بهزاد هستم از هوادارای به مغز چلسی!
نمایش نسخه قابل چاپ
بهزاد هستم از هوادارای به مغز چلسی!
سلام من ابولفضل هستم مخلص شفچنکو اردات خاصی به این بازیکن دارم
سر سخت میلانی هستم دعوا بشه سرش خون میریزم:haaa:chomagh
اینجا من فقط سینا رو میشناسم چون اون منو معرفی کرد :haaa: وکیل منم هست سوالی بود ازش بپرسین :دی
ولی در کل پسر خوب شوخ و با جنبه ای هستم !love::
سلام من امیرحسین هستم
طرفدار یوونتوس و دلپیرو هستم
:ohum::ohum:
اینجانب بیسملاهه رحمان رحیم رامین سبحانی هستم از تهران دارای مدرک کاردانی حسابداری خیلیم عالی یکه یکه موشکولیم نداریم اینجا:/danc
سلام كي عاشقه منه:/danc:chakoshi::sigarii::eee::delgarmi:
سلام دوستان من تازه عضو شده ام هنوز راه نیافتاده ام.ایشالله باهم گپ میزنیم
ارشم 19 سالمه اهل خرم ابادم
سلام به همه ی بچه های سایت . من امین هستم از اهواز . معروف به امین ووچینیچ . طرفدار دو آتیشه یونتووس و استقلال .
سلام به همه ی دوستان -
من شاهد هستم . ولی دوستان با اسم های Ilia - Arfa هم منو میشناسن .
18 سالمه . تو 1373/01/12 یا 03/31/1994 به دنیا اومدم . بچه قمی هستم . یعنی متولد قم - بزرگ شده مشهد .
دیپلم تجربی دارم - مدرک کامپیوتر هم همینطور . پشت کنکوری 2 رشته ی رشته ی زبان یا کامپیوترم . اینم بگم از شغل Journalist ( روزنامه نگار ) خیلی خوشم میاد . شاید اسم کاربردیمو اینجا Journalist Madridista بزارم .
رئالی 3 آتیشه هستم و یه آنتی بارسایی تمام عیار و پایه ی درجه ی 1 کل کل تو فوتبال هستم . سالنی هستم ( سالن بازی میکنم = فوتسال ) . تا اونجا که میتونم میخوام با طرفدارای رئال مادرید دوست باشم . همه ی طرفدارای رئال مادرید رو دوست دارم و دست اونایی که از باشگاه رئال مادرید طرفداری میکنن رو میبوسم .
از سال 2008 - 2007 طرفدار رئال مادرید هستم و بازی های رئال مادرید رو میبینم . ( اینم بگم تو اولین سالهایی که طرفدار رئال مادرید شدم کل بازی های رئال مادرید رو نگاه نمیکردم . درس و مشق بود و نمیتونستیم همه بازیها رو ببینم ) .
( همه ی الکلاسیکو های این 6 سال رو دیدم ) اینو مطمئنا که میگم . از الکلاسیکوی سال 2008 - 2007 تو نیوکمپ که رئال مادرید 1 - 0 برد تا همین الکلاسیکوی آخری که تو سانتیاگو برنابئو رئال مادرید 2 - 1 برد ) .
اینم بگم به جز رئال طرفدار ( آرسنال - یوونتوس - منچستر سیتی - دورتمند - و پاری سن ژرمن هم هستم . و آرسنال و یوونتوس رو به اندازه ی رئال دوست دارم ) .
من شعارم اینه
Hala Madrid
Viva Madrid
Forza Madrid
همتونو دوس دارم دوستانو دلم میخواد تا وقتی تو این سایت هستم کسی رو از خودم نرنجونم .
سلام من علی حامی 009 هستم.