پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2013/14
ریو از بازی یکشنبه لذت می برد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ریو فردیناند تاکید دارد که می داند پیروزی برابر رقیب لیورپولی چه احساسی برای هواداران دارد .
بازی یکشنبه می تواند باعث ایجاد اختلاف 5 امتیازی بین لیورپول و مدافع عنوان قهرمانی ایجاد کند و شاید این حس را ایجاد کند که لیورپول تحت هدایت برندان راجرز می تواند به مسیر رقابت قهرمانی برگردد .
ضمن اطلاع و آگاهی از شروع خوب لیورپولی ها در این فصل ریو آماده است تا پیروزی شیرین در دیدار آنفیلد را تضمین کند .
"رقابت سختی خواهد بود . هنوز وقتی دیدار برابر لیورپول باشد شما احساس متفاوتی خواهید داشت . به خاطر رقابت بین دو باشگاه و موفقیت هایی که لیورپول در سالیان دور و ما در سال های اخیر داشته ایم .
وقتی از او سوال می شود آیا تنش و فشار این مسابقه روی بازیکنان تاثیر نخواهد داشت او به یاد شکست سال 2006 تیم در جام حذفی می افتد که آن بازی را در خانه دنبال کرد .
"آنطور که از بیرون دیده می شود نیست . و در داخل زمین شما احساس می کنید که اتمسفر و جو بازی شما را رو به جلو حرکت داده و به شما انگیزه می دهد .
شما می دانید که پیروزی برابر لیورپول چه معنایی برای مردم شهر منچستر خواهد داشت ، مخصوصا در آنفیلد . من خیلی خوش شانسم که در طول دوران بازیم در تیم برنده حضور داشته ام .
بازی بازی بزرگی خواهد بود . به امید حضور در آنفیلد و پیروزی در آنجا
لیورپولی ها دو بازی ابتدایی خود برابر استوک و آستون ویلا را با پیروزی پشت سر گذاشته اند و دراین مورد از ریو سوال می شود
"من بازی آنها در برابر آستون ویلا را تماشا کردم . آنها واقعا خوب به نظر می رسیدند و بازیکنان خیلی خوبی دارند .به نظرم بهترین بازیکنانی که به خدمت گرفته اند بازیکنانی هستند که فصل پیش به آنها اضافه شدند . دنیل استوریج واقعا تاثیرگذار بوده است و کوتینیو واقعا بازیکن خوبی به نظر می رسد . فکر می کنم ما باید بیش از همه مراقب این دو بازیکن باشیم .
صادقانه بگویم من منچستریونایتد ، منچسترسیتی و چلسی را در صدر جدول و بعد از آن آرسنال تاتهام و لیورپول را به دنبال کسب جایگاه چهارم می بینم ."
تشکر دیوید مویس از طرفداران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوید مویس از طرفداران باشگاه منچستر یونایتد برای سفر حمایت وارانه دگر بار خود برای دیدار یک شنبه در وزشگاه آنفیلد تشکر کرد.
دیوید مویس حمایت کاملی از وفاداران قرمزها دریافت کرده و هنگامی که برای اولین بار در یک دیدار رقابتی در دوشنبه هفته گذشته در استادیوم الدترافورد راه میرفت شادی و سرور فوق العاده ای داشت و او از طرفداران میخواهد که در دیدار با تیم لیورپول این اطمینان را به وجود بیاورند که حمایتها در همان رگه باقی میماند.
سرمربی جسور باشگاه منچستر یونایتد در این باره اظهار داشت:" این فوق العاده است، من با این حمایت و پشتوانه واقعاً خوشحالم. هنگامی که شب دیگری برای من گذشت، این یک پذیرایی درخشان بود. من باید بگویم که سرمربی قبلی، قبل از آنکه به این باشگاه ملحق شوم واژه های فوق العاده ای برای من تعریف کرده بود. من بعد از آن دیدار گفتم که از این حمایت ها سپاسگذارم و تصریح کردم که میخواهم به دلیل آنچه در آینده انجام میدهم مورد تشویق قرار گیرم. من از هرکسی برای حمایتها تشکر میکنم. هنگامی که شما یک شغل جدید دریافت میکنید، هرکاری، میتواند دشوار باشد، اما من باید تلاش کنم و برای آنچه خودم انجام میدهم تشویق شوم".
کاگاوا فرصت های خود را خواهد داشت
دیوید مویس تضمین می دهد که ویلفرد زاها و شینجی کاگاوا در هفته های آتی فرصت های خود را کسب خواهند کرد .
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که چیچاریتو هرناندز نیز به زودی به میادین بازگردد درحالی که آمادگی او در آستانه بازی با لیورپول مورد ارزیابی قرارخواهد گرفت .
