-
مصاحبه محمدی
محمد محمدى: هيچ كس در استقلال به حجازى بى احترامى نمى كند
محمد محمدى دروازه بان تيم شرايط مناسبى در تمرينات تيمى دارد اين دورازه بان در تلاش است تا هر چه سريعتر به تركيب اصلى استقلال بازگردد و بتواند تيم را در مسابقات ليگ و حذفى همراهى كند. وى دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شرايط در اردو عالى است، مصدوميت من كاملا رفع شده است و در تلاش هستم تا با شرايط ايده آل به تركيب اصلى بازگردم و دوباره استقلال را همراهى كنم.او افزود: ناصر حجازى همواره توصيه هايى به دروازه بانان تيم دارد و شرايط را مورد بررسى قرار مى دهد تا در صورتى كه با مشكلى روبه رو شديم آن را حل كند. وى بزرگ تيم است و هر توصيه اى داشته باشد مورد پذيرش ما قرار مى گيرد.محمدى تصريح كرد: تمام توصيه هاى ناصر حجازى در استقلال مورد اجرا قرار مى گيرد و تمام اعضاى تيم به وى احترام مى گذارند و هيچ مشكلى با مدير فنى تيم وجود ندارد.دروازه بان آبى ها اظهار داشت: براى بازگشت به تركيب استقلال تلاش مى كنم و دست از زحمت و كوشش بر نمى دارم اما براى رسيدن به تركيب ثابت تيم هر كارى انجام نمى دهم.
-
مصاحبه مظلومی
بخاطر پاختاكور، گتسو را انتخاب كرديم
مظلومى:جبارى نمى توانست خوب تمرين كند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال از اردوى تيمش در تركيه اظهار رضايت كرد.
وى درباره وضعيت استقلال در تركيه گفت: خوشبختانه ما در اين چند روز تمرينات خوب و پرفشارى را دنبال كرديم و تا حدودى به خواسته هاى خود رسيديم. استقلال از لحاظ آمادگى بدنى خواسته هاى من را برآورده كرده اما از لحاظ تاكتيكى هنوز كار داريم كه بايد با انجام تمرينات بيشتر به اهداف خود دست پيدا كنيم.
او در خصوص بازگشت مجتبى جبارى به تهران اظهار داشت: جبارى نمى توانست در تمرينات با توپ، حضورى موثر داشته باشد به خاطر همين به تهران آمد تا زير نظر دكتر نوروزى به مداواى پاى مصدوم خود مشغول باشد. اين بازيكن با رفع كامل مصدوميتش در تمرينات استقلال حاضر مى شود. تمرين كردن او شامل برنامه هاى خاصى مى شود.
سرمربى استقلال در پايان درباره بازى با تيم گتسو قزاقستان گفت: با توجه به اينكه يكى از رقيبان ما در ليگ قهرمانان آسيا، پاختاكور ازبكستان است و به خاطر نزديكى فوتبال اين كشور با قراقستان تصميم گرفتيم با اين تيم يك بازى تداركاتى را برگزار كنيم.گتسو مى تواند يك حريف خوب و قوى براى ما به حساب بيايد تا با بازى مقابل اين تيم نقاط ضعف و قوت مان را بيشتر بشناسيم.
او افزود: همه چيز براى ما راضى كننده است و از لحاظ تاكتيكى و بدنى تمرينات بسيار خوبى را در تركيه پشت سر گذاشتيم و فكر مى كنم همه چيز خوب پيش مى رود. ما تمرينات پرفشارى انجام داديم و مطمئناظ براى شروع بازى ها به آمادگى لازم خواهيم رسيد. در ضمن پس از بازگشت به ايران اكثر جلسات تمرينى به مسائل تاكتيكى خلاصه خواهد شد.
