کسی فیفا رو نصب کرده با این کرک؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی فیفا رو نصب کرده با این کرک؟؟؟؟
مجبور شدم از طریق اوریجین فیفارو دانلود کنم که دیگه نیازی ب کرک مرک نداشته باشه
چ بلایی سرمون اورده فیفا 15
دوستان سلام.وقتی میخام فیفا رو اجرا کنم یک پنجره باز میشه از نرم افزار origin ک ازم یوزر و پسورد میخاد.اونا رو هم بهش دادم ولی میره داخل برنامه origin و هیچ کار خاصی نمیتونم بکنم.لطفا راهنمایی
منتظر کرک سوم باش فقط
من دموی فیفا 15 رو دانلود کردم
دموش ک اینقدر جذابه نسخه کاملش دیگه واویلا
حیف ک کرکی نیست ک ب دادمون رسه
دمو ممو چیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جریانش را به ما هم بگو
ما هم دان کنیم
اصن عکس ازش بزار
دادا بیا این سایت ک ادرسشو گذاشتم
ببین قشمگ توضیحاتشم با دقت بخون . باید چیکار کین
عکس هاشم هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها من فیفا رو نصب کردم. دی وی دی شو از شرکت مدرن خریدم و کرکشم ورژن 2 رو از دانلودها گرفتم. پچ مودینگوی 1 all in one رو هم ریختم. اصلا نمیدونید چیه! جون میده برای تیکی تاکا بازی کردن. خیلی میچسبه. الآن هم نمی دونم با چه تیمی کریر منیجر رو شروع کنم برای اینکه هوس کردن با همه ی تیم ها شروع کنم! فقط برای من هر کاری میکنم با گرافیک انویدیا باز نمیشه و مجبورم تو قسمت run with graphics proccers سی پی یو یا همون intel رو انتخاب کنم. با انویدیا ارور has stopped working میده. لپ تاپم هم msi cx61 a با رم 8 و گرافیک 2 و سی پی یو core i 5 3.1 gh هستش. یکی از مشکلات فیفا 15 هم موقع شبش هست که پیرهن یه تیم مثل سیتی اون قدر نورش زیاد میشه که به سفید میخوره. تازه تو قسمت player career میتونی نوع خوشحالی کردن پس از گل ، چه شکلی دورخیز کردن برای پنالتی یا شربه آزاد و ... رو تغییر بدی. من عاااااااااشق فیفا 15 هستم.
یه لینک واسه دانلود بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که بدبختیم
فکر کنم با این اوضاع من بتونم سال 2016 بالاخره فیفا 15 رو با کرک سالم بازی کنم :d