-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نخستین تمرین بانوی پیر در سال 2011
12 دی 1389
تمرینات کششی و سبک نخستین جلسه تمرینی بانوی پیر را در سال 2011 تشکیل می داد تا پسران بیانکونری پس از گذراندن روز نخست سال در کنار خانواده خود به کنار تیم بازگردند و تمرینات خود را برای اماده سازی از سر گیرند.
صبح امروز وینوو در هوایی سردی که این بار مه نداشت از یوونتوسی ها برای نخستین بار در سال جدید میزبانی کرد و بازیکنان نیز تمرینات بدون توپ خود را زیر نظر دل نری انجام دادند تا جلسه دوم تمرینی امروز که عصر برگزار می شد تمرینات با توپ خود را اغاز نمایند.
دل نری از حضور و امادگی کنونی شاگردانش ابراز رضایت کرد و گفت برای دیدار برابر پارما تمرینات خوبی را انجام خواهیم داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از مبارزه ای که کردم خوشحالم
12 دی 1389
یکی از بهترین های فصل جاری یووه هافبک برزیلی ست که تغییر چهره داده و تبدیل به بازیکنی مفید شده، فلیپه ملو که تعطیلات خوبی را پشت سر گذاشته برای اینده نقشه های زیادی دارد و امیدوار است همراه یووه سال خوبی را اغاز کند.
در طول تعطیلات به برزیل سفر کردم تا کنار خانواده ام باشم، انجا تنها کمی سرد بود، درجه هوا نزدیک به 40 درجه بالای صفر بود، بله شوخی می کنم شوخی جزیی از زندگی من است. هوا عالی بود و من حالا اماده بازی هستم.
سال 2010 برای سالی مثبت بود زیرا رشد کردم، مشکلات را کنار زدم و پس از شش ماه ضعیف توانستم شش ماه مثبت را رقم زنم. یک فصل منفی را پشت سر گذاشتیم اما باید از مجموعه و تیفوسی های یووه تشکر کنم که بار دیگر به من اعتماد کردند.
برای من مبارزه ای بود که حالا از این مبارزه و پیروز شدن در ان احساس غرور می کنم. می خواهم همراه یووه پیروز شوم. باید به پیروز شدن در کنار یکدیگر ادامه دهیم. در مجموع همه در یووه حفظ شرایط کنونی را درک کرده اند و می خواهند بهترین شوند. روح بزرگی در گروه وجود دارد و این روح بسیار مثبت است.
دیدار اتی برابر پارماست، همه چیز خوب پیش می رود، ما به بازی فکر می کنیم و به بازگشت بزرگ به میادین. می دانیم که باید برنده از این میدان خارج شویم و البته بهتر می دانیم که کار اسانی نیست بنابر این تلاش زیادی خواهیم کرد.
در سال 2011 می خواهم به روند مثبت خود ادامه دهم، می خواهم در کنار یووه و هم تیمی هایم نتایج خوب را از ان خود کنیم و روند کنونی را ادامه دهیم و در نهایت موفقیتی بزرگ کسب کنیم. در پایان نیز به تیم ملی فکر می کنم و بازپس گیری دوباره پیراهن تیم ملی برزیل.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یاکوئنتا اولین مصدوم سال
12 دی 1389
نخستین مصدوم سال یووه نیز از راه رسید، خیلی زود بانوی پیر با مشکل این چند سال اخیرش روبرو شد و در نخستین تمرین سال جدید مصدومی را در ترکیب خود دید. وینچنزو یاکوئنتا مهاجمی که در طول فصل نیز مدتی به دلیل اسیب دیدگی غایب بود این بار از ناحیه ران پای چپ با مشکل نسبتا جدی ای مواجه شد.
به نظر می رسد مشکل او جدی باشد اما او که سریع به کلینیک باشگاه منتقل شد طی امروز و فردا تحت معاینه قرار خواهد گرفت تا شرایط او بررسی و مشخص شود.
