نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش سینا از فامیلت شماره این نصابه رو بپرس تا ما دیگه برای دیدن شبکه ها 160 تومن ندیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش سینا از فامیلت شماره این نصابه رو بپرس تا ما دیگه برای دیدن شبکه ها 160 تومن ندیم .
خب بعضي از ريسيور ها تا يك سال امكان باز كزدن كانال رو دارن يه جوايي اشانتوينشونهheee::
ایول خوشبحالش چقد پوله ریسیورو داده شاید اونجا بیشتر حساب کردهنقل قول:
مثلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا داریم؟ki::
بگو بینم چطوریه رسول
بچه ها اسنک گرفتم نشستم خوردم جاتون خالی خیلی تند بود!
راستی بچه ها بازی های جام جهانی برزیل شروع شده از الجزیره بگیرید!
بازی اسپانیاست عشقم يعنی اواتارم امضام الگو فنیم پس از سال ها مصدومیت به تیم ملی اسپانیا دعوت شد! عشقم بازی داره!
این سایت فکر شما رو میخونه ، شما باید توی ذهنتون یه فرد مشهور رو انتخاب کنید ، بعدش به سوالات این سایت
جواب بدید ، سوالاش انگلیسی هست و بسیار ساده ، مثلا فرد منتخب شما زنه یا مرده ، چاق یا لاغره و ...
با همین سوالات ساده این سایت میتونه فرد توی ذهن شما رو بخونه ، جواب دادن به سوال هاشم با 5 تا گزینه
هست ، که از بالا به پایین عبارتند از : بله ، تا حدودی بله ، نمیدونم ، تا حدودی نه ، نه
فقط ممکن بعضی موقع ها اشتباه بگه فرد مورد نظرتونو ، اگه به سوالاش دقیق پاسخ ندید و گمراهش کنید ، نمیتونه
فکر شما رو تشخیص بده ، پس دقیق به سوالاش پاسخ بدید ، لطفا یه فرد ، یه بازیگر ، یه خواننده ، یه فرد سیاسی ،
یه بازیکن فوتبال ( حتی من فردوسی پورم انتخاب کردم که فکرم و خوند و بعد سوالاش عکس فردوسی پور رو برام
اورد) یه ادم مشهوره مشهور انتخاب کنیداااااا ، اگه یبار اشتباه کرد ، دوباره یه فرد دیگر رو انتخاب کنید و دوباره امتحان
کنید .
توجه : وارد سایت که میشید اون Close Ad بنر تبلیغاتی رو بزنید ، حتما باید بسته شه
دکمه ی Play رو بزنید ؛ سپس اسم و سن فرد که میخواد به سوالات جواب بده رو بزنید و وارد شوید(یا هر اسم دیگه)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفتم سایتی که گفتی ایکر کاسیاس رو در نظر گرفتم بعد کلی سوال که فک کنم اکثرشو درست جواب دادم میگه لوسی بنایونه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا ایول بهش با زدن گزینه ی نو یک سری سوالات دیگه پرسید و در نهایت جواب درست رو به من گفت ایــــــــــولki::
اخرشم خیلی خوشحال شد بنده خدا غوله:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
وای خدای من این باور نکردنیه جوابمو درست حدس زد سونگ ایل گوک نقش جومونگ از کجا میفهمه؟:mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::soal::fek konam::fek konam::hehee:
از این غوله انتظار نداشتم دیگه جنیفر لوپز رو بشناسه
میریم واسه دور بعدیش
دوتا سوال داشتم 1 اینکه چجوری میشه لینک یو ار ال یک پست رو فهمید ؟مثلا میخوام یه جایی پستم رو نشون بدم به جای این که لینک کل کمپ رو بدم لینک فقط پست خودم رو بدم؟
و دو این که این جا جنگ جهانیه یا تایپک؟داشتم مکالمه ی بین دو فرد محترم رو تو سایت میخوندم که مغزم ارورداد و گفت :not engouh memorylagh::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش بالای هر پست سمت چپ یک شماره به رنگه سیاه گذاشته شده که اگه روش کلیک کنی لینک پستت میاد . مثل این :
راستی بچه ها از وقتی که تو مدرسه فهمیدم سال کبیسه چیه این موضوع تو ذهنم شکل گرفته که اگه یه بنده خدایی تو روز 30 اسفند به دنیا بیاد تکلیفش چی میشه؟براش هر چهار سال یک بار جشن میگیرن؟:khandeeeee bahal: ما 8ساله بشیم اون تازه 2ساله میشه؟ki::lagh::
ویرایش:ایول به رسول که سوتی از ما گرفت
حتما هرکسی در اینترنت بازی زیبای Angery Brides رو بازی کرده این بازی در سال 2010 به عنوان معروفترین بازی جهان برای کودکان انتخاب شد این بازی به معنی پرندگان خشگیمنه که بازی زیبا و سرگرم کننده ایه شرکتش هم سنگ تموم گذاشته
مثلا عروسک هاش رو به بازار اورده این بازی اکثرا بر روی گوشی های موبایل هم هست
که جدیدا نسخه rio این بازی هم اومده که بسیار زیباست
برای چی این رو اینجا گذاشتی .جدید ترین نسخه Angery Brides چند ماه قبل به بازار اومده این خبر قدیمیه .