کاگاوا در بازی با چلسی ذخیره ی استفاده نشده بود و زاها به لیست 18 نفره هم راه نیافت در حالی که هردو عملکرد درخشانی در پیش فصل داشتند .
من شانس این را ندارم که به چیزهای دیگر توجه کنم. من باید به همین بازیکنانی که در اختیار دارم فکر کنم و با آنها کار کنم.
شینجی دیر به تمرینات برگشت و این بزرگترین مشکل در مورد اوست . ما مجبور شدیم بعد از بازی برای ژاپن به او یک هفته زمان بدهیم .
ویلف هنوز دارد با این سطح از فوتبال آشنا می شود, بنابراین ما از بازیکنانی که داریم, خوشحال هستیم.
من امیدوارم در بازی های آتی از آنها استفاده کنیم . هرناندز در چند روز اخیر تمرین کرده و می تواند برای این بازی آماده باشد .
او از ناحیه همسترینگ احساس ناراحتی نمیکند فقط با کمبود تمرین گروهی رو به روست .
هنوز تایید نشده
اورتون تسلیم شد؛
سرانجام فلینی به منچستر یونایتد پیوست
سرانجام باشگاه تسلیم اصرارهای مویس برای حضور فلینی در الدترافورد شد و فلینی به جمع شیاطین سرخ پیوست.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، پس از اصرارهای مویس برای حضور مارونه فلینی و لیتون بینی در منچستر یونایتد سرانجام باشگاه اورتون قبول پیشنهاد 28 ملیون پوندی این باشگاه برای انتقال مارونه فلینی موافقت کرد.
گفتنی است: در کنفرانس خبری روز یکشنبه این مسئله به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
مویس: این بهترین بازی این فصل منچستریونایتد بود
در دیدار امروز شاگردان مویس به ندرت دروازه حریف را به خطر انداختند و در بیشتر زمان بازی، کنترل خط میانی را به حریف واگذار کرده بودند.
سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، پس از شکست 1-0 تیمش مقابل لیورپول، اعلام کرد اگر تا پیش از پایان بازار نقل و انتقالات تابستانی، هیچ بازیکن جدیدی را به خدمت نگیرند، نگران نخواهد شد.
در دیدار امروز شاگردان مویس به ندرت دروازه حریف را به خطر انداختند و در بیشتر زمان بازی، کنترل خط میانی را به حریف واگذار کرده بودند.
اما سرمربی اسکاتلندی معتقد است که نمایش تیمش در دیدار امروز، نشانه های امیدوار کننده زیادی داشت.
او به خبرنگاران گفت:" فکر می کنم خیلی خوب بازی کردیم؛ شاید بتوانم بگویم که این بهترین بازی این فصل ما بود. ما تنها در دادن پاس نهایی یا زدن ضربه آخر مشکل داشتیم.
با توجه به آنچه امروز دیدم، از تیمی که در اختیار دارم، خیلی راضی هستم. اگر بازیکن جدیدی نخریم، نگران نخواهم شد."
در چند روز اخیر شایعاتی در مورد پیوستن بازیکنانی مانند آندر ارره را، مارونه فلینی، دنیل ده روسی و حتی ایلکای گوندوگان و لوکا مودریچ به جمع یوناتیدها منتشر شده بود اما با توجه به زمان کمی که تا پایان بازار نقل و انتقالات باقی مانده، بعید است هیچ یک از آنها به الدترافورد بروند.
" زمان زیادی باقی مانده نمانده است. در حال حاضر نمی توانم خبر جدیدی به شما بدهم."
مویس همچنین فاش کرد که وین رونی به دلیل برخوردی که در تمرینات با فیل جونز داشت و به مصدومیت او از ناحیه سر انجامید، برای سه هفته از میادین دور خواهد بود.
نمانیا ویدیچ نگران فرم منچستریونایتد پس از شکست مقابل لیورپول نیست، اما اعتراف می کند که هم تیمی هایش در بعضی مناطق باید بهتر ظاهر شوند.
مدافع عنوان قهرمانی در آنفیلد با تک گل استاریج شکست خورد. شاگردان مویس در بیشتر دقایق بازی صاحب توپ و میدان بودند و چند موقعیت را ایجاد کردند، اما علی رغم مالکیت بیشتر توپ، نتوانستند دروازه لیورپول را باز کنند. این در حالی است که آنها در بازی قبلی خود مقابل چلسی نیز موفق نشدند گلی به ثمر برسانند. اما وقتی که از ویدیچ در مورد عملکرد بد آنها در گلزنی سوال شد، او با آرامش با قضیه برخورد کرد و سعی کرد نیمه پر لیوان را ببیند.
“شما می توانید از هر بازی نکات مثبت و منفی را برداشت کنید، حتی از همین بازی. ما در بازی اول مقابل سوانسی ۴ گل زدیم. اما نباید بازی ها را بر مبنای گلها قضاوت کرد. بازیهای ما مقابل چلسی و لیورپول واقعا بازیهای سختی بودند. ما فرصت زیادی در اختیار حریفانمان قرار ندادیم.”