گفته می شود وینچنزو در صورتی که با اسیب دیدگی جدی نیز روبرو نشده باشد بازی برابر پارما را از دست داده است.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 2010 سالی با دو چهره برای یوونتوس ( 1 )
13 دی 1389
دو چهره متفاوت از بانوی پیر اروپا در سال 2010 دیده شد، چهره ای که شش ماه ان را باید فراموش کرد و از تاریخ حیات یووه محو و شش ماه دیگر ان را ماه های حیات دوباره و اغاز راهی جدید و نو همراه با بازگشت فضای خاص باشگاه و احساسات زیبایی که نشان از تولد یوونتوسی نو داشت. سال 2010 را برای یوونتوس اینگونه توصیف می کنیم سالی با دو چهره .
سالی همراه با درد و مشکلات در مرحله نخست، سپس تغییر و تحول گروهی و رسیدن به چهره دوم سال. در حال حاضر اوضاع خوب است اما عالی نه، بنابر این راه برای عالی شدن باز است و باید این فرصت را از دست نداد.
2010 برای یووه با مدیریت ژان کلود بلان اغاز و با مدیریت اندره ا انیلی به پایان رسید، زاکرونی جانشین فرارا شد و در پایان فصل او نیز رفت تا دل نری بر روی نیمکت بنشیند. بازیکنانی به تیم امدند که بعضی موفقیت چندانی کسب نکردند و برخی نیز با تغییری مثبت در شش ماه دوم سال تبدیل به مهره های ارزشمند یووه شدند تا نزد تیفوسی ها از انان به عنوان سمبلی جدید یاد کنند و در نهایت دومین سمبل جدید باشگاه ستاره صربی با موهای طلایی که پاول ندود را برای انان یاداوری می کند.
چهره نخست یووه از ژانویه تا می
شش ماهی که در تاریخ بانوی پیر ثبت شد و گذشت، بله شش ماهی بسیار بسیار سیاه در حیات بیانکونری. شش ماهی باور نکردنی همراه با ناکامی های عجیب در نتیجه گیری و نمایش بازی . این شش ماه با تغییر نخست بر روی نیمکت هدایت تیم اغاز شد، چیرو فرارا با کسب نتایج ضعیف جای خود را به البرتو زاکه رونی داد. ژان کلود بلان نیز پست مدیریتی را به اندره ا انیلی سپرد و در نهایت بپه ماروتا نیز به گروه مدیریت پیوست. بته گا ماموریتش را در بازگشت به یووه به پایان رساند. یک برزیلی با مشکلات زیادی در ترکیب حاضر می شد و در کنار وی هم وطنش نیز نتوانست چهره شاخصی شود و در نهایت از یووه رفت. فابیو کاناوارو کاپیتان اتزوری و برنده توپ طلا نیز از یوونتوس رفت و اهسته اهسته راه برای تولد دوباره هموار شد.
بررسی بخش مدیریت
ژان کلود بلان، امتیاز 4.5
مدیر و در نهایت مدیر اجرایی باشگاه و مدیر مرکزی یووه . از یک عنوان به سه پستی که به او داده شد اما بی توجه به عدم تجربه او در دنیای فوتبال . او مسائل زیادی را از دست داد زیرا تجربه کافی نداشت. مدیری ارزشمند بود اما نه در دنیای توپ گرد. بهترین نتایج و عملکرد را در برگزاری بزرگ ترین رویدادهای ورزشی از جمله توردوفرانس، رالی داکار و رقابت بزرگ دنیای تنیس رولند گاروس داشت اما هیچکدام از این رقابت های معتبر برای حیات قدرتمند یوونتوس مفید نبود. او مرد فوتبال و دنیایش نبود و هیچ پیروزی بزرگی را در فوتبال به دست نیاورده بود و در عوض یک حرفه ای تمام عیار در سایر ورزش ها بود.
السیو سکو، امتیاز 5
مدیر ورزشی یوونتوس بودن داشتن تجربه حضور در باشگاه یوونتوس حتی پوشیدن پیراهن یوونتوس. اشتباهات عجیب در نقل و انتقالات، از دست دادن مهره های ارزشمند و خرید بازیکنان نه چندان مطلوب. در خرید ملو تماما اشتباه نکرد اما اشتباهاتش پشیمانی های زیادی را به همراه اورد تا در نهایت بدون کسب نتیجه موثر در باشگاه از یووه خداحافظی کند.
بخش مربیان
چیرو فرارا، 5 امتیاز
گذشته را نتایج و نمایش هایش در میدان نشان می دهند، مدافعی خوب و مستحکم بود اما حیف که زود به یووه به عنوان مربی امد. تجربیاتش اندک بود، تجربه مربیگری در تیم بزرگ با ویژگی خاص نظیر بانوی پیر را نداشت و سرونوشتی ناخوشایند که از تکرارش صرف نظر می کنیم.
البرتو زاکه رونی، 5.5
هدایت یووه را در شرایطی سخت و دورانی سیاه به او سپردند. ابتدا توانست ریتم خوبی به تیم بدهد اما نتیجه گیری کلی با این تیم و در این شرایط راه اسانی نبود. یووه همه امید خود را از دست داد و به جایگاهی نزول کرد که حتی لیگ اروپا را نیز نمی دید، هیچ کس نمی توانست به یووه کمک کند و زاکه نیز نتوانست موفق شود و از یووه جدا شد.
بخش بازیکنان
جورجو کیه لینی، امتیاز 6.5
در میان انبوهی از اشتباهات او کمترین اشتباه را داشت. از نظر شخصی نیز رشد و پیشرفتی ویژه کرد و توانست تبدیل به مهره ای قابل قبول شود و در اینده مانند یک کاپیتان در میدان حاضر شود. هر چند که این شش ماه برای او نیز همانند یووه ثبت شده اما از نظر بازی شخصی نمایش موفق او به نامش ثبت شده است.
جیجی بوفون، امتیاز 6
مصدومیت کم و بیش او را خسته می کرد تا سرانجام مجبور به ترک میدان شد و برای مدتی طولانی به درمان پرداخت. میان او و یووه همیشه شایعاتی از جدایی شنیده می شود گویی صلحی همیشگی میان شان نیست با این حال او یکی از چهره های مثبت یووه در شش ماه تیره سال 2010 بود.
کاسرس، امتیاز 6
او شگفتی سال یووه بود خریدی عجیب که کمتر انتظارش می رفت. یک اروگوئه ای که در لحظاتی خوب ظاهر می شد و در دقایقی بسیار پراشتباه. به هر حال نسبت به نمایش تیمی در ان دوره مهره ای ناکام نبود.
دیوید ترزگه، امتیاز 5.5
تنها به ثمر رساندن چند گل برای اینکه تصور کنیم شاید دوباره متولد شده، سلطان گل یووه سرانجام از گلزنی و پوشیدن پیراهن تیم استعفا داد و کنار رفت. به هر حال او فصل را با 10 گل زده به اتمام رساند و در نهایت سرنوشت خود را نیز تغییر داد و راهی اسپانیا شد تا به او بگویم adies , adios , addio david
الساندرو دل پیرو، امتیاز 5.5
شرایطش با حضور فرارا مناسب نبود، دو دوست که یکی مربی شد و یکی کاپیتان. زاکه به او امید بست و الکس همانند همیشه هر زمان که به بازی گرفته شد خوب کار کرد تا گره گشای یووه باشد، هر چند که در ان دوره سیاه نمی توان انتظار بیشتر از ان داشت.
دیه گو، امتیاز 5
یک حریف بزرگ برای سایر تیم های ایتالیایی در نظر گرفته می شد اما نتوانست با فوتبال و محیط این کشور همخوانی داشته باشد و تنها یک نمایش عالی و دو گل زیبا در برابر رم از او به یادگار ماند. روزی که او را مارادونای دیگری نامیدند و امید زیادی برای اینده او دیده شد اما تیرگی سال به او نیز سرایت کرد و در نهایت نتوانست دیه گوی بزرگی برای یوونتوس شود.
فلیپه ملو، امتیاز 4.5
تنها مهره ای که شرایطش با یووه یکسان است، همچون تیمش دو چهره متفاوت داشت که اکنون چهره سیاهش را در نظر گرفته ایم. با غرور و افتخار یوونتوسی شد اما در میان شگفتی بدترین بازیکن سال معرفی می شود. چه با یووه و چه در جام جهانی همراه طلایی پوشان برزیل ضعیف ترین نمایش ها را ارائه کرد و به مرحله ای رسید که می توانست فوتبال را کنار گذارد.
مائورو کامورانزی، امتیاز 4
به بدترین شکل ممکن یوونتوس را ترک کرد، تقریبا بدون حضور در میدان، او با مربیان جدال داشت و سپس تصمیم به خداحافظی از یووه گرفت.
فابیو کاناوارو، امتیاز 4
برای او بازگشت خوب نبود، ایتالیایی ها علاقه ندارند که چنین پایانی داشته باشند. با این حال از دنیای فوتبال با خداحافظی از یووه کنار نرفت و راهی امارات شد.
فابیو گروسو، امتیاز 4
در لیست فروش ماه ها قرار گرفت مهره ای که قهرمانی برلین نام داشت. ابتدا امیدوار بود تا در تیم لیپی جایی داشته باشد اما نحوه حضورش در یووه به او این اجازه را نداد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ورود بوفون ! خروج استوراری
13 دی 1389
بازگشت جیجی بوفون سنگربان ملی پوش یووه به تمرینات این تیم بدون شک وی را به دروازه بان اول بانوی پیر در نیم فصل دوم تبدیل خواهد کرد و این موضوع برای استوراری سنگربان فعلی یووه چندان خوشایند نمی باشد.
استوراری که در غیاب بوفون به دروازه بان اول یوونتوس تبدیل شده بود در نیم فصل اول نمایش بسیار خوبی را از خود بر جای گذاشت و علاقه ای به حضور بر روی نیمکت یووه ندارد و با توجه به مصدومیت دو سنگربان تیم فیورنتینا به نظر می رسد وی برای حضور ثابت در میدان باید راهی فلورانس شود.
فیورنتینا در حال حاضر دو دروازه بان خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و این موضوع می تواند فرصت مناسبی برای استوراری باشد تا در صورت نارضایتی از نیمکت نشینی بوفون در تیم یوونتوس راهی شهر فلورانس شود و به عنوان دروازه بان اول تیم فیورنتینا انجام فعالیت کند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ستاره ی 18 میلیونی در راه یوونتوس ؟
13 دی 1389
در بازار نقل و انتقالات همواره نام یوونتوس شنیده می شود، تیمی ایتالیایی که با وجود مشکلات این چند سال اخیر همچنان چهره خاص خود را حفظ کرده و اهسته اهسته بازیکنان مطرح اروپایی بار دیگر خواهان حضور در این تیم می شوند.
پس از جذب دیه گو، کراسیچ، کوالیارلا و حتی اکوئیلانی حالا نوبت به خرید بازیکنانی نظیر ژکو، فن پرسی و ارشاوین می رسد. نام یووه در نقل و انتقالات زمستانی در المان و انگلیس به خوبی شنیده می شود و به نظر می رسد پیشنهاد 18 میلیون یورویی برای فروش ارشاوین نیز می تواند توجه سران بانوی پیر را جلب نماید.
گفتنی است مدیر برنامه های ارشاوین نیز در واکنش به پیشنهاد یووه به موکل خود در حالی که لبخند بر لب داشت از مشخص شدن وضعیت ارشاوین طی روزهای اینده خبر داد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازگشت اکوئیلانی به انفیلد خنده دار است
13 دی 1389
اکوئیلانی هافبک ایتالیایی که به طور قرضی از لیورپول راهی یوونتوس شد تا یک سال را در کنار این تیم باشد با وجود گذشت چند ماه نتوانسته انتظاراتی که از او می رفت را براورده نماید اما این به ان معنا نیست که البرتو مهره های مفید نیست و مربیان و مدیران باشگاه از او رضایت ندارند.
هفته های گذشته اخباری در خصوص احتمال بازگرداندن وی از سوی یووه در فصل زمستان منتشر شد و حالا با قرار گرفتن در زمان نقل و انتقالات زمستانی به نظر نمی رسد که یوونتوسی ها قصد بازگرداندن وی را به لیورپول داشته باشند.