مظلومى در مورد درخشش ايمان مبعلى تنها استقلالى تيم ملى در بازى با عراق تصريح كرد: قبل از جام ملت هاى آسيا گفتم كه خيلى از بازيكنان استقلال مستحق حضور در تيم ملى هستند ولى الان دوست ندارم در اين مورد صحبت كنم. فقط خوشحالم كه ايمان شايستگى هايش را نشان داد و او با گلى كه به ثمر رساند همه استقلالى ها را خوشحال كرد. مظلومى در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملى پتانسيل قهرمانى در جام ملت ها را دارد، تصريح نمود: در بين تيم هاى غرب آسيا ايران تنها تيمى است كه مى تواند ادعاى قهرمانى داشته باشد. شما ديديد كه عربستان حذف شد و تيم هايى مثل قطر، امارات، اردن، سوريه و ديگر تيم هاى غرب آسيا شانسى براى قهرمانى ندارند اميدوارم ايران آبروى غرب آسيا را بخرد و قهرمان شود.
-
مصاحبه حجازی
حجازى:استقلال بالاخره صدرنشين خواهد شد
ناصر حجازى مدير كميته فنى باشگاه استقلال اظهار داشت: با توجه به اطلاعى كه از شرايط تيم در تركيه دارم، بازيكنان با جديت مشغول تمرينات هستند و شرايط خوبى بر اردو حاكم است.وى درخصوص شرايط استقلال در نيم فصل اول و نيم فصل دوم گفت: در ابتداى فصل استقلال يارگيرى خوبى انجام داد و بازى هاى خوبى هم به نمايش گذاشت، اما در ادامه با توجه به تعطيلى هاى پياپى ليگ و شرايط بدنى بازيكنان دچار افت شدند. در حال حاضر استقلال در جدول رده بندى رتبه بدى ندارد، اما بايد در ادامه با قدرت بيشترى درمسابقات ظاهر شويم تا هم به رده هاى بالاى جدول برسيم كه جزء اهداف مجموعه استقلال است و هم موفق به كسب سهميه آسيايى شويم.او در پايان در خصوص پيوستن يورگن گده تصريح كرد: من از گده شناختى ندارم و پيوستن او با توجه به شناختى كه پرويز مظلومى دارد، انجام شده است. اما اميدوارم اين مربى بتواند در ادامه مسابقات براى استقلال مفيد باشد و از كمك هايش استفاده كنيم
-
مصاحبه صادقی
تيمى كه افت و خيز كمترى داشته باشد قهرمان مى شود
اميرحسين صادقى: كارى به حاشيه هايى كه برايمان مى سازند نداريم
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال تهران ضمن ابراز رضايت از اردوى اين تيم در تركيه اميدوار است تيمش نيم فصل دوم ليگ را با موفقيت آغاز كند.وى اظهارداشت: برخلاف آنچه شنيده ام در تهران مطرح شده استقلال مشكلى در تركيه نداشت و ما در كمال آرامش تمرينات آماده سازى را در اردو دنبال كرديم.او ادامه داد: ما كارى به حاشيه هايى كه برايمان مى سازند نداريم. بازيكنى كه پيراهن تيمى مثل استقلال را مى پوشد بايد بداند حاشيه جزئى از ذات اين تيم است و خودش را با آن وفق بدهد. حاشيه هميشه كنار تيمهاى بزرگ است و بازيكنان بايد با آن كنار بيايند.صادقى درباره عملكرد خط دفاع استقلال در نيم فصل اول گفت: مصدوميت هاى پى در پى بازيكنان خط دفاعى باعث شد هماهنگى لازم ميان بازيكنان به وجود نيايد. با اين حال عملكرد خط دفاعى تيممان چندان هم بد نبوده اما در نيم فصل دوم بهتر مى شود. تمرينات ويژه اى را در تركيه پشت سر گذاشتيم تا نقاط ضعفى كه داشتيم برطرف شود.وى در پايان اظهارداشت: حدس زدن درباره اينكه كدام تيم قهرمان ليگ برتر مى شود كار دشوارى است. شانس تيمهايى مثل ذوب آهن با سپاهان، استقلال و مس يكسان است. هر تيمى كه افت و خيز كمترى داشته باشد و مى تواند عنوان قهرمانى را به خودش اختصاص دهد.
-
مصاحبه مظلومی
بازيكنانم جنگيدن را ياد گرفتند
مظلومى: اميدوارم تيم ملى قهرمان آسيا شود
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران پيروزى هاى تيم ملى ايران مقابل عراق و كره شمالى را بسيار ارزشمند توصيف و ابراز اميدوارى كرد موفقيت هاى تيم كشورمان تا قهرمانى در آسيا ادامه داشته باشد.