ویدیچ افزود: “گل نزدن برای ما چیز خوبی نیست اما هنوز در ابتدای فصل هستیم و بازیهای زیادی در پیش داریم. بعضی از آنها سخت خواهند بود. من نمی گویم ما نگران هستیم اما باید در بعضی از مناطق بهتر باشیم.”
همانطور که رئیس پس از بازی بیان کرد، یونایتد در این بازی عملکرد قابل قبولی داشت و فقط از گل زود هنگام استاریج لطمه خورد. از ژانویه ۲۰۰۶ که ویدیچ به یونایتد پیوست تاکنون او در بازیهای زیادی مقابل لیورپول به میدان رفته است و این مدافع صرب تاکید می کند که به یاد نمی آورد در طول این سالها در آنفیلد به این آسانی مقابل لیورپول بازی کنند، که این نکته شکست در بازی یکشنبه را تلخ تر می کند.
“ما بعد از ۳ دقیقه گل خوردیم. پس از آن مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتیم و ارسال های زیادی انجام دادیم اما نتوانستیم به گل برسیم. باید بهتر عمل می کردیم. در مجموع ما تیم بهتر میدان بودیم اما نتوانستیم ۳ امتیاز بازی را کسب کنیم. ”
“به یاد نمی آورم پیش از این چنین بازی آسانی را در آنفیلد انجام داده باشیم. ما حملات زیادی انجام دادیم ولی آنها خطرناک نبودند. ما ارسال های زیادی داشتیم اما نتوانستیم از هیچکدامشان برای گلزنی استفاده کنیم.”
صحبت های مویز بعد از شکست در انفیلد
فکر میکنم که خوب بازی کردیم . از ابتدا خوب بودیم فقط در 5 دقیقه اول یک گل بد را تقدیم حریف کردیم اما بدون در نظر گرفتن ان صحنه فکر میکنم که خوب بازی کردیم و شاید حتی بهترین نمایش این فصلمان هم بود .
فقط نتونستیم ان توپ اخر را ارسال کنیم که اگر در اینکار موفق شده بودیم به گل میرسیدیم . به گل نرسیدمان بخاطر تلاش نکردن و یا کمبود بازیکنان تهاجمی در ترکیب نبود . چیزی که میگویم این است که وین رونی را بدلیل مصدومیت نداشتیم و همین باعث شده بود که در بعضی لحظات مقداری چیز متفاوتی را در محوطه حریف کم داشته باشیم .
لیورپول خوب دفاع کرد و کار ما برای گلزنی را سخت کرد . شاید یک مقدار سانترهای خوبی نداشتیم اما در نیمه دوم چند موقعیت بود که نتوانستیم از ان ها استفاده کنیم
لیورپول موقعیت های بسیار کمی داشت . فقط 2 ضربه ازاد بیرون محوطه داشتن و یکبار هم در اخرین لحظات ده خیا مجبور به سیو شد غیر از ان موقعیت دیگری نداشتند .ما در ان دقایق ابتدایی توپ را به اسانی از دست دادیم که منجر به کرنر شد و ان ها هم روی اشتباه ما گل زدن این ناامید کننده است . بازیکن ها به این موضوع اگاه و واقفاند .
من میدانستم که بازی های سختی در ابتدای فصل داریم و این موضوع با بودن سرالکس روی نیمکت هم از بین نمیرفت . بازی امروز بدون شک بازی بزرگی بود و تازه هفته پیش هم یک بازی بزرگ دیگر با چلسی داشتیم .
از این 3 بازی انقدری که میخواستیم امتیاز نگرفتیم اما نشان دادیم که در وضعیت خوبی هستیم .
وین درست در وسط پیشانیش زخم بدی پیدا کرده که زمان میبرد تا خوب شود فکر کنم تا 3 هفته مصدوم باشد . در تمرین پای فیل جونز به سرش خورد و این ماجرا پیش اومدکاملا اتفاقی بود .
ما سعی میکنیم در این مهلت باقیمانده کارهایی در بازار انجام دهیم . اما باید بگم که واقعا تحت تاثیر بازی بازیکنانم قرار گرفتم . امروز دیدم که چرا ان ها قهرمان هستند .
چند چیز راجع به ترانسفرها است که درجریان است و به زودی میفهمیم که چه اتفاقی میافتد .
در حال حاضر نمیتونم بگم که در مورد ترانسفرها در چه وضعیتی هستیم اما در چندساعت باقیمانده سعی میکنیم کارهایی انجام دهیم .
فیل جونز مچ پاش پیچ خورده است . فعلا نمیتونم نظر دقیق بدهم .