نمیدونم چرا این سوالا رو میپرسی تو که ماشالله تازه وارد نیستی تو کمپ قبلی هم بودی دیگه وقتی کمپ به 100صفحه برسه میریم سراغ جلد بعدی در مورد اون تایپکی هم که رها زده فک کنم تو بخش بازی های موبایل جا داشته باشه اگه اینطور باشه که این پست حذف میشه وگرنه که هیچی خلاصه مهدی بهتر میدونه تا من
جونم براتون بگه همین الان از امتحان برگشتم فاینال بود level 5جهاددانشگاهی میخونم انصافا لیسینینگش سخت بود ولی بقیه اب خوردن :ohum: کیف کردم میان ترمم 94گرفتم 7روز دیگه هم کارنامه میدن ببینیم خدا چی میخواد دیگه
ویرایش:
اینم برای کسایی که شبکه الجزیره و ... میخوان شاید به درد بخور باشه
سلام نسخه جدید بازی میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند ماه پیش یه نسخه بود الان هم نسخه دیگه هستheey::
نسخه تو نسخه شده:mage mishe:
تو پیج فیسوق بازی هم اعلام شد:jeddiiiii:
با سلام
اومدم یکم درد دل
راستش قبلا که میومدم کمپ دربی دلم شاد میشد و کلی میخندیدم الان همه چی غم انگیزه شده تو دربی:ey babaaa: البته شاید واسه من اینجوری شده :gozaresh: مدرک هم دارم ::book:motalee:میتونین برین تو کمپ دربی جلد اول و دوم رو ببینین و اگه توجیه نشدین رجوع کنید به بهارستان دربی
راستش قبلا یه رسول اسپمری بود :-kal
یک مهدی بود که فقط تشکر نمیزد و پست هم میداد:khelal dandoon::sooot:
یک عبدالله بود که سفرنامه میذاشت:hehehe:
یک ...
به نظرتون هنوزم به جایی برای گپ خودمونی اعضا نیاز نداریم؟crying::-
ویرایش : http://www.aparat.com/v/495348c624a0ea233f18123b6adcdc28309981:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله ولی ربطی نداره خبر قدیمیه نسخه بازی جدیده چیکار به خبر دارم آخه:hehee:
بالاخره معروفترین بازی برای گوشی و موبایل در جهانه میدونم جاش اینجا نیست ولی مهدی اشاره کرد به علاقه هاتون و... من هم یکی از بازی های مرود علاقه ام رو معرفی کردم و مشکلی نیست که پستم پاک بشه:nishkhand:
اولا اها کسی نیست و اسم داره (مهدی) دوما شما دو سه تا پست پشت سر هم دادین که باید همشون تو یه پست هی ویرایش میدادیننقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخوای دلیلشو بدونی؟
1-نبود رسول که تو ادامش دلیلشو میگم
2-توجه کاربران شوخ و فعال به پروفایل هم مثلا خود من از فعالیتم کم شده چرا ؟چون هی من و عبدالله و رسول و رها و ابی و مهرداد و سعید و چندین نفر دیگه که اسم نمیبرم هی میریم پروفایل همدیگه و باهم شوخی میکنیم البته اونجا دستمون بازتره و فحش های کم سطح هم تو حرفامون قاطی میکنیم:nishkhand: الان خود رسول جونش درمیاد دوتا پست اینجا بده چون فقط تو پروفایل ... و ... و ... هی چرخ میزنه:khandeeeee bahal: منم همینطور هستم حتی تو و کاربرای دیگه همین باعث میشه اینجا بیایم به قصد تفریح
لینک دانلود مسابقه ی Americas Got Talent رو میخوام اگه میشه کم حجم باشه:khelal dandoon:
من یه چیزی رو باید بگم :
اینجا بخش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و کمپ دربی هم یکی از تاپیک های این بخشه
همون طور که میدونید ارسال پست تو این قسمت جزو ارسال ها حساب نمیاد حالا چه 10 تا باشه چه 100 تا پس بودو نبودش فرقی نمیکنه
یه نکته اخر بخدا تو این سایت ملاک ارسال کاربرا نیست بیخود پست های اخبار پی در پی ندید((منظورم کلی بود شخص خاصی رو نگفتم ))
البته بچه های اینجا تو بخش تیم خودشون فعالیت میکنند که این خدارو شکر نکته مثبته و کمتر شدن کاربرایی که تو تاپیک تیمی که بهشون ربطی نداره مدام اخبار ارسال میکنند :gerye:
آخی حس پست دادن پر کشیده.
