بواتنگ یا خیلی خوبه یا خیلی بد امسال که هیچی از بازیکنامون حالیمون نشد اینقدر مصدوم بودم خداکنه فصل بعد بتونیم بیشتر شون رو ببینیم
با امدن توز دیدن بازیهای میلان دیدن داره زلاتان با توز چیمیشه :love:
نمایش نسخه قابل چاپ
بواتنگ یا خیلی خوبه یا خیلی بد امسال که هیچی از بازیکنامون حالیمون نشد اینقدر مصدوم بودم خداکنه فصل بعد بتونیم بیشتر شون رو ببینیم
با امدن توز دیدن بازیهای میلان دیدن داره زلاتان با توز چیمیشه :love:
دارم میگردم دنبال پزشک و مربی بدنسازی تیم ! پیداشون کردم خبر میدم بریم بزنیمشون !!! chomagh
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جنوا - میلان
شهر برگزاری مسابقه:میلـان
ورزشگاه:سـن سیـرو
هفتـه سـی و سـه سـری آ
روز:شنبـه
تاریخ:
2012/04/14 میلادی
1391/01/26 خورشیدی
ساعت:20:30 به وقت تهران
rossoneri.ir
خب رسيديم به هفته سيو سوم سري ا
انتظار يك بازي سخت و طاقت فرسا رو در مقابل خواهر خوانده ميلان داريم
تيم جنوا تيم خوبيه اما اكثرا كقابل ميلان بازنده بوده و حرفاي زيادي واسه گفتن نداره
اگر ميلان ميخواد قهرمان بشه بايد اين چند بازي اينده رو بدون هيچ لغزشي پشت سر بزاره و اميد داشته باشه به امتياز دادن تيم سرحال انتونيو كونته جوان!
خبر خوب براي ميلان در اين بازي اينه كه سه بازيكن ميلان يعني مارك ون بومل جميل مصباح و انتونيني از بند مصدوميت رها شدند و ميتونند بازي كنند اما كوين پرينس بواتنگو اباته همچنان با مصدوميت دست و پنجه نرم ميكنند كه نبودن همين دو بازيكن ميتونه خيلي به ميلان ضربه بزنه
شك و شبهاتي هم در مورد مصدوميت ابياتي و مكسس وجود داره كه اگه اين دو هم مصدوم بشن ديگه خدا ميدووه چي سر ميلان مياد
بونرا و اكوئلاني هم محروميت خودشون رو پشت سر گذاشتند و در دسترس هستند
ولي همچنان تیاگو سیلوا,الکساندر پاتو,مرکل,فلاویو روما و اینزاگی مصدوم هستند و نميتونند بازي كنند
.................................................. .................................................. ........
خب از هر چه سخن گوييم سخن نقل و انتقالات از همه خوش تر است!!!
شنيده ميشه كه تيم ارسنال و ارسن ونگر براي بخدمت گرفتن استفان الشروايي پيشنهادي رو به ميلان دادند كه ميلان هم اونو رد كرده اما خبرگزاري هاي انگليسي از اين خبر دادند كه احتمالا يك فصل به صورت قرضي از ميلان راهي تيم ارسنال بشه كه به نظر من كار بسيار اشتباهيه ونگر وقتي يك جوان خوب و مستعد بياد توي تيمش و خوب بازي كنه ديگه عمرا بزاره به اين راحتي ها از تيمش بره
همچنين گفته ميشه كه ميلان در نزديكي به خدمت گرفتن الربي مدافع 24 ساله و اينده داره تيم كيووست كه در اين فصل درخشش خوبي داشته و يكي از بهترين هاي تيمش بوده و گويا اينكه در مقابل ميلان هم خوب بازي كرده و نظر گالي وبرايدا رو به خودش جلب كرده اليته نا گفته نماند كه بعد از بازي ميلان خودش رو ميلانيستا ناميده و گفته كه طرفدار تيم ميلان هات و اجنت اين بازيكن هم به اين فروش اين بازيكن به ميلان خيلي خوش بينه و همچنين نيمي از مالكيت اين بازيكن در اختيار تيم جنوا است كه خوب با توجه به روابط دو باشگاه ميشه حدس زد چه اتفاقي خواهد افتاد البته من به شخصه داويده استوري خودمون رو ترجيح ميدم
و در اخر خبر رسيده كه ميلان براي خريد كوين استروتمن قصد داره با ارسنال رقابت كنه تا بتونه اين ستاره جوان رو از پي اس وي ايندهوون به سرزمين چكمه بياره
اين بازيكن خوش استيل و با قد قامت خوبيه كه اونو به عنوان مارك ون بومل جديد ميدونند و تونسته نظر خيلي از كارشناس ها رو به خودش جلب كنه همچنين منچستر هم از قبل اين بازيكن رو زير نظر داره وقيمت احتمالي اون 10 ميليون يورو بر اورد شده
فورزا ميلان
آرسنال به دنبالِ خریدِ الشراوی....! (شاید در تابستان به صورتِ قرضی به آرسنال بره)
میلان و اینتر به دنبالِ بالوتلی و کولاروف....!