اگر به بازی ما در این 3 هفته نگاه کنید میبینید که خوب بازی کردیم فقط انقدریکه باید نتونستیم گل بزنیم . در هر 3 بازی حریف را کنترل کردیم و ان ها موقعیت های بسیار کمی داشتند . از نظر تدافعی قوی و محکم کار کردیم فقط باید در پاس های اخر بهتر شویم .
من امروز فکر کردم که شاید به نانی احتیاج پیدا کنم و از انجاییکه هر دو ازنظر بدنی مثل بقیه اماده نیستند و از برنامه عقب اند تصممی داشتیم تنها یک نفر ازان ها روی نیمکت بنشیند و امروز تصمیم گرفتم که نانی را روی نیمکت قرار دهم .
سران دوباشگاه اورتون و ویونایتد برسر انتقال بازیکن بلژیکی اورتون به اولدترافورد در ازای مبلغ 24 میلیون پوند به توافق رسیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پ
سایت گل- طبق گزارش منتشره در گل بین المللی، سران باشگاه منچستریونایتد با سران اورتون به توافق رسیدند تا با پرداخت 24 میلیون پوند مروانه فلینی را به مدت بگیرندبنابراین گزارش سران دو باشگاه به توافق لفظی در این راستا دست یافته اند و حالا مذاکرات برسر جزئیات بیشتر این قرارداد، از جمله نحوه پرداخت این مبلغ درحال جریان است. این درحالی است که سران اورتون تمایل زیادی به فروش فلینی قبل از قطعی شدن انتقال جیمز مک کارتنی از ویگان به عنوان جانشین این ستاره بلژیکی ندارند.جالب اینجاست که تا صبح روز دوشنبه هیچ درخواستی برای این ستاره بلژیکی ثبت نشده بود. اما حالا سران هر دو باشگاه در انتظار آن هستند که تا قبل از اتمام بازار نقل و انتقالات تابستانی در ساعت 11 امشب فلینی روانه منچستریونایتد شود ولی آینده لیتون بینز که او نیز یکی از ستاره های اورتون بود که مدنظر سران شیاطین سرخ قرارداشت با تردیدهای زیادی مواجه است.سران باشگاه اورتون قیمت بینز را 20 میلیون پوند اعلام کرده اند و جالب اینجاست که خود او اخیرا از تمایلش برای ترک گودیسون پارک صحبت کرده بود.روبرتو مارتینس سرمربی اورتون از چندی پیش خودش را برای جدایی فلینی از تیمش آماده کرده بود ولی امیدهای زیادی دارد تا بتواند بینز را در تیمش نگاه دارد.از سوی دیگر دیوید مویس سرمربی یونایتد که تمایل زیادی بریار تقویت خط میانی تیمش در بازار تابستانی داشت، بعد از ناکامی در جذب تیاگو آلکانتارا و سسک فابرگاس ذره بینش را روی فلینی، بازیکن سابقش در اورتون قرار دادد. بعد از آن سران یونایتد به فکر جذب آندر ارررا، بازیکن اتلتیک بیلبائو افتادندولی حاضر به پرداخت مبلغ 36 میلیون یوروی ذکر شده در قرارداد او نبودند
02:50- بنابر گزارشات منچستریونایتد با مبلغ 27 و نیم میلیون پوند فلائینی را به خدمت گرفته است. بر اساس برخی شنیده ها کوئنترائو نیز به مدت یک فصل و به صورت قرضی به منچستریونایتد پیوست. سایت رسمی هنوز این اخبار را تائید نکرده است.02:30- اکنون در انگلیس ساعت 23:00 است و مهلت نقل و انتقالات به پایان رسیده است. اما بر اساس قوانین اگر بازیکنی قبل از این ساعت قراردادش را با تیم سابقش فسخ کند، پس از این ساعت نیز می تواند به تیم دیگری ملحق شود. لذا ممکن است در ساعات آینده نیز خبر انتقال رسمی بازیکنی به منچستریونایتد از سوی این باشگاه اعلام گردد. نقل و انتقالات قرضی نیز پس از اتمام مهلت نقل و انتقالات همچنان آزاد است.