او با ابراز خرسندى از دو پيروزى ارزشمند تيم ملى فوتبال ايران مقابل عراق و كره شمالى در مرحله گروهى جام ملت هاى آسيا ضمن بيان مطلب فوق گفت: همانند هر ايرانى از نتايج تيم ملى در قطر بسيار خوشحالم و اميدوارم اين روند تا قهرمانى تيم ملى در جام ملت ها ادامه داشته باشد.
وى در ادامه با ابراز رضايت از حضور استقلال در اردوى تركيه، در مورد ديدار با گتسوى قزاقستان اظهار داشت: در اين مسابقه به مراتب بهتر از ديدار اول ظاهر شديم و بازيكنان دستورات كادرفنى را به خوبى در زمين پياده كردند. دوندگى و جنگندگى بازيكنان در اين ديدار كاملا مشهود بود و من از بازيكنان رضايت كامل دارم.
سرمربى تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: تيم گتسو از ۷ بازيكن خارجى سود مى برد و آنها بسيار فيزيكى بازى مى كردند. اگر اين مسابقه در شرايط رسمى برگزار مى چد، بدون شك داور مسابقه چند بازيكن زيتسو را از زمين اخراج مى كرد.
وى در مورد تمرينات استقلال در اردوى تركيه افزود: ما تمرينات پرفشارى را براى بازيكنان در نظر گرفتيم و خوشبختانه در اين تمرينات هيچ بازيكن مصدومى نداشتيم. اين حاكى از آن بود كه تمرينات ما كاملا اصولى بوده و بازيكنان هم خود را با اين تمرينات سنگين تطبيق داده اند. خوشبختانه بازيكنان ما در اين تمرينات جنگيدن را به خوبى ياد گرفتند تا براى دور برگشت ليگ به مراتب بهتر عمل كنيم.
مظلومى با بيان اينكه مصدوميت بازيكنان استقلال كاملا برطرف شده است، تاكيد كرد: از كادر پزشكى باشگاه متشكرم كه با تلاش بى وقفه تمامى مصدومان را آماده شركت در تمرينات كرده اند. ضمن اينكه سيدصالحى كه مدت ها بدليل مصدوميت بطور انفرادى تمرين مى كرد، در بازى مقابل گتسو توانست براى ما گل هم بزند.
وى با اشاره به آمادگى بازيكنان استقلال تصريح كرد: به هواداران استقلال قول مى دهم در پايان تعطيلات و آغاز دوباره ليگ چهره جديدى را از استقلال مشاهده خواهند كرد.
سرمربى تيم استقلال در پايان گفت: پس از بازگشت به تهران، تمرينات مان را با يك روز استراحت، از روز سه شنبه هفته جارى در ورزشگاه صنايع دفاع آغاز كرده و برنامه هاى آماده سازى تيم تا شروع مسابقات ليگ برتر بصورت منظم ادامه خواهد داشت.
تيم فوتبال استقلال تهران در اردوى ۱۰ روزه تركيه، ابتدا مقابل كاراتل تركيه به تساوى يك بر يك دست يافت و در مسابقه دوم مقابل زيتسو قزاقستان به برترى يك بر صفر دست يافت
-
مصاحبه برهانی
برهانى: براى من گلزنى در بازى هاى سخت اهميت دارد
آرش برهانى مهاجم تيم استقلال در ۲ بازى تداركاتى تيمش مقابل كارتال اسپور و گتسو موفق به گلزنى شد اما معتقد است بازى هاى تداركاتى براى وى اهميت زيادى ندارد و برهانى براى گلزنى در ليگ آماده مى شود. وى گفت: با دو حريف خوب و قدرتمند در تركيه بازى برگزار كرديم، شايد از نظر اسم و رسم سطح بالا نباشند؛ اما وقتى مقابل آنها به ميدان رفتيم متوجه شديم كه از شرايط مناسبى برخوردارند و ما پس از بازى به اين مسئله اشاره كرديم.او ادامه داد: من در اين دو بازى موفق به گلزنى نشدم اما من براى گل زدن انگيزه و برنامه لازم را نداشتم زيرا تنها براى گلزنى در مسابقات ليگ آماده مى شوم و تمام ناكامى ها را در اين بازى ها جبران مى كنم.برهانى تصريح كرد: استقلال تيم كوچكى نيست، ما براى رسيدن به اهدافمان همه كار انجام مى دهيم، پيش از دو بازى پايانى نيم فصل اول ما در رتبه دوم جدول قرار داشتيم و اين در حالى است كه تيم ما از ابتداى فصل با مشكلات بسيارى رو به رو شد.مهاجم استقلال اظهار داشت: با اين وجود براى تيم فصل دوم با شرايط بهترى رو به رو هستيم و قطعاظ مشكلات گذشته تكرار نمى شود.
