پاسخ : Master League PES 15|مدیریت تیم در PES 15
نقل قول:
دیدیه دروگبا40سالشه هنوز داره بازی میکنه
تو pes 2015 بازیکنا بعد از اینکه بازنشسته بشن به بازیکن های آزاد با اورالی پایین تر تبدیل میشن و هر تیمی میتونه اونها رو بخره ...
نقل قول:
چرا فیفا 14تاپیکش اینقدر شلوغه اینجا خلوته
احتمالا طرفدارهای فیفا بیشتر ولی اینجا هم کم پی ای اس باز نداریم ... roz::
نقل قول:
تو pes 2015 بازیکنا بعد از اینکه بازنشسته بشن به بازیکن های آزاد با اورالی پایین تر تبدیل میشن و هر تیمی میتونه اونها رو بخره ...
میدونم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه یه جوری نوشتید 40 سالشه احساس کردم نمیدونید بهتون گفتم به هر حال حالا که میدونید چه بهتر ...
یه اتفاق عجبی واسم اتفاق افتاده
توتی و بوفون و چند تا بازیکن دیگهبازنشت شدن و همونا با سن19و قدرت 82-83اومده
مگه میشه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] چجوری قدرتشون ایندقر بالاس؟
طبیعی نیست
توی زمانی هم که توی پاریس بودم نمیتونمستم واسه گوتزه شماره بزارم ولی توی بازی ها شمارش7بود یعنی وقتی میخواستم شماره هارو عوض کنم گوتزه نبود
کسی بازیکن جنگنده نداره واسه فصل2019-2020؟
اینم ترکیبمه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دفاع راست و چپ میخوام واسه نیکمت فثلا2019-2020
بودجه باشگاه هم1000دلار مونده
راستی بگید چه بازیکنایی رو بفروشم تا پول واسه مدافع راست و چپ گیرم بیاد تا بخرم
مهاجم میخوای میتونی آگرو یا کاوانی یا ابراهیموویچ یا لاوتزی و بازیکنهایی مثل اینها بگیری ...
نقل قول:
مهاجم میخوای میتونی آگرو یا کاوانی یا ابراهیموویچ یا لاوتزی و بازیکنهایی مثل اینها بگیری ...
اگوئرو29سالشه کاوانی 29سالشه ابراهیم34سالشه لاوتزی34سالشه
چقدر جوونن
نقل قول:
چقدر جوونن
جوون میخوای ممفیس دپای و رحیم استرلینگ و مارکوویچ خوبن
نقل قول:
چقدر جوونن
گفتم شاید تا اون سال یه بار بازنشست شده باشن ...