ملاقات برانکا با دو تیم منچستر
شاید رفتن برانکا به شهر منچستر تنها برای فروش اسنایدر نباشد و خریدی هم در کار باشد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره -مارکو برانکا قرار است ملاقاتی بامسئولان منچستر یونایتد بر سر فروش اسنایدر داشته باشد.
اگر برانکا با مسئولان منچستر به توافق برسد از آنطرف وارد مذاکره با مسئولان منچستر سیتی میشود و بر سر انتقال توز به اینتر مذاکره خواهد کرد.
تیم آث میلان هم دیگر مشتری این بازیکن 27 ساله آرژانتینی است که به نظر میرسد از اینتر برای جذب این بازیکن عقب افتاده است.
دو بازیکن اینتر در لیست برترین های جهان
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال نام 10 بازیساز برتر جهان را اعلام کرد.این آمار طی یک نظرسنجی بین روزنامه نگاران و خبرنگاران 81 کشور از 5 قاره جهان صورت گرفت.
در بین این 10 بازیکن نام دو بازیکن از اینتر به نام های اسنایدر و فورلان دیده می شود.
لیست کامل این بازیکنان در زیر آمده است:
1. Xavier Hernández Creus "Xavi" (FC Barcelona): 232 points
2. Lionel Messi (FC Barcelona): 147 points
3. Andres Iniesta (FC Barcelona): 110 points
4. Mesut Ozil (Real Madrid CF): 59 points
5. Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF): 47 points
6. David Silva (Manchester City FC): 31 points
7. Wesley Sneijder (FC Internazionale Milano): 22 points
8. Xabier Alonso (Real Madrid CF): 19 points
9. Diego Forlán (FC Internazionale Milano): 17 points
10. Francesc Fábregas (FC Barcelona): 15 points
اندي پولو: ميخواهم در بارسلونا يا اينتر بازي کنم
اندي پولو، ستاره جوان اونيورسيتاريو د ليما شايعات مبني بر پيوستن به شالکه را رد کرده و گفته اگر به اروپا برود يا در بارسلونا بازي خواهد کرد يا در اينتر.
این مهاجم 17 ساله در سال 2011 اولین بازیاش را برای این تیم انجام داد و تیمش را کمک کرد که به یکچهارم نهایی کوپا سودآمریکانا (معادل لیگ اروپا برای آمریکای جنوبی) برسد. او یکی از بااستعدادترین جوانان پرو به شمار میرود.
شایعات حاکی از آن بود که پولو به زودی به شالکه میرود؛ اما خود او این خبر را تکذیب کرده است: «خبر شالکه دروغ است. نه ایجنت من و نه خود من اطلاعی از این قضیه نداریم. من فعلا در u (مخفف نام باشگاهش) بازی خواهم کرد. اما اگر بخواهم این باشگاه را ترک کنم، در پایان سال 2012 خواهد بود. میخواهم برای اینتر یا بارسلونا بازی کنم.»
او 24 بازی انجام داده و 5 گل زده است.
موراتي نيز براي جذب تهوز ابراز علاقه کرد
مالک باشگاه اينترميلان ايتاليا براي امضاي قرارداد با مهاجم منچسترسيتي اعلام آمادگي کرد.
منچسترسیتی که مدتها است کارلوس تهوز را از فهرست بازیکنان خود کنار گذاشته برای فروش او به دنبال باشگاهی میگردد که بتواند او را به شکل دائمی واگذار کند.
ماسیمو موراتی در این مورد گفت: من برای انتقال توز بسیار جدی هستم. نمیخواهم تنها ژست بگیرم و از جذب او سخن بگویم. او بازیکنی است که میتواند برای تیم ما بسیار مهم و ارزشمند باشد. ما اطلاعاتی در مورد وی گرفتهایم و برای امضای قرارداد با تهوز اقدام خواهیم کرد، باید ببینیم میتوانیم او را به خدمت بگیریم یا نه.
وی ادامه داد: هنوز ۲۰ روز از پنجره نقل و انتقالات زمستانی باقی مانده است. به هیجوجه قصد نداریم شتاب زده عمل کنیم. نمیخواهم بگویم به این انتقال خوشبین هستم. فقط باید ببینیم شرایط چگونه پیش میرود ولی امیدوارم بتوانیم با مبلغ مناسبی او را به مهآتزا بیاوریم.