-
مصاحبه روشن
جام جهانى ۱۹۹۸ فوتبال ما را به خاك سياه نشاند
روشن: تيم ملى با ابزار غيرت نتيجه مى گيرد،نه برنامه هاى قطبى
مهاجم اسبق تيم ملى معتقد است اگر تيم ملى در قطر نتيجه مى گيرد به واسطه غيرت بازيكنان است نه برنامه هاى افشين قطبى.حسن روشن اظهار داشت: خيلى خوشحالم كه توانسته ايم در بازى هاى جام ملت هاى آسيا ۶ امتياز كسب كنيم و حضورمان در دور بعدى مسابقات را قطعى كنيم اما نگرانى ام از آن است كه در باد اين دو پيروزى كه اعتقاد دارم شانس خيلى در آن دخيل بود بخوابيم و در مراحل بعدى به مشكل بخوريم. او ادامه داد: واقعيت در خصوص تيم ملى آن است كه ثبات تيمى نداريم. براى يك تيم خيلى بد است كه در يك بازى ۴ تغيير در تركيب خود بوجود آورد. شك نداشته باشيد كه در بازى با امارات نيز مجددا تغييراتى خواهيم داشت كه سبب مى شود از هماهنگى تيمى دور شويم. تيم ملى در نتيجه گيرى موفق عمل كرده است، آيا با اين شرايط مى توان نسبت به قهرمانى اين تيم در قطر اميدوار بود؟! روشن در پاسخ به اين پرسش مى گويد: نمى خواهم بگويم شانسى مى بريم اما بايد گفت غيرت بازيكنان دليل اصلى نتيجه گرفتن تيم ملى است نه برنامه هاى افشين قطبى. ما خوب بازى نمى كنيم اما در نتيجه گيرى موفق هستيم و البته تضمينى وجود ندارد كه مقابل تيم هاى ديگر نيز به اين شكل نتيجه بگيريم. مهاجم اسبق باشگاه استقلال تهران به نكته جالب توجه ديگرى نيز اشاره دارد: خدا كند تيم ملى قهرمان شود. قهرمانى اين تيم آرزوى همه است اما مبادا با اين قهرمانى عده اى تصور كنند ما قدرت برتر آسيا شده ايم. فوتبال ايران از زمانى به خاك سياه نشست كه به جام جهانى ۱۹۹۸ صعود كرد و در باد اين موفقيت خوابيد. مى ترسم دوباره با قهرمانى در جام ملت هاى آسيا يك چنين حالتى به برخى از مسوولان دست دهد.
