تبریک میگم ........... نمیدونم از خوشحالی چی کار کنم ؟ lay_;;:-shad:yes::/danc:/danc:/danc
این هفته بهترین هفته ی ورزشی عمر من بود برد استقلال و حالا برد بارسا در ال کلاسیکو ..............
این همه میگفتن تیم مورینیو تیم مورینیو این بود ؟؟؟؟؟
دلم واسه هواداران رئال میسوزه ...... چقدر دلشون رو خوش کرده بودند که بالاخره بارسا رو ببرند :shogh:
اشکال هواداران رئال اینه که فکر میکردند بارسا مثل والنسیا یا ختافه است که با کارای سرعتی یا ضد حمله پیروز شند .......
عالی بود تاکتیک و ترکیب گواردیولا ............ مورینیو هرگز این شکست تاکتیکی و فنی رو فراموش نمیکنه چون هیچ بهانه ای واسه باخت نبود ........
همه میخواستند بارسا ببازه حتا طرفداران تیم های بی طرف ........... من از این که بارسا قدرت خودشو به رخ همه کشید خیلی خوشحالم ........ این پیروزی خیلی چیز ها رو ثابت کرد و به اندازه 100 تا جام ارزش داشت .........
گل الکسیس lay_;; عجب گلی بود ...............
زنده باد بارسایی که رئال مورینیو رو تو سانتیاگو برنابئو با اختلاف شکست میده
به جای توجیه کردن باخت باید راه حلی پیدا کرد ............. میگن بارسا با شانس پیروز شده ... آخه این چه حرف مزحکیه ؟
کجای دنیا برد با 3 گل شانسیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما 3 تا گل بهتون زدیم تو خونه خودتون جلوی 80 هزار نفر هوادار خودتون . اگه گل زیبای الکسیس یا گل زیبای سسک شانسی بودند پس حتما گل بنزما قشنگ بود و باید جایزه پوشکاشو میگرفت mas:-
خدا بهتون رحم کرد که 6 تایی نشدین . موقعیت های گل ما بیشتر بود یا شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بهتر بازی کردین یا ما ؟؟؟؟
کدوم تیم با تکل های وحشیانه بازی رو به حاشیه برد ؟؟؟ هواداران رئال چرا باید ستاره تیمشون رو هو کنند ؟؟؟؟
چرا مسی همیشه بهتر از رونالدوی مغرور هست ؟؟؟؟ چرا پپ همیشه پیروز در مقابل مورینیو است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب همه این سوال ها مشخصه ...... خودتونو اصلاح کنید :eyvalla: