اونم میترکونیم
الان باید تیم به ارامش برگرده و غرورم پیدا نکنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
اونم میترکونیم
الان باید تیم به ارامش برگرده و غرورم پیدا نکنیم
ki::توجه توجه توجهki::
سلام به همه بروبچ رئالی و بارسایی:flowerysmile:
خوب فکر کنم پیاممو به همتون دادم و دیگه احتیاجی نیست توضیح بدم.roz::
و خدارو شکر همگی قبول کردین که این قوانین رئالو بارسا رو برداریم.roz::
ممنون از همگی که قبول کردین بدون تعصب در بخش و تاپیکه پست بدهید.roz::
دوستیمون از همه چیز مهم ترهroz:::ahaaaaaa:ki:::bia baghalam:
خوب قوانینشو می نویسم با دقت بخونید.:flowerysmile:
1-دوستان از امروز اجازه رفتن به بخش ها و تاپیک های همدیگر رو دارید در صورتی که با تعصب پست ندید و یا کل کل نکنید هرچند فنی باشهroz::
2-در همه تاپیک ها اجازه پست دادن رو دارید به جز حرف های خودمونی چون که می دانید حرف های خودمونی تعصبی هست و واسه همین 2تاپیک جدا زدیم.:flowerysmile:
3-اگر کاربری تازه وارد آمد و پستی داد که ناراحت شدید به مدیر اون بخش خبر دهید (من یا مصطفی) تا رسیدگی کنه نه اینکه نقل قول بزنیدو....ki::roz::
4-در تاپیک حرف های خودمونی مثل قبل اجازه دادن هرپستی رو دارید به جز این که به کاربران به طور مستقیم یا غیر مستقیم توهین شود.roz::
5- دوستان در صورت رعایت نکردن قوانین برخورد خواهد شد.roz::
roz::roz::roz::roz::
(نکات مهم)
بچه ها رئالی و بارسایی سعی کنید در تاپیک تبادل و نظر هر دو بخش فعال باشید و در مورده مشکلات تیم بحث کنید و...
فقط یادتون نره بدون تعصب و کل کل بحث کنید.
ممنون از همگی که قبول کردین رابطمون رو صمیمی تر کنیم.roz::
بدون تعصبki::
موفق و سربلند باشیدroz::
دمتون جیز:hehehe:ki::
roz::roz::roz::roz::
اگه اجرا بشه خوبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه میشه
البته................
سلام دوستان رئالی.به عنوان یک بارسایی فکر کنم اولین نفری باشم که بعد از این قضیه اینجا نظر میدم.منتظر حضورتون تو تایپیک بارسا هستم
داداش یه چیز یادت رفت در مورد امضا ها هم یه تذکر می دادی بد نبود.یه سری از بچه ها امضا های خوبی نمیزارن!اگه یاد اوری کنی خوب میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش امضا ها به خودشون بستگی داره. ولی اگر توهین جدی باشه تذکر می دیم.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب دوستان اگه سوالی ندارید شروع کنیم.
خب سلام به همگی مثه اینکه میشه اینجا هم بیام ... ایول /////////// چرا درو دیواره اینجا همش سفیده ؟ :hehee:
خوبین ؟ سلامتین ؟
ممنون از استقبال گرمت خوب دیگه بهتره از حالا به قوانین احترام بگذاریم.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]