من همه ی کارهایی رو که در ویدئو گقته بودید انجام دادم کامپیوتر دسته ی من رو میشناسه ولی هنوز هم شوک سمت راست فعال نشد!! چی کار باید بکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من همه ی کارهایی رو که در ویدئو گقته بودید انجام دادم کامپیوتر دسته ی من رو میشناسه ولی هنوز هم شوک سمت راست فعال نشد!! چی کار باید بکنم؟
با سلام و خسته نباشین...
بابته راهنماییاتون ازشما ممنونم اما من هم کرکه ورژن 3 رو ریختم + آپدیته Skidrow اما هنوز مشکله کارت قرمزم برطرف نشده میشه راهنمااییم کنید؟
سلام دوستان ! من یه سوال کوچیک دارم که به راحتی فیفا بازها میتونن جواب بدن اما نمیدونم چرا هرجا مطرح میکنم کسی جواب نمیده. من تا حالا پی اس بازی میکردم امسال اومدم سمت فیفا بازیو نصب کردم هیچ مشکلی ندارم فقط نمی دونم چجوری بازیکنارو ادیت کنم (کفش,فیس,آمار) هرچی میگردم ایتموشو پیدا نمیکنم اگه کسی از دوستان بتونه کمک کنه ممنون میشم
سلام.روشی هست ک بتونیم برای فیفا پچ درست کنیم؟مثلا یه پچ درست کنیم که تیم استقلال و پرسپولیس توش باشن یا تغیرات کلی توی بازیکنا اعمال کنیم؟:fek konam:
سلام دوستان.
من با ارور fifa 14 has stopped working روبرو هستم چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MRAG [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بفرمایید : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط T.I.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام باید ورژن 3 رو دیلیت کنید و ورژن 4 رو تو پوشه Game بازی بریزید درست میشه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو صفحه قبلی همه چی هست اپدیت 52 مگی + کرک ورژن 4 همه مشکل هارو برطرف میکنه من الان دارم مشکلی هم نداره بازی
اقا من stop working رو تو همهی بازی ها دارم کمک
نشد ما یبار ما فیا بخریم با یه مشکل روبرو نشیم پارسال که مشکل تیک داشتیم خدارو شکر امسال مشکل تیک نداریم ولی این stopworking هس چجوری رفع میشه؟
think::
دانلود کرک 5 و اپدیت شماره 2
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان اگه میشه کمکم کنید.
میشه بم بگید توی کدوم قسمت میتونم لیگ و جام جهانی بزارم.
ممنون.