منم تبریک میگم برد سختی بود ولی خب بردیم از قبل ارادت ویژه ای به فردیناند داشتم ولی تو این بازی مقابل لیورپول فهمیدم بدجوری رو تیمش غیرت داره حتی با این که مصدوم شد واقعا که غیرتش بخوره تو سر بازیکنای بی غیرت مایه ننگ ونگبت پرسپولیس
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تبریک میگم برد سختی بود ولی خب بردیم از قبل ارادت ویژه ای به فردیناند داشتم ولی تو این بازی مقابل لیورپول فهمیدم بدجوری رو تیمش غیرت داره حتی با این که مصدوم شد واقعا که غیرتش بخوره تو سر بازیکنای بی غیرت مایه ننگ ونگبت پرسپولیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در تایید حرفهای دوست عزیزمون باید بگم ریو فردیناند غیرت تیم هست و وقتی تو ترکیب هست یه حس خوبی واسه همه ما داره ، ریو علاوه بر نکات فنی مثبتی که تو کار دفاعی داره یه جورایی نقش زیادی تو رهبری تیم داره ، درسته کاپیتان نیست ولی به عنوان یه بزرگتر و کسی که خیلی به پیراهنش غیرت داره به تیم روحیه میده . عاشق اون فریادهاش هستم که سر بازیکنا میکشه ، طوری که هیچ کدوم از بازیکنا از فریادهاش ناراحت نمیشن و این رو یه شارپ روحی میدونند ...
خب اولین بازی کارلین کاپ منچستر با نیوکاسل با گل زنی کلورلی و اندرسون به پیروزی رسید.
و خبر خوشحال کننده : رونی بعد از چند هفته مصدومیت بالاخره از مصدومیت رها شد و توانست مقابل نیوکاسل بازی کنه و در برد منچستر شریک باشه.
در عکس زیر جای مصدومیت رو پای رونی پیداست:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و یه خبر خیلی بد:
کاپیتان ویدیچ دوباره مصدوم شده و تا 2 ماه نمیتونه بازی کنه و این خیلی به ضرر خط دفاعی هست ، ولی ما جوونهای خیلی خوبی داریم
و می تونیم بهشون اعتماد کنیم .
و اما فلچر:
خب فلچر هم به تیم اضاف شده و اون هم از بند مصدومیت رها شده و بازی مقابل نیوکاسل به میدان رفت .
این بازی رو هم بردیم بازگشت خوب رونی هم مبارک باشه خدارو شکر که مصدومیتش زیاد جدی نبود به نظرم با وجود مصدومیت ویدیچ خط دفاع مشکلی نداشته باشه چون فردیناند هست
خب هفته ششم هم تموم شد و منچستر هم ناکام بود و نتونست تو خونه خودش امتیازی بگیره .
این روزا معلوم نیست تو باشگاه چه می گذره : نانی درخواست حقوق بالا کرده و هنوز به نانی پیشنهاد تمدید قرارداد ندادن و تمرین قبلی با یکی از بایکنان جوون تیم درگیر شده ، این نانی به سیم اخر زده فکر کنم که دیوونه شده.
اما رونی:
نمیدونم چرا رونی تو ترکیب جا نداره و چندتا بازی هست نیمه دوم میارنش داخل .
کانال های پخش کننده بازی منچستر یونایتد - کلوژ:flowerysmile:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم این برد و موفقیت تیم محبوبمون
دوباره فن پرسی دست به شگفتی زد و توانست 2 گل با ارزش رو بزنه
تمرین قبل از بازی با کلوژ را دیدم و نکته جالب این بود که سیلوستره با تیم اصلی تمرین میکرد
بنظر من اگه خط دفاع در غیاب ویدیچ لنگ بزنه احتمالا از سیلوستره استفاده بشه و سیلوستر هم یه بازیکن ازاد هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نانی تو تیم ملی پرتغال هم که هست از این کارا می کنه تعادل اعصاب نداره برد منچستر خیلی خوب بود ون پرسی هم که ثابت کرد ارزش پوشیدن پیرهن من یونایتدو داره
شاید مصدومیت رونی کاملا خوب نشده که تو ترکیب جاش نمیدن
باخت مقابل تاتنهام خیلی دردناک بود . به نظرم لیندگارد شایسته دروازه بان اولی نیست . دخیا بهتره
بعد از حدود 1 دهه به تاتنهام باختیم ! نیمه اول موقعیتها 7-0 به نفع تاتنهام بود ولی نیمه دوم حدود 15 تا موقعیت خطرناک داشتیم و ورق کاملا برگشت . نیمه دوم عملکرد فوق العاده دروازه بان 40-41 ساله تاتنهام (فریدل) نذاشت به برتری برسیم . دو تیرک زدیم . داور 2 پنالتی برامون نگرفت ...