البرتو نیز خود خواهان ادامه حضور در کنار یوونتوس است می گوید: تنها و تنها بستگی به یوونتوس دارد. من تنها به یوونتوس فکر می کنم زیرا در تورینو بسیار خوب زندگی می کنم و کنار یووه احساس خوبی دارم. تجربه بازی در انگلیس خوب بود اما من دوست دارم در ایتالیا بازی کنم. مصدومیتی که داشتم شرایط ام را خوب پیش نبرد و من با مشکلاتی روبرو شدم. با این حال امیدوارم رضایت مربیان یوونتوس را جلب کرده باشم.
-
بازی بعدی یوونتوس
یوونتوس - پارما
زمان:پنج شنبه، ۱۶ دی ۱۳۸۹ ساعت 15:00 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه المپیکو تورینو
سری آ ایتالیا
مصاف یوونتوس و پارما در نخستین دیدار سال 2011، دیداری که پیش از این 52 رویارویی را در تاریخچه دو تیم می بیند. 27 برتری، 15 تساوی، 10 شکست، 89 گل زده و 47 گل خورده دیدارهای انجام شده به نام یووه ثبت شده،36 بازی در سری ا انجام شده که سهم بانوی پیر 16 پیروزی، 13 تساوی، 7 شکست، 62 گل زده و 37 گل خورده است. در ده دیدار اخیر دو تیم 5 پیروزی، 4 تساوی، یک شکست، 20 گل زده و 12 گل خورده به نام یووه ثبت شده، دیدار رفت فصل گذشته دو بر یک به سود یووه و بازی برگشت 3 بر 2 به سود پارما به اتمام رسید. تاکنون یوونتوس 18 بازی را میزبانی کرده و توانسته 11 پیروزی ( اخرین پیروزی خانگی در تاریخ 16/4/2008 با نتیجه 3 بر صفر )؛ 5 تساوی ( اخرین تساوی خانگی در تاریخ 8/2/2006 با نتیجه یک بر یک )؛ 2 شکست ( اخرین شکست خانگی در تاریخ 9/5/2010 با نتیجه 3 بر 2 )؛ 41 گل زده و 16 گل خورده را کسب کند. در میان بازیکنان الکس دل پیرو با 14 حضور و 10 گل زده در صدر جدول بیشترین بازی و بیشترین گل زده را به خود اختصاص داده است.
-
می خواهم پیراهن یوونتوس را بر تن کنم
13 دی 1389
منتظر سرنوشتش می باشد، مدتی ست که انتظار می کشد تا تکلیف نهایی او مشخص شود. اخبار متفاوتی از او منتشر می شود با این حال همچنان سرنوشت او با وجود توافقی که میان سران ولفسبورگ و منچسترسیتی ایجاد شده کاملا روشن نیست و انتقال او به انگلیس نهایی نشده، از سوی دیگر مسولین یوونتوس نیز شدیدا خواهان به خدمت گیری این بازیکن اند و مسئله معاوضه او با سیسوکو موجب شده تا سران باشگاه المانی برای فروش ژکو بررسی بیشتری کنند.
از سوی دیگر گفته میشود ژکو تمامیل خود را برای انتقال به یووه و پوشیدن پیراهن سیاه و سفید این تیم ابراز داشته و از ماروتا نیز درخواست داشته هر چه سریعتر برای جذب او دست به کار شوند.
-
وینچنزو 5 دیدار یووه را از دست داد
13 دی 1389
حداقل باید بیست روز دور از میادین باشد تا بار دیگر امادگی خود را برای حضور در ترکیب یووه کسب کند، نخستین مصدوم سال که به نام وینچنزو یاکوئنتا ثبت شده بود با بررسی و معاینات امروز مشخص شد مصدومیت بسیار سختی ندارد اما شرایطش برای بازگشت نیز نیاز به استراحت بیست روزه دارد.
به این ترتیب یاکوئنتا دیدار یووه برابر پارما، ناپولی، باری، سمپدوریا و دیدار مقابل کاتانیا در کوپاایتالیا را از دست داد. و در صورتی که شرایط بهبودی او خوب پیش رود به دیدار برابر اودینزه خواهد رسید.