عزیزم میتی اسمت ت.....ی رد کردم :evaa:
پس خفه و به کارت برس :evaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم میتی اسمت ت.....ی رد کردم :evaa:
پس خفه و به کارت برس :evaa:
سلام و درود و مرض خدمت دوستان :nishkhand:
گفتم یک پستی بدیم بعد از یک مدت
مهدی گفت : برای مهندسی نفت آزاد باید رتبه ی تپل مپل بیاری ، من تکذیب میکنم . چرا خودم نخونده ، پارسال مهندسی نفت آزاد قبول شدم :ahaaaaaa: اما چون پولش زیاد بود نرفتم :evaa:
میبینم که احمد اومده رو فرم و شده یک پا اسپمر :luuugh:
بقیه ی اراذل کجان ؟ :death:
اومدن دنبال تو اوباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
wtf???نقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شفاف سازی کن عزیزم !
واسه آزاد نگفتم واسه ملی گفتم ! بحثم واسه دانشگاه آزاد برای هزینش و بعد فارغ التحصیلیش بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیزم اسمتو به عنوان دستیار رد کردم تا اگه یه غلطی کردیم اسم تو هم توش باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو اسمت سوری رد شده:nishkhand:
سلام
به نظر من هر رشته ای بخونی اگه درست بخونی کار واسش هست چون بیشتر فارغ التحصیلان عزیز سوادکاری ندارند و درسا روفقط واسه پاس شدن خوندن (مثل من:evaa:):soal:
من در رشته خودم که عمران هست شاهد این قضیه هستم نرم افزار های sap _safe_ etabs برنامه هایی هستن که یک مهندس عمران باید بدونه ولی بیشتر مهندسایی هم که دارن ساخت و ساز میکنند اینارو بلد نیستند و کارشون کپی ـ پیست هست
ما کل اردبیل یه نفر که sap رو بدونه نتونستیم پیدا کنیم:look:
ختم کلام : هر رشته ای میخونید خوب بخونید
ایول داداش دقیقا حرف منو زدی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلیل بر این نیست که هر کی تو سطح پایین ترین دانشگاه درس خوند اخرش هیچ پخی نشه یا هر کی تو بهترین دانشگاه درس خوند ادم موفقی میشه !!!
همه چی به خودم ادم بستگی داره !!! مهم هدفته تلاش و پشتکارته !!!
دلیل این نیست اون که حالا داره برق یا مکانیک یا نفت میخونه اینده شغلیش به کلی تامین باشه یا کسی یه رشته ای که خیلی هم معروف نباشه درس بخونه فردا باید بیکار باشه !!!
همه چی به خودم ادم بستگی داره !!!
در ضمن این مقاله رو بخونید خیلی مفیده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا علی roz::
بچه ها من یک سوال دارم .
کسی که تربیت معلم قبول بشه ، سربازی هم باید بره ؟
چون شنیدم اونایی که تربیت معلم قبول میشن ، سربازی نمیرن !
و چند ها هم سراغ دارم دارم از اون تربیت معلمای قدیمی که سربازی نرفتن ! میخواستم بپرسم این تربیت معلم الان هم بدون سربازیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا اونجایی که من میدونم اینا به جا سربازی مدتِ خدمتشونو میرن مناطق محروم درس میدن .
میشی سرباز معلم...............:death:نقل قول: