پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
داداش بازیکنی که قرارداد داره هم میشه تمدید کرد:flowerysmile:
اگه مثلا 3 یا 4 قرارداد داشته باشن معمولا بازیکن رد میکنه و میگه "contract length demand not met" یعنی زمان قرارداد دیگه زیاد میشه و دوست نداره خیلی قرارداد داشته باشه.
اما اگه 1 یا 2 سال مونده باشه معمولا میشه باهاشون تمدید کرد
به مرام بازیکن هم ربط داره مثلا من یه بار الشراوی 5 فصل از قراردادش مونده بود بازم تمدید کردم قبول کرد.
اول بگم الشعراوی رو خیلی دوست دارم تو همون نیم فصل اول 55 ملیون تا پولشو دادم بعدش من ادنان یانوزای رو هم از یونایتد خریدم گونتر از دورتمند اون موقع هم ک بلده نبودم الونسو +خسه +ایسکو+ادان+وچن تا بازیکنم از جمله دیمیاریا رفتن اما دو اتفاق جالب من اول فصل دوم ب جز 18 نفری ک برای هر بازی میان هیچ بازیکنی نداشتم تا نیم فصل جالبتر میدونید چیه بازیکنام مصدوم نمیشدن و قرمز نمیگرفتن فکر نکنم اتفاقی باشه باگ فیفاس بعدشم الان تو ی مقطع از فصلم دوتا دروازه بان هم مصدومن مهلت نقلو انتقالات تموم شده :-( بنظرتون من جلوی یوه تو چمپیونز کدوم بازیکنو بزارم دروازه میخوام پ پ رو بزارم الانم برم بازی کنم ببیینم چی میشه فصل بعد دنیل داوری رو میخرم میخوام بنزما و خدیرا رو بفروشم بازی بهشون نمیدم ناراحتن تمدید نمیکنن ولی دوستان یانوزای از یونایتد و چریشو و خسه از رئال خیلی خوب پیشرفت میکنن حیف ک خسه رفت اما الان راضی ام دارم قهرمان لالیگا میشم کم کم راستی اینم بگم یانوزای همش 4 ملیونه قیمتش 5 ساله هم میبنده اما نمیدونم کجا بزارمش همه بازیکنا تو پستاش خوب بازی میکنن هی صداشون در میاد میزارمش تعویضی وسط بازی میارتش تو خخخخخخخ من ک خودم بازی نمیکنم مگربا بارسا و اتلتیکو همه رو سیم مچ میزنم -------------- الان فقط ی سوال من پرتغال رو هم دارم باهاش خوب نتیجه نمیگیرم علتش چیه ؟بازیکنام همه بالای75 نمیدونم چرا یا مساوی یا باخت ؟ :(
نقل قول:
این شیش تا رتبه دقیقا کجا نوشته میشه
همون موقع ک داری قرار داد میبندی و قیمت و حقوق هفتگی رو بهش میدی ی گزینه دیگه هم داره ..اونارو هم برسی کن
برای دروازه بانی برو تو قسمت اکادمی باشگا.اونجا برات ی دروازه بون جوون پیدا میکنن .با قرار داد ازاد میاد تو تیمت
نقل قول:
برای دروازه بانی برو تو قسمت اکادمی باشگا.اونجا برات ی دروازه بون جوون پیدا میکنن .با قرار داد ازاد میاد تو تیمت
اخه نمیتونه ک با 45 بیاد جلوی بارسا و یوووه بازی کنه همون پ پ رو میزارم تا حالشون خوب بشه دیگه ی هفته مونده کاسیاس تموم ش
دوست من اینجوری نمیشه درست راهنمایی کرد.اگه بتونی عکس بزاری خیلی بهتر میتونیم کمکت کنیم....
نرم افزار fraps کار باهاش خیلی راحته میتونی برای عکس گرفتن ازش استفاده کنی
راستی بچه ها در آستانه ی اخراج از فیورنتینا قرار گرفتم! خخخخخخخخخخki:::nishkhand:
بهم اولتیماتوم دادن:daghon:
بچه ها کسی تا حالا چیزی راجع به صحبت کردن با بازیکنا که قراردادشونو با تیمشون تمدید نکنن تا با تموم شدن مهلت قراردادشون به صورت آزاد و مفتی به تیم ما بیان شنیده؟
من همیشه میگفتم چرا فیفا هم چین امکانی نداره ولی فهمیدم من بلد نبودم... :yes::danc::jeddiiiii:lay_;;
نقل قول:
بچه ها کسی تا حالا چیزی راجع به صحبت کردن با بازیکنا که قراردادشونو با تیمشون تمدید نکنن تا با تموم شدن مهلت قراردادشون به صورت آزاد و مفتی به تیم ما بیان شنیده؟
من همیشه میگفتم چرا فیفا هم چین امکانی نداره ولی فهمیدم من بلد نبودم... :yes::danc::jeddiiiii:lay_;;
مگه همچین چیزی وجود داره؟!
نقل قول:
مگه همچین چیزی وجود داره؟!
من یه ساعت پیش یه ویدئو دیدم که راجع به این توضیح میداد.
چیزی که من فهمیدم این بود که تو نیم فصل یعنی ماه ژانویه (january) باید بری ببینی کدوم بازیکنا 6 ماه از قراردادشون مونده بعد میتونی بهشون پیشنهاد بدی
روشون کلیک میکنی بعد approach to sign on contract expiry رو میزنی بعد بهش حقوقو پیشنهاد میدی.(بازم میگم باید 6 ماه از قراردادشون مونده باشه)
البته من هنوز خودم امتحان نکردم:eee: ولی اگه بشه میخوام این فصل لواندوسکی و فصل بعد مسی رو این طوری بخرم.
نقل قول:
من یه ساعت پیش یه ویدئو دیدم که راجع به این توضیح میداد.
چیزی که من فهمیدم این بود که تو نیم فصل یعنی ماه ژانویه (january) باید بری ببینی کدوم بازیکنا 6 ماه از قراردادشون مونده بعد میتونی بهشون پیشنهاد بدی
روشون کلیک میکنی بعد approach to sign on contract expiry رو میزنی بعد بهش حقوقو پیشنهاد میدی.(بازم میگم باید 6 ماه از قراردادشون مونده باشه)
البته من هنوز خودم امتحان نکردم:eee: ولی اگه بشه میخوام این فصل لواندوسکی و فصل بعد مسی رو این طوری بخرم.
جالبه! البته اینم باید در نظر بگیری که تیما نمیزارن که قرارداد بازیکنشون به 6 ماه برسه! معمولا 1 سال مونده باشه یا 2 سال باهاشون تمدید میکنن!
نقل قول:
جالبه! البته اینم باید در نظر بگیری که تیما نمیزارن که قرارداد بازیکنشون به 6 ماه برسه! معمولا 1 سال مونده باشه یا 2 سال باهاشون تمدید میکنن!
تو فیفا معمولا میرسه lay_;;
خودش تونست ایلکای گوندوگان رو بگیره
من الان تیمم بایرنه میخوام دقیقا عین واقعیت لواندوسکی رو مفتی از دورتمند بقاپم