02:10- به گزارش اسکای اسپورت، گرت بری وارد گودیسون پارک شده است. گرت بری که از او به عنوان جانشین فلائینی یاد می شد اکنون در باشگاه اورتون است. پیوستن گرت بری به اورتون می تواند نشانه ای از جدا شدن فلائینی از اورتون باشد.01:40- به گزارش HITS، ببه با قراردادی قرضی به پاکوس دفریرای پرتغال پیوست.01:30- اکنون در انگلیس ساعت 22:00 است و 1 ساعت تا پایان نقل و انتقالات زمان باقیست. باشگاه منچستریونایتد هنوز انتقال هیچ بازیکنی را تائید نکرده است.01:00- به گزارش بی بی سی، ولان مدیرعامل باشگاه ویگان از توافق با منچستریونایتد برای انتقال قرضی نیک پاول به این تیم خبر داد.00:50- منچستریوناتد اونینگ نیوز از حل نشدن مشکل اداری موجود در راه خرید هررا خبر داد و نوشت یونایتد به دلیل شکست خوردن در خرید هررا به خدیرا پیشنهاد داده بود.00:45- اسکای ایتالیا از نهایی شدن قرارداد فلائینی و منچستریونایتد خبر داد.00:40- به گزارش touch line talk، اورتون با پورتو بر سر انتقال 15 میلیون پوندی فرناندو به توافق رسیده است. فرناندو به عنوان جانشین فلائینی به اورتون خواهد پیوست.
00:30- اکنون در انگلیس ساعت 21:00 است و 2 ساعت تا پایان نقل و انتقالات زمان باقیست. باشگاه منچستریونایتد هنوز انتقال هیچ بازیکنی را تائید نکرده است.24:00- به گزارش کادنا کوپه، منچستریونایتد در حالی که زمان زیادی به اتمام مهلت نقل و انتقالات باقی نمانده است پیشنهادی 40 میلیون پوندی را برای خرید سامی خدیرا به رئال مادرید ارائه داده است. این خبرگزاری همان خبرگزاری است که برای اولین بار از توافق بایرن مونیخ و تیاگو خبر داده بود.23:55- به گزارش گاردین، مارونه فلائینی که ساعتی پیش در باشگاه اورتون حاضر شده بود، درخواست انتقال خود ار به مسئولان اورتون ارائه داده است، تا با انتقال او به منچستریونایتد موافقت شود.23:40- به گزارش آ.اس اسپانیا، توافقات کامل بین هررا و منچستریونایتد انجام شده است و هررا با قراردادی 5 ساله و دستمزد سالیانه 3.3 میلیون پوند به منچستریونایتد خواهد پیوست. این خبرگزاری اعلام کرد به دلیل مبلغ بالای درخواستی از سوی بیلبائو، هررا در مورد دستمزد درخواستی خود به منچستریونایتد تخفیف داده است تا پرداخت مبلغ فسخ قرارداد او برای شیاطین سرخ راحت تر انجام شود.23:35- به گفته جولیته فرینگتون، خبرنگار بی بی سی، فلائینی دقایقی پیش زمین تمرینی اورتون را ترک کرد.23:35- به گزارش آ.اس اسپانیا، نمایندگان منچسنریونایتد دفتر مرکزی لیگ اسپانیا را ترک کرده اند ولی هنوز مبلغ فسخ قرارداد هررا پرداخت نشده است. زیرا هنوز مراحل اداری این کار به طور کامل انجام نشده است.22:30- اکنون در انگلیس ساعت 19:00 است و 4 ساعت تا پایان نقل و انتقالات زمان باقیست. باشگاه منچستریونایتد هنوز انتقال هیچ بازیکنی را تائید نکرده است.
22:15- به نظر می رسد اورتون تا زمانی که جایگزین فلائینی را به طور قطعی خریدارای نکرده است مانع امضای قرارداد او با منچستریونایتد خواهد بود. به گزارش اسکای، ویگان پیشنهاد 14 میلیون پوندی اورتون برای مک کارتی را رد کرده است و خواهان مبلغ بیشتری برای این بازیکن است. اورتون نیز نمی خواهد مبلغ بالاتری به ویگان پرداخت کند. اما از طرف دیگر bwinbetting گزارش داده است اورتون در آستانه خرید فرناندو از پورتو می باشد.21:45- تا این لحظه تیم های حاضر در لیگ برتر انگلیس در مجموع حدود 185 میلیون پوند از فروش بازیکنان خود درآمد داشته اند و حدود 551 میلیون پوند برای خرید بازیکنان جدید خرج کرده اند
21:35-خبرگزاری HITC منچستر، ساعاتی پس از انتقال رسمی اوزیل به آرسنال مدعی شد دلیل اقدام نکردن منچستریونایتد برای خرید اوزیل، اعتقاد مویس به استفاده از شینجی کاگاوا بوده است.
21:30- اکنون در انگلیس ساعت 18:00 است و 5 ساعت تا پایان نقل و انتقالات زمان باقیست. باشگاه منچستریونایتد هنوز انتقال هیچ بازیکنی را تائید نکرده است.21:25- به گزارش اسپورت دایرکت، خبرگزاری های انگلیس، منچستر یونایتد در آخرین ساعات نقل و انتقالات برای خرید یوهان کابای، هافبک فرانسوی نیوکاسل اقدام کرده است. خبرگزاری اسپورت دایرکت در مالکیت مدیرعامل نیوکاسل قرار دارد.20:45- به گزارش ژاپن تایمز، شینجی کاگاوا در صحبت هایی شایعات مربوط به خروجش از منچستریونایتد را تکذیب کرد. در شایعاتی جداگانه کاگاوا به دورتمند و آرسنال لینک شده بود.
