پاسخ : | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |
نقل قول:
3- خیر. تو تیم باشگاهی هیچ تیمی بهتون درخواست نمیده مگر اینکه خودتون درخواست بدین ( در صورتی که کاملا مسخرست و باید برعکس باشه ولی فیفا اینجوری ساخته!)
این موردو منم همینطوری فکر میکردم ولی تو این کریرم که با میلان دارم میرم تو فصل دوم هستم اول فصل درعین ناباوری لیورپول بهم پیشنهاد مربیگری داد ki:: عجیب بود واسم :eee:ki::
نقل قول:
این موردو منم همینطوری فکر میکردم ولی تو این کریرم که با میلان دارم میرم تو فصل دوم هستم اول فصل درعین ناباوری لیورپول بهم پیشنهاد مربیگری داد ki:: عجیب بود واسم :eee:ki::
جدی میگی ؟! پس چرا من این همه مدت فیفا بازی میکردم تو این چند سال یک بار هم واسم پیش نیومده !؟؟
نقل قول:
جدی میگی ؟! پس چرا من این همه مدت فیفا بازی میکردم تو این چند سال یک بار هم واسم پیش نیومده !؟؟
واقعا نمیدونم خودمم تعجب کرده بودم و چون وضعم تو میلان خیلی خوبه رد کردم پیشنهادشو :danc:
از ترکیبمم عکس میزارم حتما و در یک کلام بگم که دوناروما خداس :haaa: فک کنم اورالش واس من 83 شده با فقط 18 سال :jeddiiiii::haaa:
سلام دوستان
من یه مدتی هست میخوام از تیمم جدا بشم و به یه تیم دیگه برم با وجود پیشنهاد های زیادی که از تیم های بزرگی مثل چلسی - من سیتی - تاتنهام - اتلتیکو مادرید -دورتموند و ...... دارم نمیتونم از تیمم برم وقتی پیشنهاد این تیم ها رو قبول میکنم اونا پیشنهاد رو رد میکنن حالا جالب اینه که با تیم های ضعیف تر هم این وضعیت رو دارم مثل ویارئال - نیوکاسل - اورتون - لورکوزن و ...... فقط یه چند تا تیم ضعیف قبول کردن هدایتشون رو برعهده بگیرم مثل اندرلخت و رن فرانسه و فرایبورگ و از این جور تیما واقعا دیگه خسته شدم از این وضع حالا اگه میتونین کمکم کنین .
نقل قول:
سلام دوستان
من یه مدتی هست میخوام از تیمم جدا بشم و به یه تیم دیگه برم با وجود پیشنهاد های زیادی که از تیم های بزرگی مثل چلسی - من سیتی - تاتنهام - اتلتیکو مادرید -دورتموند و ...... دارم نمیتونم از تیمم برم وقتی پیشنهاد این تیم ها رو قبول میکنم اونا پیشنهاد رو رد میکنن حالا جالب اینه که با تیم های ضعیف تر هم این وضعیت رو دارم مثل ویارئال - نیوکاسل - اورتون - لورکوزن و ...... فقط یه چند تا تیم ضعیف قبول کردن هدایتشون رو برعهده بگیرم مثل اندرلخت و رن فرانسه و فرایبورگ و از این جور تیما واقعا دیگه خسته شدم از این وضع حالا اگه میتونین کمکم کنین .
واقعا اگه راهی هست بگین ما دچار این وضعیت شدیم شانس ما گفتیم از پالرمو شروع کنیم بعدش بریم آرسنال حالا از شانس ما آرسنال داره واسه قهرمانی می جنگه
نقل قول:
واقعا اگه راهی هست بگین ما دچار این وضعیت شدیم شانس ما گفتیم از پالرمو شروع کنیم بعدش بریم آرسنال حالا از شانس ما آرسنال داره واسه قهرمانی می جنگه
داداش من دیروز تو یوتیوب گشتم و یه روش پیدا کردم که برای خودم تا حدودی جواب داد و روشش اینجوری بود که میری روز ۲۹آخرین ماه فصل(که بعدش گزینه End sessionمیاد)میری تیمت رو انتخاب می کنی و میزاری تا بره فصل بعد و وقتی رفتی فصل بعد هم دوباره باید بزنی تا روزها رد بشه و وقتی پیشنهاد تورنمت پیش فصل هم اومد قبول نمیکنی و حالا باید تیم مورد نظر قبول کنه که مربیش بشی.
من مدتیه دیگه کریر فیفا 17 میزنم
کسی هست که فیفا 17 بازی کنه کریر ؟؟؟
نقل قول:
منم بازی میکنم البته تو ایکس باکس
نقل قول:
اره منم بازی میکنم تاپیکشو بزن علی
سلام یه سوال داشتم اگر حقوق یک بازیکن رو زیاد کنیم قیمت اون بازیکن میره بالا؟