مهدی خلی قشنگ با بچه ها مچ بود.
یاد ندارم به جز معدود دفعات پستیو پاک میکرد.
خلاصه کمپها اولش با تبریک بود و آخرش سر اسم بعدی.کلا خیلی حال میداد ولی الان چی.یه مشت اراجیف .
خدایی سر یه سفرنامه اونقدر یکیو سین جین کردیم که قهر کرد.
یکیم اینقدر بهش گفتید اسپمر که اونم دیگه پر زد.
مرتوض هم که کلا نیستش دیگه.
سینا هم فقط نصیحت میکنه.
منم که هر دفعه میام اینجا بیشتر زده میشم از دربی.
اخه میدونی چیه فقط یک نفر دو نفر نیست من درست شم همه درست نمیشن که
من تو کمپ 1 2 3 نبودم تازه روال کمپ بد نیست فقط گاهی اوقات بی نظمی رخ میده که این دفعه تقصیر خود ابلهم بود!
در هر صورت همه جا نا به سامانی هست تو فضای مجاری هم داریم!
آره راست میگید اصلا اینجا چرا اینجوری شده . هیچ بحث درست و حسابی انجام نمیشه . شاید لازم باشه اینجا یکم فضا آزاد تر باشه . راستی این والیبال نشسته دوم شد om:: اعصابم داغونه چون کاملا انتظار داشتم طلا رو بگیرند ولی خوب بعدش تو پرتاب نیزه یکی دیگه طلا گرفت در ضمن نقره هم بد نیست . همین هم کلی ارزش داره . ایشالا که تو برزیل تو رده بندی جای چین رو هم میگیریم . mas:-
خیلی باحاله!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من آخرای کمپ سه بود عضو شدم ، کمپ 4 هم بدک نبود ولی الان دیگه کمپ نیست حیاط خلوته! کمپ برای دور هم بودنه در معنی دیگه! وقتی مجلور شی با کت و شلوار بیای کمپ همین میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هستما ، فقط تشکر میزنم زیر پستها!:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فضا آزادتر بشه رو خوب اومدی!نقل قول:
راستش اگه ازروی انصاف بنگرید یهذره دشمنی ها بالا گرفته و ازون ور هم قلقلک های سایت که تو کمپ سه و چهار باهاشون اشناشدم الان اینجا اصلا پست نمیدن شاید هم بزور |کمپ شده مثل وضعیت فوتبال ایران |روز به روز کیفیتش کمتر میشه
سلام بچه ها چی شده ؟کمپ چی شده؟:narahat:
اینا رو بیخیال ! زندگی رو بچسپ ! حال خودتون چطوره؟ki::
خواستم انتخاب واحد کنم با اینکه میتونیم 20 واحد درس برداریم اومدن 18 واحد درس ارایه شده به ما دادن از طرفی وقتی درسا رو انتخاب میکردم اونقدر تداخل زمانی داشتن که به زور به 15 واحد رسید خلاصه یدونه برنامه ریزی بلد نیستن اعصابمو به هم ریختن !:-ang
دیروزهم پام پیچ خورد فکر کنم از یکی دو جا در رفته فعلا نمیتونم راه برم !:hooora:ashem:-
سلام مهدی (کینگ ) :chakerim:
کمپ چیزی نشده ما عوض شدیم ! heee:: متاسفانه ...:gerye:
حالا قراره واسه کمپ یک مدیر بزارن ! یعنی کی میتونه باشه ؟:mage mishe: کی مدیر کمپ میشه خدا میدونه heee::
منم فعلا سر دو راهی قرار گرفتم که انتخاب واحد کنم یا نه heee::
اقا بی خیال ازاد برو درس بخون دور روز دیگه یه رشته درست حسابی قبول شینقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو دانشگاه موفت و مجانی درس بخونی حیف پول نیست بدی به این دانشگاه ازاد
سلام بچه ها نمیدونستم قراره مدیر بزارید برا اینجا ولی خواهشا بزارید خودمون بهش رای بدیم شما اسامی رو کاندید کن ما رای میدیم!