20:35- به گزارش گاردین منچستر یونایتد یک بار دیگر با پیشنهادی به مبلغ 15 میلیون پوند خواهان به خدمت گرفتن لیتون بینز شده است. بر اساس گزارشات این پیشنهاد از سوی مقامات اورتون رد شده است.
20:30- اکنون در انگلیس ساعت 17:00 است و 6 ساعت تا پایان نقل و انتقالات زمان باقیست. باشگاه منچستریونایتد هنوز انتقال هیچ بازیکنی را تائید نکرده است.
20:00- به گزارش کلیک منچستر، دیوید مویس قصد دارد داویده آستوری مدافع مرکزی کالیاری را در ساعات باقی مانده نقل و انتقالات به خدمت بگیرد. میلان، ناپولی و رم نیز به این بازیکن 26 ساله علاقمند هستند.
19:50- رئیس باشگاه ویگان تائید کرد نیک پاول یکی از اهداف اصلی ویگان است و آنها قصد دارد او را به صورت قرضی به این تیم ببرند. اون کوبل قصد دارد از رابطه ی خوبش با دیوید مویس استفاده کند و پاول را به ویگان ببرد. بر اساس قوانین، نقل و انتقالات قرضی پس از پایان ساعات نقل و انتقالات رسمی نیز امکان پذیر است.
19:30- به گزارش ESPN منچستر یونایتد در آستانه عقد قرارداد با مارونه فلائینی به ارش 25 میلیون پوند و آندر هررا به ارزش 36 میلیون یورو است.
19:15- بنابر آخرین گزارشات منچستریونایتد با اتلتیک بیلبائو و آندر هررا به توافق کامل رسیده است و امضا شدن قرارداد به بعد از انجام تست پزشکی موکول شده است. در صورت نهایی شدن این انتقال، اولین خرید دیوید مویس در منچستریونایتد رکورد خرید بازیکن در این باشگاه را خواهد شکست.
18:45- بسیاری از خبرگزاری ها از نهایی شدن انتقال هررا به منچستریونایتد خبر داده اند.
18:30- اکنون در انگلیس ساعت 15:00 است و 8 ساعت تا پایان نقل و انتقالات زمان باقیست. باشگاه منچستریونایتد هنوز انتقال هیچ بازیکنی را تائید نکرده است.
18:15- به گزارش دیلی استار، منچستر یونایتد در آخرین ساعات نقل و انتقالات به دلیل مانع تراشی های اورتون در راه خرید فلائینی، توجه خود را روی گوندوگان و مودریچ گذاشت.
17:55- بنا بر گزارشات منچستریونایتد قصد دارد با پرداخت 30.5 میلیون پوند و خرید هررا رکود خرید بازیکنش را بشکند.
17:50- بلاجیو، خبرنگار اسپانیایی اسکای اسپورتز معتقد است منچستریونایتد با پرداخت مبلغ آزاد سازی هررا به بیلبائو موافقت کرده است و این بازیکن به زودی به انگلیس خواهد رفت تا در تست پزشکی یونایتد شرکت کند.
17:45- سایت رسمی نایمخن هلند از انتقال قرضی مارنیک ورمیل به این تیم خبر داد.
17:30- به گزارش اسپورت دایرکت، منچستریونایتد آماده است تا برای خرید خاویر پاستوره وارد عمل شود. پاستوره آرژانتینی در آستانه جام جهانی به فکر خروج از پاریس سنت جرمن است تا بتواند جایگاه مناسبی در تیم ملی آرژانتین بدست آورد. گفته می شود تیم فرانسوی با پیشنهاد حدود 25 میلیون پوندی موافقت خواهد کرد.17:25- به گزارش تاک اسپورت، مارنیک ورمیل در آستانه پیوستن قرضی به نایمخن هلند است. مدافع 21 ساله و بلژیکی منچستریونایتد سال 2010 از استاندارد لیژ به منچستریونایتد پیوست.
17:20- به گزارش ایندپندنت، مسئولان تیم ملی فوتبال بلژیک به فلائینی اجازه داده اند تا دیرتر به اردوی این تیم بپیوندد تا بتواند اقدامات مربوط به انتقالش به یونایتد را انجام دهد.16:30- به گزارش تایمز، مذاکرات منچستریونایتد و اورتون بر سر انتقال مارونه فلائینی و لیتون بینز همچنان ادامه دارد.
16:15- به گزارش اسپورت دایرکت، منچستریونایتد آماده است با پیشنهاد 32 میلیون پوندی خود هررا را به الدترافورد بیاورد.
