ممنون اما من فعلا دارم پیش هایده تعلیم میبینم ......باشه اتش بسنقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون اما من فعلا دارم پیش هایده تعلیم میبینم ......باشه اتش بسنقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو میگم واسه خیلیا _
شاخ نشن واسه ما تاجیا _
تاجی هستیمو 2 ستاره تو اسیا _
سومیش تو راه واسه فرهادیا_
همه پا شن جلو ژنرال ابیا_
فقط بلدین بگین مافیا_
هشتاد و پنجمیم تو رنکینگ فیفا_
441 جهانیا _
یه ستاره تو آسیا حسرت شده واس خیلیا _
:evaa::evaa::evaa::evaa:
تو هم باید با روژین بری بیش سعدی و گوتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه قدر استعداد درخشان داره استقلال
خوب شد اومدم دیدم آخه گوته ازم خواست
بعدش ما یه بار قهرمان جام در جام آسیا شدیم هنوز نمیدونی هیچی نگو
6-0
10l10l3
10 دقیقه 10 نفره
اونیکه میگی قهرمان جام در جام اسیا شدید یعنی یه چیزی تو مایه های این لیگ اروپا که تیمای درجه دو سه هستن وگرنه تو اسیا حتی یه بار به نیمه نهایی هم نرسیدیدshikam::-shikam::-نقل قول:
فغانی داور دربی ۷۷ شد crying::-crying::-crying::-
فغانی با فرهاد اصلا خوب رفتار نمیکنهcrying::-:eynak:
پست ویژه
گزارش تصویری مراسم یاد بود اسطوره مرحوم " ناصر خان حجازی "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمدرضا خاتمی : حجازی یک شخصیت ملی و الگو بود
دکتر سید محمدرضا خاتمی نایب رئیس دوم مجلس ششم و برادر محمد خاتمی، درباره حضورش در مراسم بزرگداشت ناصر حجازی گفت: این مراسم به همت خانواده حجازی برگزار شد و نشان داد که چه ظرفیتهایی در ورزش کشور وجود دارد.
دکتر خاتمی درباره مرحوم حجازی خاطر نشان کرد: من دوستدار ورزش و چهره های ملی بودم و به نظرم کسی در ایران وجود ندارد که مرحوم حجازی را دوست نداشته باشد. او فقط یک چهره ورزشی نبود و یک شخصیت ملی و الگو محسوب می شد.
روشن : ناصر همه شما را بخشید راحت بخوابید !
حسن روشن طی سخنانی در مراسم بزرگداشت مرحوم ناصر حجازی، یادآور شد: ناصر نمرده است و روحش در بین ما حضور دارد و تنها جسمش از میان ما رفته است. ولی همه ما با او رفتار خوبی نداشتیم و آنچه که او دوست داشت را پیگیری نکردیم و خیلی او را اذیت کردیم، اما او با روح بلندش همه را بخشیده است.
پیشکسوت استقلال، ادامه داد: امروز(سهشنبه شب) من چند بار آزمایش خون دادم و فشارم بالا بود، اما وقتی به این مراسم آمدم کسانی را دیدم که فشارم بیش از این هم بالاتر رفت. حتی خود من هم با ناصر زیاد خوب نبودم و پشت سرش خیلی حرف میزدم، ولی امروز به من تندیس او را میدهند که این نشان از روح بلند زیاد او دارد.
وی گفت: خیال کسانی که ناصر حجازی را اذیت کردند راحت باشد، زیرا او همه آنها را بخشیده است و همان طور که خودشان هم می دانند دوستدار واقعی ناصر نبودند. من کماکان با روح ناصر حجازی در ارتباطم و میگویم که او همه شما را بخشیده است و از امشب میتوانید راحت بخوابید!
هـــــــــــنوز تو قلب مـــا هستــــــی , تــــو کـــه بالای هــــــر دســــتی
اسطوره قرمز و آبی نمیشناسدنقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناصر خان روحت شاد یادت گرامی باد
همیشه در دل ما هستی
بخدا من خودم وقتی خبر فوتش رو شنیدم گریه کردم:aaaa:crying::-Death::
از همین الان معلومه نمیخوان اس اس ببره............قدرت استقلال رو نگا کنید که از همین الان ازش ترسیدن و میدونن توان مقابله باهاش رو ندارن داور رو کردن یار دوازدهم شانسپولیس......واقعا کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه کاراشون رو برنامه ریزیه ها.هر کاری میکنن تا عقده هاشون رو رو استقلال جبران کنن.ولی اول و آخرش خدا با ماست.:ohum:
زنده باد استقلال
:esteghlal:
یکی به من بگه اینا چرا با استقلال لج هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بجز کسب افتخار برای ایران کار دیگه ای کرده؟؟؟؟چیکارمون دارن اخه...احنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abieteh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]