به هر حال گذشته ها گذشته و برد مقابل کلوژ رو تبریک میگم به همه . فن پرسی تا الان فوق العاده کار کرده
خوب منم برد رو با تاخیر تبریک بازی خیلی سختی داشتیم و بازیکن ها به سختی بردن امیدوارم روند این پیروزی ها ادامه داشه باشه و فن پرسی هم همیشه برامون گل بزنه
امروز تولد بزرگترین اسطوره تاریخ فوتبال جهانه. مرد روزهای سخت، خیلی سخت، سخت تر از اون چیزی که فکرشو بکنید. کسی که سقوط هواپیماش و مرگ بهترین دوستان و هم بازیاش نتونست از اوج گیریش جلوگیری کنه. پیرمرد دوست داشتنی اولدترافورد امروز 75 ساله میشه. سر بابی چارلتون تولد مبارک. زنده باشی همیشه.
خوب منم تولد چارلتون رو تبریک میگم.....
خوب امیدوارم که من یونایتد 2 یا 3 بازی ببره و من سیتی هم اون بازی ها رو ببازه اخه الان تو جدول من یونایتد و من سیتی هم امتیاز هستن....
تولدش مبارک من سیتی دقیقا پا به پای من یونیایتد میاد جلو ولی به نظرم منچستر یونایتد بازی های بهتری نسبت به سیتی انجام میده خدا کنه همینجور ادامه بدیم
منچستر یونایتد تقریبا بازیهای سختش رو انجام داده ولی من سیتی هنوز بازیهای سختش رو انجام نداده .نقل قول:
من سیتی دقیقا پا به پای من یونیایتد میاد
دقیقه 20 براگا 2 یونایتد 0
شاهکار خط دفاعی
خب اول از همه تبریک میگم پیروزی شیرین دیشبو ...
خردن 2 گل از براگا یه بار دیگه ضعف خط دفاعمونو نشون داد ، مطمئنا کادر فنی هم به این مسئله پی برده ولی به نظرم از لحاظ مهره الان تو این پست کمبود داریم و این چند بازیکنی هم که داریم خیلی زیاد مصدوم میشن ! واسه همین شدیدا نیاز به تقویت داره این پست ، تو نقل و انتقالات زمستانی باید قبل از هر چیزی به فکر خرید یه مدافع باشیم.
ولی برعکس خط دفاعی خط حملمون واقعا داره عالی کار میکنه و تو گلزنی موفق هستیم ، روحیه تیم هم فوق العادست ، برای چندمین باره که بازی باخترو تو این فصل برگردوندیم و این خیلی خوبه .
چیچا هم داره راه میفته ، رقابت جالبی بین مهاجمای تیم به وجود اومده و داره باعث پیشرفتشون میشه ، حالا مشخص میشه که خرید ونپرسی نه تنها باعث افت چیچا وئ ولبک نمیشه بلکه باعث پیشرفتشون میشه و میبینیم که هردوشون تو فرم خوبی هستن و دارن واسه رسیدن به ترکیب اصلی بیشتر از قبل تلاش میکنن ...
امیدوارم به همین روند تو لیگ قهرمانان ادامه بدیم و به عنوان تیم اول صعود کنیم ...
خوب منم این برد رو با تاخیر زیاد به همه ی من یونایتدی های گل تبریک میگم...lay_;;
به نظر من منچستر عالی بود تیممون حمله ی خوبی داره و روحیه ی بازیکن هامون خوبه و من خوشم میاد که دفاعمون وقتی گل میخوره روحیه اش رو از دست نمیده..:afarin:
خوب امروز بازی سختی داریم امیدوارم که هر جوری که شده بتونیم چلسی رو ببریم البته چلسی تیم ضعیفی نیست و چلسی بازیکنان خوب و بزرگی داره...