16:00- به گزارش منچستر کلیک، بیلبائو پیشنهاد 30 میلیون یورویی منچستریونایتد برای خرید هررا را پذیرفته است و او امروز به یونایتد می پیوندد.
15:55- به گزارش گل مسوت اوزیل در آلمان تست پزشکی آرسنال را انجام خواهد داد و به زودی این انتقال رسما اعلام می شود.
15:50- خبرها از اسپانیا حاکی از این است که منچستریونایتد هنوز پیشنهاد جدیدی برای هررا ارائه نکرده و بیلبائو نیز هنوز از مبلغ درخواستی خود کوتاه نیامده است.یونایتد 25 میلون پوند به بیلبائو پیشنهاد داده بود. بیلبائو خواستار 36 میلیون یورو مبلغ برابر با بند آزاد سازی هررا است. در صورتی که هررا در بیلبائو بماند فصل آینده این مبلغ به 40 میلیون یورو افزایش می یابد.15:45- نشریات و خبرگزاری های انگلیس یکی پس از دیگری خبر توافق آرسنال با اوزیل را روی خروجی خود قرار می دهند. دیلی استار از توافق آرسنال برای پرداخت 42 و نیم میلیون پوند به رئال برای خرید اوزیل خبر داد و گفت آرسنال بر سر جزئیات نیز با اوزیل به توافق رسیده است.15:35- به گزارش کانال اسکای اسپورت نیوز، با وجود انکار مسئولان منچستریونایتد آنها همچنان در حال رایزنی برای رسیدن توافق با سران مادرید هستند.
15:30- اکنون در انگلیس ساعت 12:00 ظهر است و 11 ساعت تا پایان نقل و انتقالات زمان باقیست. باشگاه منچستریونایتد هنوز انتقال هیچ بازیکنی را تائید نکرده است.
15:30- به گزارش میرور، آرسنال در آستانه نهایی کردن قرارداد مسوت اوزیل قرار دارد.
15:25- به گزارش کلیک منچستر، شیاطین سرخ ممکن است در ساعات باقی مانده برای خرید جکسون مارتینز، مهاجم کلمبیایی پورتو اقدام کند. مارتینز که فصل قبل در 30 بازی لیگ 25 گل برای تیمش به ثمر رساند، تمایلی به تمدید قراردادش با پورتو ندارد.15:15- استوارت ماتیسون یکی از گزارشگران منچستریونایتد در صحبت هایی اعلام کرد پیش بینی اینکه سران منچستریونایتد چه فکری در سر دارند بسیار مشکل است. اما به نظر من احتمال پیوست فلائینی 95 درصد است ولی احتمال خرید همزمان فلائینی و بینز بسیار کم می باشد. احتمال خرید اوزیل و دروسی وجود ندارد و احتمال خرید هررا 75 درصد می باشد.
15:00- به گزارش دیلی استار، پس از اینکه منچستریونایتد اعلام کرد تمایلی به خرید اوزیل ندارد، ممکن است اوزیل نظرش را درباره رد کردن پیشنهاد آرسنال عوض کند. راب داوسن یکی از نویسندگان manchester enening news در صحبت هایی گفت شاید هواداران یونایتد و سیتی متعجب باشند که چرا تیم هایشان برای خرید اوزیل اقدام نمی کند ولی اوزیل از ابتدای تابستان به این تیم ها پیشنهاد شد که توسط آنها رد شد. در این شرایط به نظر نمی رسد تنها با ارائه پیشنهاد از سوی آرسنال، منچستریونایتد و یا سیتی نظرشان را در مورد خرید اوزیل تغییر دهند. اوزیل قبل از رفتن به رئال گزینه مناسبی برای یونایتد بود و لی اکنون و با قیمت فعلی این چنین نیست.
14:50- دیلی استار از احتمال پیوستن خوان ماتا به آرسنال و یا منچستریونایتد خبر داد، البته در صورتی که او درخواست انتقالش را به چلسی ارائه کند.
14:45- مدیر ورزشی باشگاه رم امکان انتقال دنیله دروسی را در پنجره نقل و انتقالات فعلی رد کرد و گفت او بخشی از تاریخ باشگاه است و تمایلی به ترک تیم نیز ندارد. یونایتد با 12 میلیون پوند خواهان خرید او بود.