-
مصاحبه نوروزی
نوروزى: بازگرداندن جبارى تصميم خوبى بود
امين نوروزى، پزشك استقلال در مورد بازگرداندن جبارى به تهران گفت: بازگرداندن جبارى از تركيه به تهران تصميم درستى بود كه كادر فنى استقلال گرفت. در تركيه روند درمان جبارى به خوبى طى نمى شد و دستگاه هاى مناسبى در كمپ استقلال وجود نداشت. به همين دليل جبارى به تهران بازگردانده شد تا ادامه درمان خود را همين جا طى كند.نوروزى ميزان شدت مصدوميت جبارى را هم ارزيابى كرد و اظهار داشت: مجتبى اندكى از ناحيه كشاله ران احساس درد مى كند. به همين دليل مجبوريم روزى ۲ جلسه با او كار فيزيوتراپى انجام دهيم. مجتبى از روزى كه از تركيه به تهران بازگشته هر روز اين تمرين ها را انجام مى دهد. پزشك باشگاه استقلال معتقد است جبارى براى ادامه فصل به موقع آماده خواهد شد. او ادامه داد: جاى هيچ نگرانى نيست. جبارى با يكى دو هفته فيزيوتراپى به شرايط بازى كردن مى رسد. تنها نگرانى من دور ماندن جبارى از بدنسازى است چرا كه ممكن است دوباره منجر به ضعيف شدن عضلات او شود. البته براى از بين بردن چنين مشكلى هم تدبير لازم انديشيده شده و سعى مى كنيم جبارى را توامان با انجام تمرين هاى بدنسازى به شرايط بازى برسانيم.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: حسرت جام ملت ها را نمى خورم
فرزاد آشوبى هافبك دفاعى استقلال براى موفقيت تيم ملى دعا مى كند اما حسرت حضور در تيم ملى را ندارد.وى معتقد است مصلحت وى در اين بود كه همراه تيم استقلال در اردوى تركيه حاضر شود و براى ادامه مسابقات ليگ آماده شود.وى گفت: براى موفقيت تيم ملى دعا مى كنم و آرزو دارم كه ايران در مسابقات موفق شود و به مراحل بالاتر برسد،برد مقابل عراق و كره شمالى شرايط خوبى را براى ما ايجاد كرد و اميدوار هستم كه اين بردها و موفقيت ها ادامه داشته باشد.وى افزود:حضور نداشتن در تيم ملى باعث نمى شود كه همه چيز را فراموش كنم و از همه ناراحت و دلخور شوم اين بازى ها شرايط خاص خودش را دارد و خواست خدا بود كه من هم اكنون در قطر نباشم و اسقلال را همراهى كنم. آشوبى تصريح كرد: تيم ملى در پست هافبك دفاعى از نفرات خوبى مثل تيموريان و نكونام سود مى برد كه نياز به مهره ديگرى نبود،اين تشخيص مربى است كه چه كسى در تركيب تيم حاضر شود و به ميدان برود بازيكنان تنها بايد تابع باشند. هافبك آبى ها اظهار داشت: از اينكه همراه تيم ملى نيستم، ناراحت هستم اما حسرت نمى خورم؛زيرا هم اكنون اردوى خوبى را در تركيه پشت سر گذاشتم و براى همراهى استقلال در مسابقات ليگ آماده مى شوم.
-
مصاحبه مظلومی
چشم خود را مى بندند و خبرهاى دروغ مى دهند
مظلومى: اگر خلاف كرده بوديم، اجازه فيلمبردارى نمى دادم
پرويز مظلومى سرمربى استقلال طى گفت و گويى اظهار داشت: اردوى استقلال در تركيه يكى از بهترين اردوهاى اين تيم در چند سال اخير بود. علاوه بر امكانات خوب، تمرينات سنگينى را پشت سر گذاشتيم كه مسلما در آمادگى بازيكنان براى نيم فصل دوم رقابت هاى ليگ برتر نقش اساسى خواهد داشت.
وى ادامه داد: از بازيكنانم ممنونم؛ آنها ۱۱ روز دورى خانواده را تحمل كردند و همه جور همكارى را با كادرفنى در تركيه داشتند.اين روزها اخبار ضد و نقيضى از اردوى آبى پوشان در تركيه به گوش مى رسد و حتى سيما نيز در يكى از بخش هاى خبرى خود گزارشى از حواشى استقلال در تركيه را به روى آنتن فرستاد. آيا اردوى استقلال در خارج از كشور آبستن حواشى مختلفى بود؟!مظلومى در پاسخ به اين پرسش مى گويد: براى حاشيه سازان متاسفم. آنها چشم خودر ا مى بندند و يكسرى خبرهاى غلط به مردم مى دهند. نماينده حراست با استقلال در تركيه حضور داشت و اگر مشكلى باشد حتما ايشان گزارش خواهد كرد. در ضمن اگر ما مرتكب تخلفى شده بوديم و يا به قول معروف ريگى در كفش مان بود هرگز به دوربين صدا و سيما اجازه نمى دادم از اردوى استقلال فيلمبردارى كند.سرمربى استقلال تهران در پايان اشاره اى نيز به شرايط مجتبى جبارى دارد: روى جبارى آسيب ديده حسابى باز نمى كنم. پرويز مظلومى بازيكنان آماده را مى خواهد و جبارى نيز از اين قاعده مستثنى نيست.