دوستان امضاء یک ماه پیش منو مطمئنم یادتون نمیاد.گفته بودم یک بهمن شروع حملات مختلف از جمله نظامی(به احتمال زیاد) به ماست.ببینید داریم به یک بهمن نزدیک میشیم.من خیلی وقت پیش بهتون گفتم اماده باشید.اماده شدید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان امضاء یک ماه پیش منو مطمئنم یادتون نمیاد.گفته بودم یک بهمن شروع حملات مختلف از جمله نظامی(به احتمال زیاد) به ماست.ببینید داریم به یک بهمن نزدیک میشیم.من خیلی وقت پیش بهتون گفتم اماده باشید.اماده شدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به این حرف ها باید بخندی..!!:sigar:
خودتو درگیر این حرف ها نکن..
من یه عقیده ای دارم که میگه: رو چیزی که دوست نداری اطفاق بیوفته شرط نبند چون در هر حالت بازنده میشی!!
بکش بیرون از این حرفا و پیش بینی ها
جنگ ؟؟
کو؟؟
کی؟؟
کجا؟؟
اسرائیل؟؟
بلفه ، ذر زیادی .
می خوان حمله کنند، سیستمشون چیه 4-3-3 هجومی یا که 4-2-3-1 دفاعیه؟؟؟؟؟
بررسی کنید، هر کسیم فهمید منو بی خبر نذاره.
اقایون جنگ رو بیخیال شید به غیر از کافی شاپ اسم دیگه ای تو ذهنتون نیست جانه من بگید درگیرم om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قابل تو رو نداشت پوریا خان ... :rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما با نبود شما شدیم مدیر ...
حتما این کارو انجام بده واقعا تلف میشن ...
فقط 1% احتمال داره جنگ بشه ... :khelal dandoon: جنگ های الآن پیچیده و پیشرفته شده ... entezar:: تروی آخر فیلم بود ... :yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو دیگه خیلی سیاسیش کردیا ... :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عيد غدير رو به همه دوستاي عزيز تبريك ميگم
حضرت محمد (ص): يا علي هيچ كس غير از من و خدا تو را نشناخت .
تمام لذت عمرم در اين است / كه مولايم اميرالمومنين است
مبارك باشه عيد شيعيان بر تمامي دوستاي فوتبالي roz::
سایت فوتبالی رو قربون دست سیاسیش نکنید .
داداش شما مث اینکه کامل نخوندی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا این قسمتو بازم بخون :
با تحقیقات اخیر ونشانه های بجا مانده مشخص شده که ایل افشار که تاکنون فکر میکردند ترک تبارند در حقیقت کرد تبار بوده وبه زبان کردی شمال یعنی کرمانجی صحبت میکرده اند ولی بدلیل اینکه زبان حاکم ان زمان ترکی بوده است ( برخلاف این زمان که فارسی زبان حاکم است دران هنگام در دربار ونامه نگاریها از زبان ترکی استفاده میشده است ) به اشتباه ترک نامیده شده اند
:fek konam:
حالا فهمیدی داداش؟
پس نتیجه میگیریم افشار های اصیل در خراسان هم به اشتباه دارن ترکی صحبت میکنن !!!!
راستی داداش این قضیه ی نادر رو موقع فتح قاره کهن رو میتونی یکم توضیح بدی؟
من که هر چی تو گوگل سرچ میکنم چیزی نمیاره !!think:::ey babaaa: قضیش چیه؟:fek konam:
عید هم شما مبارک باشه..
بچه ها من سه شنبه ها تا شنبه نیستم منو ببخشید..
ولی شنبه تا سه شنبه در بست در خدمت هستیم!!
اگه منظورت اون حرف من بود که الان برات توضیح میدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نادر بزرگترین فاتح ایران بعد از هخامنشیان بود چون تمام حکومت های فاتح قبلی معمولا یا کشور های تحت سلطه خودشون رو دوباره فتح میکردن یا فتوحاتشون بدون داشتن مدنیت بود.نادر با فتح هرجایی اول به عالمان اونجا بیشترین خدمات رو میداد و بارها به پادشاه هندوستان گفت که به عالمانت بیشتر از نظامیانت بها بده.از طرفی تا نزدیکای اروپا رو فتح کرد و از اون طرف تا پایان مرز های هند رو گرفت و جالب اینجاست که ما الان تنها پشتوانه پولیمون در جهان غنیمت هایی هست که نادر از جنگهاش اورد.یعنی اگه اون این فتوحات رو نمیکرد ما الان فرقی با سومالی نداشتیم چون پولمون هیچ ارزشی نداشت.از طرفی خودش میگه من 12 سال از گرده اسب پایین نیومدم.یعنی فقط 12 سال درپی گسترش خاک ایران بوده.از مهمترین عوامل قدرتش وجود توپخانه بوده.اون اولین توپخانه اسیا رو برای ارتشش بنا کرد.اون افغان ها رو که سر از ایرانی ها میبریدند رو جوری سرکوب کرد که تا 100 سال جون نگرفتن.و از همه مهمتر عدم وابستگیش به هیچ دولتی بود.بارها از دولت شوروی پیشنهاد هایی دریافت کرد و روس ها و انگلیس ها بسیار میخواستن قدرت مطلق اسیا رو در استعمار خودشون دربیارن.کاری که تا دوره قاجار نتونستن انجام بدن.یکی از مهمترین علل عدم حمله نادر به شوروی و فتح اون پیشرفت نظامی بالای اونا بود.از طرفی سود چندانی توی حمله به روسیه نبود.اون ادم عصبی مزاجی بود.اگه با افشار ها برخورد داشته باشید متوجه میشید که خیلی عصبی هستن.وقتی فهمید دو تا از زیر دستاش بهش خیانت کردن همونجا گفت فردا صبح اعدامتون میکنم.جالب اینجاست که اصلا اونها رو زندانی نکرد وشاید فقط قصدش تهدید اونها بود و شاید خیلی عصبانی شده بود.ولی اون نامردا میدونستن نادر با کسی شوخی نداره شب توی چادرش میکشنش و بزرگترین امپراطوری ایران رو در دوران جدید رو نابود میکنن.واقعا تاسف داره که حکومتی به اون قدرت جانشین نداشت و یا نزاشتن داشته باشه :ey babaaa::-ang