به امید برد منچستر یونایتد:ookk:
با تأخیر اومدم
البته کسی هم از دیروز تا حالا سر نزده بود
برد منچستر رو به همه منچستریای دربی تبریک میگم
درسته که یک گل آفساید زدیم، ولی ایوانوویچ باید نیمه اول اخراج میشد و لطف داور باعث شد که تا نیمه دوم دووم بیاره
تورس بخاطر حرکت خشن و خطرناکش روی کلورلی هم باید مستقیم کارت قرمز میگرفت
قبل از گل دوم چلسی هم داور برخورد توپ به دست لوئیز خشن رو پنالتی نگرفت در حالیکه به عمد دستش رو در مسیر توپ قرار داده بود
این فقط نظر من نیست، نظر بسیاری از کارشناسان داوریه که بعد از بازی در مورد داوری اظهار نظر کردن
با این حساب باز هم کما فی السابق حق منچستر رو خوردن!!!
امسال با وجود فن پرسی و آمادگی عجیب و غریب رافائل و سانترهای زیبای رونی، والنسیا و کلورلی به چیزی غیر از قهرمانی توی سه جام معتبر نباید فکر کنیم
منم این برد شیرین رو تبریک میگم و یه برد شیرین و دل چسب بود.
اما عملکرد تیم:
تیم نیمه اول موقعی که دو گل رو زد دیگه بازی ازش دیده نشد مخصوصا دفاع میانی جایی که اونز بازی میکرد خیلی توپ ازش می چکید و موقعیتهای زیادی پشت سر اونز بوجود می امد ، امیدوارم که با اومدن اسمالینگ و ویدیچ این مشکل حل بشه، اما نیمه دوم با زدن دو گل چلسی دوباره منچستر به انسجام خود رسید و با اخراج شدن دو بازیکن چلسی و با اومدن گیگز با تجربه دوباره منچستر فشار خود رو بیشتر کرد.
میخوام به بازیکنان از 10 نمره ، نمره بدم، اگه میشه همه دوستان به بازیکنانی که تو بازی با چلسی بودن نمره بدن.......
دخئا: 10
فردیناند: 9
اونز: 3
اورا: 6
رافائل: 7
کریک: 5
کلورلی: 6
رونی: 10
اشلی یانگ: 7
والنسیا: 9
فن پرسی: 10
بازیکنانی که نیمه دوم به میدان رفتن:
گیگز به خاطر با تجربه بودنش وو کنترل کردن بازی نمره 8 بهش میدم.
چیچاریتو به خاطر زدن گل برتری منچستر بهش 8 میدم
امروز چهل و دومین سالروز تولد ادوین فان در سار و فیلیپ کوکو دو بازیکن مطرح و سابق تیم ملی هلند است که در یک روز به دنیا آمده اند.
ادوین فان در سار فوتبالش را بصورت حرفه ای در سال 1990 در سن 20 سالگی از آژاکس شروع کرد. پس از 9 فصل حضور در این تیم و 4 قهرمانی لیگ، 3 قهرمانی حذفی، 1 لیگ قهرمانان 95، 1 جام یوفا 92، 1 جام بین قاره ای 95، 1 سوپرجام اروپا 95 و مجموع 312 بازی و 1 گل به یوونتوس پیوست. طی دو فصل حضور در یوونتوس در دوران آنجلوتی جامی به دست نیاورد هر چند بهترین خط دفاعی سری آ از آن یوونتوس شد (88 بازی در یوونتوس انجام داد). در سال 2001 با پیوستن بوفون به یوونتوس راهی لیگ برتر و تیم فولام شد و طی 4 فصل در این تیم 154 بار به میدان رفت. در سال 2005 راهی من یونایتد شد و بهترین دروازه بان پس از بازنشستگی اشمایکل لقب گرفت. همراه با منچستر یونایتد در 6 فصل حضور 266 بار به میدان رفت. 4 قهرمانی لیگ برتر و 1 قهرمانی لیگ قهرمانان و 2 نایب قهرمانی همین مسابقات حاصل حضور موفق وی در تیم تحت هدایت سر الکس بود. وی در 130 بازی نیز در تیم ملی هلند به میدان رفت و یکی از رکوردداران می باشد. 3 بار نیز دروازه بان برتر سال اروپا شده است.