14:30- مسوت اوزیل یکی از بازیکنان پر سر و صدای روز پایانی نقل و انتقالات بوده است. بزرگترین خبرگزاری های دنیا اخبار ضد و نقیضی درباره او منتشر کرده اند. در ابتدا اخباری مبنی بر توافق آرسنال و رئال برای انتقال او منتشر شد. سپس سایت گل اعلام کرد اوزیل پیشنهاد آرسنال را رد کرده است. اسکای اسپورت نوشت منچستریونایتد وارد ماجرای خرید اوزیل شده است. و در انتها بی بی سی از قول مسئولان منچستریونایتد اعلام کرد انها به دنبال خرید اوزیل نیستند. اخبار ضد و نقیض درباره شرایط اوزیل در کنار توافق منچستر و اورتون برای انتقال فلائینی، همچنان در صدر خبرهای بازار نقل و انتقالات امروز هستند.14:10- عثمان، هافبک اورتون در صحبت هایی اعلام کرد مطمئن نیست در زمان بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، فلائینی و بینز هنوز بازیکن اورتون باشند. او گفت اورتون در حال آماده شدن برای جدایی احتمالی آنهاست.
14:00- به گزارش manchester evening news رئال مادرید با آرسنال بر سر قیمت اوزیل به توافق رسیده بود ولی آرسنال نتوانست نمایندگان اوزیل را برای پیوستن به تیم لندنی راضی کنند زیرا اوزیل مایل است به منچستر یونایتد برود. رئال هنوز با مبلغ پیشنهادی منچستریونایتد موافقت نکرده است.
13:55- رئیس باشگاه ویگان اعلام کرد در صحبت هایی با مارتینز مربی باشگاه اورتون به این نتیجه رسیده است که لیتون بینز در اورتون می ماند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
13:50- پس از اینکه دیروز شایعاتی از علاقه منچستریونایتد به کوئنترائو منتشر شد، آنجلوتی اعلام کرده است او در رئال می ماند.
13:45- به گزارش El Correo آندر هررا از مسئولان بیلبائو خواسته است با انتقالش به یونایتد موافقت کنند.
13:42- به گزارش The Peoples Person نمایندگان منچستریونایتد اعلام کردند آنها به دنبال خرید اوزیل نیستند.
13:40- سایت گل از توافق 24 میلیون دلاری منچستریونایتد و اورتون برای انتقال فلائینی خبر داد.
13:30- پس از انتشار اخبار مذاکرات آرسنال و نمایندگان اوزیل، ظاهرا دو طرف به توافق نرسیده اند و آرسنال توجه خود را بر روی خرید دیماریا و یا جیولاویجیو، بازیکن سنت اتین متمرکز کرده است. بنا بر این شانس نمایندگان منچستر که در حال مذاکره با اوزیل هستند برای خرید این بازیکن افزایش یافته است.
13:15- امروز صبح اورتون پس از اقدام برای خرید مک کارتی با پیشنهاد 24 میلیون پوندی منچستر برای فلائینی موافقت نمود و اجازه مذاکرات او با منچستر یونایتد را صادر کرد.
پس از اینکه باشگاه نتوانست در طول تابستان هافبکی برای تقویت خط میانه میدان تیمش بخرد, به نظر می رسد در نهایت باشگاه توانسته است خریدهایی که می خواست, انجام دهد. دو بازیکن که هر دو آنها در پست هافبک بازی می کنند. ماروئن فلاینی ستاره اورتون در فصل گذشته رقابت های لیگ برتر و شاگرد سابق دیوید مویز مربی کنونی یونایتد, در زمانی که در اورتون بود, و آندر هررا بازیکن جوان تیم اتلتیک بیلبائو اسپانیا.
ماروئن فلاینی و لیتون بینز در طول تمام مدت تابستان با انتقال به یونایتد لینک می شدند, بالاخره به نظر می رسد سران باشگاه مرسی سایدی با انتقال هافبک بلژیکی خود موافقت کرده اند اما قصد ندارند ستاره انگلیسی خود لیتون بینز را بفروشند. باشگاه اورتون نیز برای جایگزینی این بازیکن, در حال خرید فرناندو از پورتو با قیمت ۱۵ میلیون پوند هستند.سران تیم ملی بلژیک تایید کرده اند که فلاینی در اردوی تیم ملی نیست و بعدا ملحق خواهد شد.در خبر دیگری گفته می شود یونایتد در آستانه امضای قرارداد با آندر هررا می باشد. باشگاه یونایتد رقم بند آزاد سازی این بازیکن را پرداخت خواهد کرد و این بازیکن ۲۴ ساله آزمایش های پزشکی برای انتقال به الدترافورد را پشت سر خواهد گذاشت.منچستریونایتد همچنین پیشنهادی ۱۵ میلیون پوندی برای خرید لیتون بینز ارائه کرده است که از سوی باشگاه اورتون رد شده, باید دید آیا یونایتد پیشنهاد دیگری برای خرید این مدافع انگلیسی در فرصت باقی مانده ارائه خواهد کرد یا نه.احتمال نهایی شدن این انتقا کمتر از دیگر گزینه ها است زیرا این بازیکن در اردوی تیم ملی انگلیس به سر می برد.گفته می شود اورتون حداقل ۲۰ تا ۲۴ میلیون پوند برای فروش این بازیکن می خواهد.