کاکا_بالوتلی_توز_مونتلیوو (در نزدیکیه میلان)
باکای تراوره ، در پایانِ فصل به صورتِ مجانی به میلان میاد....!
نستا، یک سالِ دیگر با میلان تمدید خواهد کرد....!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته صحبت هاي محسن رو تكميل كنم هنوز مصباح مصدومه و به احتمال زياد با جنوا بازي نميكنه و بقيه مصدومان هم به جز تياگو سيلوا "بواتنگ " روما "مركل" اينزاگي و پاتو ---- زامبروتا "متيو فلاميني"ماسيمو آمبروزيني و آباته ديگر غايبان ميلان در بازي با جنوا هستند
بیچاره علیرضا حق داری نوشتن این همه ادم مصدوم و محروم سخته خودش یه توماره eterza::-
خدا عاقبت همه رو بخیر کنه واسه ما هم خیر کنه om::
واقعا سخته يه تيم كه 11 نفر مصدوم داشته باشه به جز روما كه دروازه بان سوم تيم هستش اون 10 نفر مصدوم ديگمون ميتونستن تو اين بازي به كمك تيم بيان بازم واقعا آلگري داره شاهكار ميكنه اين تيم رو هنوز تو كورس قهرماني نگه داشته اميدوارم كه همچنان يكي از كانديداي قهرماني تيم ميلان باشه
یه چیزی رو برلوسکونی به خبرنگار ها گفت خیلی حال کردم
اونم این که ما حداقل یه ستاره بزرگ دیگه به تیم میاریم مطمئن باشید
که به نظر من کارلوس توز هست و در کنار اون هم یه بازیکن های خوب دیگه در راه هستش با پول فروش پاتو خیلی چیزها گیرمون میاد
اگه قهرمان هم بشیم که واویلاست
خب برلوسكوني از اين جك و جفنك ها زياد ميگه
سال گذشته هم گفتند حتما يك اقاي x به ميلان مياد كه پستش هافبك مهاجمه قدش بلنده پاهاش بزرگه موهاش فلانه چشماش شهلاييه و ....... ولي چي شد هيچي ما مونديم و خريد استفان الشرووايي و نوچرينو كه خداييش هم خوب بودند اما خب ......
ولي تفاوتش با پارسال كه ما را اميدوار ميكنه اينه كه برلو بعد از سالها برگشته سر پست اصليش و اگه بخواد مثل سال هاي قبل كه رئيس ميلان بود پول خرج كنه خيلي راحت بريز و بپاش ميكنه
توي اخرين اخبار گفته شده كه تيم سانتوس قراره براي خريد روبينيو پيشنهاد بده و ميلان هم در مقابل اون گانسو رو ميخواد كه به نظر من اگه اين اتفاق بيفته بهترين نقل و انتقال ما ميشه گانسو واقعا فوق العاده است يك كليپ ازش ديدم واقعا عاليه همون مهره ي گم شده ي ميلانه تازه اين روبينيو هم كه فقط مايه اعصاب خورديه بره تازه جا هم براي استفان و توز باز ميشه
فورزا ميلان