اما فیلیپ کوکو درسال 1988 فوتبالش را از تیم آزد آلکمار آغاز کرد پس از دوفصل راهی ویتسه آرنهم شد و در سال 1995 به پی اس وی آیندهوون پیوست و تا سال 98 در این تیم عضویت داشت. در سال 98 راهی بارسلونایی شد که مجموعه ای از بازیکنان هلندی را در اختیار داشت که همگی محصول آژاکس بودند. تا سال 2004 در این تیم ماند و دوباره راهی فوتبال هلند و آیندهوون شد. 3 فصل دیگر بازی در آیندهوون و یک فصل حضور در فوتبال امارات (الجزیره) و خداحافظی وی در سال 2008 از فوتبال حاصل حضور 20 ساله وی در سطح حرفه ای بود. وی هم با 101 بازی ملی جزو رکوردداران می باشد و 10 گل هم به ثمر رسانده است. 4 قهرمانی هلند و 1 قهرمانی لالیگا نیز به دست آورد. از سال 2008 تا 2012 در تیم ملی هلند دستیار بود و هم اکنون سرمربی تیم جوانان آیندهوون می باشد.
مردان دوست داشتنی هلند تولدتان مبارک
آره حق با توئه
همون نیمه اول اگه منسجم بازی میکردن بیشتر گل میزدن
خوب بحث نمره دادن اومد وسط
دخئا: 10
فردیناند: 9
اونز: 2 (افتضاح)
اورا: 6
رافائل: 9
کریک: 4
کلورلی: 7
رونی: 9
اشلی یانگ: 5 (انتظار بیشتری ازش داشتم)
والنسیا: 9 (اگه اون ضربه دقایق آخر رو بهتر میزد یا حتی پاس میداد حتما 10 میگرفت)
فن پرسی: 10
گیگز: همیشه عالی
هرناندز : 7 (شوت دقایق آخرش اگه تبدیل به پاس میشد بهتر بود)
امشب بازی حساسیت سه چندان!!! داره
بازی قبلی که چلسی معتقده حقش خورده شده (که صد در صد اینطور نیست)
بازی جام حذفی که حتما یک تیم حذف میشه
و حساسیت همیشگی بازیهای این دو تیم
ایشالا نتیجه بهتری تو این بازی میگیریم
:ookk:
تبریک واسه برده قبلی
انشاا.... که امشبم میبریم
roz::
تا دهنه دی متثو و بقیه بسته شه
بوتنر مصدوم شده و پاول نیمه دوم به جاش به بازی اومده. رافائل به جناح چپ میره و فلچر دفاع راست.
خدایی دی ماتئو اسمه خودشو میزاره مربی
با همه ی بازیکناش اومده به زور جوونای منچسترو میبره lagh::lagh::lagh::
جامه اتحادیه هم جامه که اینجوری به خاطرش بیای با همه بازیکنات بازی کنی
دسته اخرم به لطفه پنالتی و سوتی مدافع های منچستر ببریlol:-lol:-
با تبم دوممون 4 تا بهشون زدیم:ahaaaaaa:.این باخت از برد قبلی هم شیرین تر بود:danc:
منم این باخت شیرین رو تبریک میگم:ookk:
واقعا جوونهای تیم چیزی برای بازی کم نذاشتن دمشون اب هویج:ookk:
دیگه طرفداران چلسی باید دهنشون رو ببندن و دیگه از داوری حرفی نزنن، فقط باید خفه بشنchomagh
دیشب بازی خیلی قشنگ جذاب بود . هر دو تیم تقریبا با بازیکن های جوان و ذخیره وارد میدان شدن من یو بازی رو بهتر شروع کرد و در طول نود دقیقه هم بهتر بود تا اینکه روی اشتباه دفاع جوان خودش بازی برنده رو با مساوی عوض کرد . همین مدافع تو وقت اضافه اشتباهشو تکمیل کرد که شب کابوس وار خودشو خرابتر کنه . نکته جالب و قابل توجه بازی کم آوردن دی متئو برای حفظ ترکیب اولیه اش بود که نیمه دوم بازیکنای جوانشو بیرون کشید و سه بازیکن اصلی رو جایگزین کرد ولی فرگوسن حتی زمانیکه بازی به وقت اضافی کشیده شد در تعویض هاش بازهم بازیکنان جوان و کم تجربه رو وارد زمین کرد . بنظر من دیشب فرگوسن برنده بازی بود . این نکته رو رو هم نباید فراموش کرد که بازی در لندن برگزار میشد !!
یـه بـازیکن جـدید پـیدا کـردیم، اسمـش رایان گیـگزه. فقط 39 سـال سن داره.. جلوی چلسی 120 دقیقه بازی کرد و 2 تا گل هم زد... فکر کنم بازیکن آینده داری بـاشه...
عاشقتم گیگز افسانه ای
و دیگر خبر بد ، الکس فرگوسن تایید کرد که شینجی کاگاوا 4 هفته دیگر مصدوم است.
خدا کنه شایعه باشه...........
سوانسی 1-1 چلسی !
منچستر یونایتد صدر نشین لیگ برتر شد!
دی متئو! چهارشنبه که بازیکنای اصلیت با جون کندن از تیم آکادمی ما بردن به فکر این نبودی که شنبه صدر جدول رو از دست میدی!
حالا فهمیدی که چه شکستی از فرگوسن خوردی!؟ دیگه خواب صدر جدول رو ببینی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم تبریک میگم صدر نشینی تیمو با تاخیر ...
امید حرف خیلی قشنگی زد ، فرگوسن خیلی زیرکانه تونست تیمو به صدر ببره ...
خوشحالم که تیم بلاخره جایگاه اصلیشو بدست آورد ، ولی حفظ این وضعیت بسیار سخته ، این تیمی که الان داریم مشکلات زیادی تو خط دفاع و یه خرده خط هافبک داره ولی با این همه بازی های خوبی رو به نمایش میزاره و خوب نتیجه میگیره ، امیدوارم مصدومیت های مدافعینمون بیش از این گریبان گیرمون نشه و بتونیم تو بازی های بعد عملکرد بهتری تو خط دفاعی داشته باشیم ...
خیلی وقت میشه که من به بخش قرمزپوشان صدر جدول سر نزدم....
امسال منچستر برخلاف چند فصل قبل تیمی بهتری رو داره و خرید رابین خرید واقعا خوبی بود.
این هفته همه چیز به نفع یونایتد بوده (مساوی چلسی سیتی ) و باخت طبق معمول آرسنال مقابل یونایتد.
امشب هم بازی برگشتو داریم با براگا باید مواظب باشیم و مثل دور رفت دست کم نگیریم که سریع گل دریافت کنیم.
پارسال واقعا جای تیمی مثل یونایتد در لیگ قهرمانان خالی بود. امیدوارم امسال بتونیم جبران کنیم و تا فینال حتی قهرمانی بریم.
خوب نظر خاصی ندارم.ونپرسی رو که میبینم یاد رونالدو میوفتم.ونپرسی به درد آرسنال نمی خورد و به نظر من ارزش هاش به هدر میرفت که خودش هم متوجه شد.
خوب امیدوارم فرداشب هم بایه بازی زیبا براگا رو ببریم
خوب منم با تاخیر این برد شیرین رو به همه ی بروبچ من یونایتدی تبریک میگم...:afarin:
به نظر من منچستر خیلی خوب بازی میکنه هم تو لیگ قهرمانان اروپا و هم تو لیگ انگلیس به نظر من که منچستر خوب کاری میکنه وقتی میبینه تیم چلسی بازی سخته داری میزاره که تیم حریف خوب حمله اش رو بکنه بعد تیم حریف رو به تیربار میبنده.....
به امید قهرمانی :manchester:
به به یه برد شیرین دیگه
من این برد مقابل براگا رو خدمت طرفداران تعصبی منچستر تبریک میگم
سلام به بروبچ من یونایتدی گل میخواستم ببینم بازی بعدی منچستر با کیه؟:soal: اگه میشه زود تر به من بگید/غیر کاگاوا مصدوم یا محروم نداریم....:ajibeee:
بازی بعدی 1 ساعت و 40 دقیقه دیگه با استون کاگا وا هم فک کنم مصدومه :bia baghalam: