محمدرضا ساکت : بخاطر شرایط جسمانی و خستگی زیاد استعفا دادم
در سال گذشته به دلیل فشارها واسترس های بیش از حد چند روزی را در بیمارستان سپری کردم تا اینکه به بهبودی کامل رسیدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل - خبر استعفای محمدرضا ساکت موفقترین مدیر عامل چنددهه ورزش کشور فضای شهر اصفهان را در بهت وحیرت قرار داده است . هوادران باشگاه فولادمبارکه انگشت به دهان در شوک ناگهانی به ثمر می برند که چرا ساکت در این برهه از زمان که تیم فوتبالشان به مدیریت و حمایت وی نیاز داشت عطای کار را به لقایش بخشید ورفت .
در این خصوص ساکت مدیر عامل سابق سپاهان به سایت گل گفت : سرانجام بعد از سه دوره مدیریتم در باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قبل از نقل وانتقالات لیگ برتر در دوره یازدهم به هیئت مدیره باشگاه درخواست استعفا دادم . که این عزیزان گفتند فعلا به صلاح نیست که شما کنار بروید بدین خاطر بخاطر وضعیت موجود باشگاه و تیم فوتبال سپاهان صبر کردم تا اینکه امروز استعفای خود را تقدیم هیئت مدیره کردم که مورد موافت قرار گرفت .
ساکت در ادامه اظهار داشت : باور کنید در طول این چندین سال که در خدمت باشگاه فولاد مبارکه سپاهان بودم و مسولیت کار اجرایی تمامی رشته های ورزشی این باشگاه به عهده بنده بود از لحاظ جسمانی و بدنی واقعا خسته وفرسوده شدم . کما اینکه در سال گذشته به دلیل فشارها واسترس های بیش از حد چند روزی را در بیمارستان سپری کردم تا اینکه به بهبودی کامل رسیدم . اکنون نیز در کنار خانواده سترگ و پرافتخار فولاد مبارکه سپاهان به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره باشگاه انجام وظیفه می کنم . و در این شرایط اقای علیرضا رحیمی که به معنای واقعی کلمه یک سپاهانی اصیل است کلیه وظایف محوله را به نحو احسن انجام خواهند داد و هیچگونه
در امورات باشگاه بوجود نخواهد امد
مدیر عامل سابق باشگاه سپاهان در ادامه افزود : هواداران ودوستداران سپاهان مطمئن باشند که باشگاه فولاد مبارکه از یک تشکیلات قوی و منسجمی برخوردار است ، و تمامی کارها اتوماتیک و طبق برنامه اجراء خواهند شد . از همه کسانی که در این چند سال با انها همکاری داشتم بخصوص دکتر صمعی نژاد ، اصحاب رسانه ، هواداران و... حلالیت می طلبم .
شهرداری تبریزصفر - سپاهان 2؛جدال ویچ ها را لوکا برد / ابراهیمی ستاره سپاهان
سپاهان با دومین برد متوالی بعد از دو تساوی شرایط خود را درجدول بهتر کرد و 8 امتیازی شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] required
ورزشگاه: یادگار امام تبریز
تماشاگر: ۱۸ هزار نفر
داور: غلامرضا جباري
اخطار: سیدجلال حسینی، محسن بنگر، محمد حسن رجب زاده (سپاهان)
شهرداری تبریز: ابراهیم میرزاپور، بوژان بلژیک (۷۰- مهرداد قنبری) ابوالفضل حاجی زاده، زارکوویچ، وریا غفوری، رسول پیرزاده (۷۰- کمال کامیابی نیا) سعید دقیقی، مهدی محمدزاده، بهنام بیرانوند، میثم بائو، شهرام گودرزی
سپاهان: رحمان احمدی، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، هاشم بیک زاده (۷۰-ناصحی)، مهدی نصیری، امید ابراهیمی، محمد حسن رجب زاده (۸۹- ابوالحسن جعفری)، سید مهدی سیدصالحی، عماد محمدرضا (۷۵-مهدی جعفرپور)، محرم نویدکیا، فابیو جانواریو
شرح بازی:
هر چند نیمه اول دیدار سپاهان و شهرداری گلی در پی نداشت اما دو تیم فرصت های بسیاری داشتند. نیمه دوم در حالی آغاز شد که شهرداری در خانه خود به دنبال رسیدن به گل برتری بود و سپاهان هم به دنبال کسب امتیاز از تبریز. واکنش های رحمان احمدی در ۴۵ دقیقه دوم هم فرصت های بسیاری را از تبریزی ها گرفت تا سپاهان با دوگل امید ابراهیمی به برتری برسد.
موقعیت های حساس:
دقیقه ۵: ضربه سعید دقیقی در موقعیتی تک به تک به تیرک افقی دروازه سپاهان برخورد کرد.
دقیقه 7: شوت از راه دور جانواریو با فاصله کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۱۴: همکاری زیبای عمادرضا و جانواریو باعث ایجاد یک موقعیت تک به تک شد ولی ضربه جانواریو در موقعیت تک به تک را ابراهیم میرزاپور دفع کرد.
دقیقه ۱۶: ارسال جانواریو بر روی سر سیدصالح فرود آمد که ضربه او با فاصله کمی از تیرک عمودی دروازه به بیرون رفت.
دقیقه ۲۸: ضربه آزاد تیم شهرداری توسط میثم بائو به سمت دروازه سپاهان شلیک شد ولی با سوپرواکنش رحمان احمدی به کرنر رفت.
دقیقه ۴۰: ضربه دیدنی محمد حسن رجب زاده از پشت محوطه جریمه شهرداری با عکس العمل زیبای میرزاپور به کرنر رفت.
دقیقه ۶۰: ضربه آزاد بوژان بلژیک از فاصله ۳۰ متری باز هم با عکس العمل دیدنی رحمان احمدی به کرنر رفت.
دقیقه۷۲: رحمان احمدی دو شوت پشت سر هم از بائو و دقیقی را به زیبایی دفع کرد.
شرح گلها:
۰-۱: در شروع نیمه دوم و اولین حرکت بازیکنان سپاهان، مدافع شهرداری بر روی سید مهدی سیدصالحی خطای پنالتی انجام داد و امید ابراهیمی توپ را در جهت حرکت ابراهیم میرزاپور به تور دروازه چسباند.
۰-۲: پاس در عمق و زیبای محرم نویدکیا، عمادمحمدرضا را در موقعیت تک به تک قرار داد ولی عمادرضا قدر این موقعیت را ندانست و توپ را به بدن میرزاپور کوباند. توپ برگشتی به امید ابراهیمی رسید و وی از فاصله ۳۵ متری با یک شوت سرکش، گل دوم خودش و سپاهان را به ثمر رساند.
بهترین بازیکن:
بی شک رحمان احمدی با واکنش های خوب خود، اجازه گلزنی را به مهاجمان شهرداری نداد و لقب بهترین بازیکن میدان برازنده اوست. همچنین از درخشش امید ابراهیمی هم نباید بگذریم که هر دو گل تیمش را برابر شهرداری به ثمر رساند.
اتفاق ویژه:
تا قبل از این دیدار و در دو بازی سپاهان و شهرداری تبریز در تاریخ لیگ برتر که فصل قبل برگزار شد، تنها ابراهیم توره موفق به گلزنی به شهرداری شده بود. اما این بار در غیاب توره، این امید ابراهیمی بود که دو بار دروازه شهرداری را گشود و نام خود را در کنار جانواریو به عنوان دو گله های سپاهان به ثبت رسانید.
/۱۸