پاسخ : ♥♥ ☆کهکشانی ها - گفتگوی و آنالیز ویژه بازی های حساس رئال مادرید☆ ♥♥
نقل قول:
تیم مسخره امسال 2 هوایی هست : 1) هوای 3گانه ! 2) هوای بیگانه ! < یعنی یه بازی فکر میکنیم 3 گانه مال ماست و یه بازی به جام ولایت باید راضی باشیم!>
اره واقعا موافقم
ولی فعلا اتلتیکو دهنومونو سرویس کرده
هم تو جام حذفی خوردیم به اونا هم لیگ 3 امتیاز ازمون بالاترن
متاسفانه این بازی رو مساوی کردیم. این وسط هم ما هم بارسلون ضرر کردیم. ما فاصلمون با صدر جدول بیشتر شد...
نیمه اول اصلا خوب نبودیم به جزء 2-3 دقیقه اول. شاید اگر نیمه اول درست بازی می کردیم اینطوری نمیشد. رونالدو هم که الکی اخراج شد..!!
متاسفم
سلام امشب یکی از برهه های حساس این فصل رو پیش رو داریم
بازی با اتلتیک مادرید تو نیمه نهایی جام حذفی در برنابئو
ایشالله با یک بازی درست و حسابی بتونیم کارشون رو یک سره کنیم که دیگه به بازی برگشت نکشه !!
سلام دوستان رئالی کم پیدا :|
امشب با یک بازی عالی و فوق العاده از لحاظ تاکتیکی و روانی (روانی شده بودن اینا مثل چی میپریدن به بازیکنای ما !! هی کارت میگرفتن ) لهشون کردیم
تیم امشب عالی بود
ایکر کم کار ترین بازیکن میدان بود
خط دفاعی بسیار عالی بود
ژابی قلب وسط زمین و مودریچ بسیار عالی بازی کرد
آنخل بهترین بازیکن بود همه کار کرد
کریس هم پر تلاش ولی حیف گل نزد
خسه آینده ایی طلایی داره
خلاصه >< بچه ها مچــــــــــــکریم >< :flowerysmile:
یا اینکه نتونستم کل بازی رو ببینم ولی خلاصه بازی نشون میداد که بازی دست ما بوده و موقعیت های ما بیشتر بوده البته مودریچ 1 بار توپو از رو خط کشید بیرون ولی از این خوشم اومد که عمه ی دیگو کاستا...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا 3 بازی کریس رو نداریم :( ویارئال، الچه و یکی دیگه یادم نیست
این برد واسه روحیه مون خیلی خوب بود. حالا میتونیم به برد اتلتیکو تو لیگ هم فکرد کنیم
ولی متاسفانه همونجوری که علی گفت بازی هامون بگیر نگیر داره تو 1 بازی الچه رو به زور میبریم تو 1 بازی اتلتیکو رو 3 تا میزنیم
البته باید اعتراف کنم که آنجلوتی نسبت به اول فصل بیشتر رو تیم شناخت پیدا کرده و بازی هامون بهتر شده اما تنها چیزی که اذیتم میکنه اینه که رونالدو گل نمیزنه :| فک کنم توقع ما ازش رفته بالا که دوس داریم تو هر بازی 2،3 با گل بزنه. از وقتی مصدوم شد دیگه رونالدو نیست
سلام دوستان گل رئالی !!! یه چند مدتی هست که کلا من تاپیک رئال فعالیت نمیکنم و عذر خواهی میکنم
من در جریان بازی رفتمون با اتلتیک مادرید نبودم بازی رفت کی برگذار شد ؟ کیا گل هامون رو زدن ؟
بازی برگشت کی هست ؟ مرسی که همکاری میکنین
نقل قول:
سلام دوستان گل رئالی !!! یه چند مدتی هست که کلا من تاپیک رئال فعالیت نمیکنم و عذر خواهی میکنم
من در جریان بازی رفتمون با اتلتیک مادرید نبودم بازی رفت کی برگذار شد ؟ کیا گل هامون رو زدن ؟
بازی برگشت کی هست ؟ مرسی که همکاری میکنین
هفته پیش
په په. دی ماریا. خسه
نمیدونم بازی برگشت کیه!
بچه ها اين خبر رو با دقت كامل بخونيد . رئال تو 24 روز كامل ميتونه سرنوشت خودشو تو ليگ -ليگ قهرمانان عوض كنه .
ماراتن 24 روزه رئال با 8 بازي حساس
مرجع خبري رئال مادريد :از روز يكشنبه ، ماراتن 24 روزه رئال مادريد با 8 بازي آغاز مي شود . ماراتني كه در تن آن رئال مي تواند سرنوشتش در سه تورنمنت را رقم بزند .
كار با بازي يكشنبه با بارسلونا آغاز مي شود . سه روز بعدش رئال بايد دز پيزخوان به مصاف سويايي برود كه به مرحله يك چهارم ليگ اروپا صعود كرده است . پس از آن رئال بايد سومين بازي ليگي خود را در يك هفته با بازي نسبتا آسان با رايو در روز شنبه ، 9 فروردين داشته باشد . رئال اگر در اين سه بازي 9 امتياز بگيرد ، 75 درصد مسير لاليگا را پيموده است .
پس از آن نوبت چمپيونزليگ است . تيم كارلو بايد 12 فروردين ساعت 23:15 به مصاف دورتموند در برنابئو برود و شش روز بعدش در وستفالن بازي كند . بين اين دو بازي رئال بايد با سوسيه داد در آنوئتا بازي كند كه بازي آساني نخواهد بود .
پس از دو بازي با دورتموند ، نوبت بازي با آلمريا خواهد بود . پس از بازي با آلمريا هم فينال كوپا در روز 27 فروردين برگزار مي شود .
برنامه ی سنگینیه!
ولی خب برای اکثر تیمای مطرح که تو سه جام میجنگن وضعیت همینه!
باید برنده ی باشیم تمام این بازیا رو چون اگه یه بازی رو ببازیم تو روحیه تیم تاثیر داره و بقیه بازیا هم وا میدیم...
بخصوص ال کلاسیکو
از طرفی ال کلاسیکو که بازی اوله رو بتونیم ببریم قدم محکمی برداشتیم و هم روحیه تیم میره بالا و روحیه رقبایی که با رئال بازی میکنن کم میشه و خودشون رو از پیش باخته میدونن.
آنجلوتی تو کنفرانس خبری گفته اینبار نوبت منه که الکلاسیکو رو ببرم
این نشون میده روحیه جنگندگی تو کل تیم بالاس
امیدوارم یه الکلاسیکوی بیاد موندنی رو ببینیم
راه سختی پیش رو داریم ولی رسیدن به مقصد غیرممکن نیست
دوستان میشه بگید کدوم کانال های ماهواره بازی رو پخش می کنن؟؟؟؟؟ بازی رفت هم یه پنالتی واضح نگرفتن واسمون وگرنه الان اختلافمون با بارسا 7 امتیاز بود