راستی من میخوام تغییر رشته بدم حقوق بخونم نظرتون چیه چون از انسانی خسته رفتم
آقا آی هو کوءسجنج چرا درباره بدی کمپ حرف میزنیم هی کشش میدید خب اعتماد به نفس بچه ها میاد پایین که نظر ندن تمومش کنید!
ممنونم
با تشکر
اگرم قرارباشه مدیرکمپ با نظر اعضا انتخاب شه تو بخش گفتگوی ویژه ی مدیران و توسط مدیران انتخاب میشه نه ما
تصاویر خورده های رویایی بازیکنان فوتبال
رضا جون به جون خودم منم یه زمان اینکارا رو کردم و مثل فولاداب دیده شدم حالا میبینی اگه مهدی هنوزم مدیرباشه یا هرکی دیگه این پستتو پاک میکنه چون باید تو اسپم سیتی میزاشتیش
پ ن :تاریخ دوباره تکرار میشود!!:hehee:
اخه همتون ساکتی و حرف نمیزنین خواستم شروع کننده بحث باشم چرا یه بار دیدم آقای arsenal4evers
عکس گذاشت همه دربارش بحث کردن منم آدمم میدونم چه پستی رو باید کجا بزنم دادا رضا
میفهمم!
خب نظرمدیران مهمه و توی تایپک خودشون دربارش صحبت میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خورده نه خودرو حالا خودرو هم نه ماشین:hehee:
حالا رها زیاد مهم نیست:
عجب گیری کردیما البته من میدونم واسه چیه ولی شتر دیدم ندیدم:
تازه مدیرا هر چی تصمیم بگیرن حقه
من آرزومه ناظر یا مدیر هوادارا شم
ولی کو تا اون موقع!
بچه ها اگه کاربری رنگش ابی باشه یعنی محرومه؟
پس چرا آقای alex-ss الان رنگش سبزه یعنی عضو دربی اون که چند وقت پیش محروم شد
برام عجیبه؟
یعنی چی عوض شدیم اونوقت ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن دکی جان مگه ترم اولو خودشون انتخاب واحد نمیکنن؟به تو چه ربطی داره!!!حالا وایسا چند روزه دیگه سراسری هم میاد بعد تصمیم بگیر
بچه ها فیلم قلاده های طلا رو دیدید پیشنهاد میکنم نرین هزینه کنین براش واقعا چرته پس نگیرینش !
راستی من از فردا کلاس فوق العاده دارم شاید زیاد نتونم بیام دربی گفتم بعضی ها بدونن خواستم اطلاع بدم تازه روز های زوج کلاس فوق العاده دارم و روز های فرد کلاس حقوق دارم!
آره رضا من دیدم. فیلمش کلاً جالب نیست و فقط تعقیب و گریز امین حیایی با نقش مقابلش یکم فیلم رو قشنگ کرده. محمد رضا شریفی نیا هم که اصلاً نمیدونه فرق فیلم جدی با فیلمای دیگه چیه.کلاً بازی این فرد مقواست و bug داره.منم پیشنهاد میدم واسه این فیلم هزینه نکنید. البته هزینه نمیخواد دیگه واسه دانلود هم اومده. دانلود این فیلم هم ارزش نداره.نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جای خرج کردن برای همچین فیلم مسخره ای برید فیلم کلاه قرمزی رو تو سینما ببینید کلی میخندید و سرگرم میشید . آخه فیلم 30یا30 به چه درد میخوره ؟
دانیال شنل قرمزی با دوبله فارسی یا زیرنویس فارسی اما قلاده های طلا چجوری مجوز پخش گرفته!
ببین فیلم های ایرانی داغونن تو برو یه فیلم از خارج ببین کفت میبره مثل:
توآلایت_اسپایدر من مخصوصا ده آمیزینگ اسپایدرمن_ دارک شادو_
من خودم شخصا از این سبک فیلم ها خیلی بدم میاد و یه ریال هم براش خرج نمی کنم.heee::
سبک فیلم مهمه و متاسفانه اینجور فیلم ها به بازار ایران زیاد میاد که معمولا هم استقبال کمی میشهheee::
حرفهای این فیلم کلا ه قرمزی زیاده نمی دونم چراheee::حتما فیلم خوبیهheee::
در یک فیلم بسیار زیبا که من دیدم سال 2010 بود که واقعا به دلم نشستheee::این فیلم داستان چند جوون بود که در زندان به سر میبردن که بعد از انتهای مدت حبسشون از زندان آزاد میشن وچند کابویی اونها رو به مزرعه خودشون میبرن و ...که واقعاارزش دیدن دانلود و وقت گذاشتنش رو داشتheee::