیتوز موتوری خودتی ki::
شیطونه میگه لقبشو به همه بگم mas:-
بچه ها تو شهر ما یک غذا هست به نام مصطفی ki::
مصطو غذا :death:
ها زیاد جدی نگیر اون چیتوز روki::نقل قول:
این مصطفی نوفهمه :evaa:
چه عجب بالاخره تو هم اومدی..:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی جیجلم قلبونت بلم دلم بلات نتگ شده بود:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا نباید صفحات آخر رو دید میدونی چی میگم امیر میگی صفحات آخر دیر تموم میشه نباید زیاد توجه کنی راستی چیتوز موتوری که آن هست عبدل جان دیگه داش مصطفی رو اذیت نکن به تو هم الان لقب میدن مثلا زن عامو عبدل ببخشید آقا اگه توهین کردم خیلی معذرت میخوام ببخشید ببخشید :sigar:
امیر خان ... عبدل با موتور میره دانشگاه واسه همین ما بش میگیم ... عبدل چیتوز موتوری !!! :death:نقل قول:
عجب لقب خوبی دادی رضا !!! :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زن عامو عبدل ... :evaa:
راستی بچه ها به این عکس نگاه کنید ...
(گوشه دو تا چشماتون رو بکشید و چیزی که میبینید رو بنویسید)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه نبینم به زن عامو گیر بدیا:luuugh:نقل قول:
اون عکس هم بودن کشیدن گوشه چشمام فهمیدم نوشته مادرlove::
نقل قول:
منظورت از این عکس چیه؟؟؟؟:eee: