اونجا هم بالا نمیاد.چیکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اونجا هم بالا نمیاد.چیکار کنم
مشکل از قندشکن شماست. یا اونو عوض کن یا یه دقیقیه یه بار رفرش کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هات اسپت خوبه. برای بار اول نباید زیادعجله کنی بالاخره لود میشه.
این مسئله فیسبوک هم خیلی مزخرفه! آخه چرا دوستان فیسبوکی رو نشون نمیده؟!!!دوستای فیسبوکمون که دوستان مهمتر و صمیمی تری هستند رو اصلا هیچ جوره نمیشه ساپورت کرد!من با یکیشون بازی دوستانه گذاشتم و بعد بازی اونو از لیست دوستای فیسبوکم برداشتم و رفتم تو بازی تا ازونجا اادد کنمش شاید مشکل رفع بشهحدس بزنید چی شد؟بله باز هم نشد!کلا طرف رو که از لیست دوتام حذف کرده بود هیچی، آیکونش رو هم به آیکون تاپ الون تغییر داده بود! و انگار که طرف اصلا جز تاپ الون نیست!
هات اسپت دارمبا نمیشه که نمیشه.20دقیقه هم صبر کردم
اگه گزینه هایی مثل play gifts invite buy tokens و ... رو نشون میده ولی بازی لود نمیشه، چند تا احتمال وجود داره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- محتمل ترین گزینه ش ضعیف بودن قندشکن شماست.
2- آپدیت نبودن فلش پلیر
3- ناتوانی مرورگر تو بالا آوردن بازی. با مرورگر های دیگه هم تست کنید
4- ضعیف بودن اینترنت شما
و ....
رو کامپیوتر با کر|یو هم یه تست بزنید ببینید بازی لود میشه یا نه
اینترنتم که 1مگ هستش و مرورگر هم که روی اپرا و کروم و فایرفاکس امتحان کردم درباره فلش پلیر هم که فیلم های اینترنتی رو نشون میده $$$$$ شکنم هم که هات اسپاته اگه گزینه دیگه در نظر داری معرفی کن البته پولی نباشه.
گفتم که با کر/یو هم ی امتحان کن ببین میشه یا نه.البته پولی هست ولی تو بعضی سایت ها به صورت رایگان گذاشتن فقط کافیه عضو بشی.تو گوگل سرچ کن کر/یو رایگان برای اعضانقل قول:
اگه برات مقدور هست روی سیستم دوستان و آشناهاتون هم امتحان کنید ببینید اجرا میشه یا نه. که اگر شد مشکل از سیستم خودتون هست
اولتراسورف رو هم امتحان کن. برای من اگه بقیه ی $$$$ جواب ندن ، این یکی جواب میده فقط ویدیو نمیاره که توکن بگیری.نقل قول:
یه سوال از دوستان.
یه مدتیه که دیگه واسم ویدیو نمیزاره واسه توکن. آیا محدودیتی داره ویدیوها؟درست میشه این؟
با سلام
این 2015/1/26 چه خبره؟
سلام بچه ها،امشب ساعت نه و پنجاه دقیقه تو فینال کاپ بازی دارم،میانگین تیمم هم بیست و دو وهشت دهم هست،بازم مثل همیشه بهترین بازیکنام مصدومن،اینبار جدی جدی شانسی برا قهرمانی ندارم