لیون تو همون قسمت مای جوپ بهت پیشنهاد داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو چه جوری بهشون پیشنهاد دادی؟بازم تو مای جوب
نمایش نسخه قابل چاپ
لیون تو همون قسمت مای جوپ بهت پیشنهاد داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو چه جوری بهشون پیشنهاد دادی؟بازم تو مای جوب
در جواب داداشی که میگه edit player تو کریر فعال نمیشه : میشه داداش ، باید از منو اصلی ، EAC یا یه چیزی تو همین مایه ها (الان یادم نمیاد) رو انتخاب کنیم ... ولی باید فیفات اورجینال باشه !!! :aaaa: ...
.
.
.
. . . . و ابراز همدردی با داش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] : کاملا بات موافقم داداش ، لایک ! :ookk:
راستش منم همیشه از fifa07 تا 13 از Barnet که تو لیگ دست دو انگلیسه شورع میکنم ... خیلی بیشتر حال میده ، اولش یه ستاره ست ولی الآن تو fifa13 فصل دوم 4ستاره ش کردم
:chakerim: ... بزودی عکس ترکیب و غیره رو قرار خواهم داد ، از بینندگان عزیز تقاضای صبر میکنیم ... :kissss:
راستی ! من هر وقت از فیفا عکس میگیرم و تو ی paint میارمش خاکستریه !!!!!؟؟؟؟؟ :sad:
ویندوزم سونه هااااااااا !!!!
یه راهنمایی بکنین داداشا :khahesh:
اول از همدردیت با داداشهای که اورجین ندارم کمال سپاس را دارم:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درمورد عکس گرفتن از فیفا هم مال منم با پاینت نمیشه اما 1نرم افزار خوب هست به نامFrapsکه هم میتونی فیلم بگیری هم عکسالبته حجم عکس وفیلمی که میگیری بالاست که اونم میتونی فرمتشو تغییر بدی.تازه خودش اوتمات سیو میکنه یعنی میتونی چنتا عکس یا فیلم با هم بگیری بدونی که بخوای هر دقه در بیای وسیو کنی.
اینم عکس از صفه برنامه. کار باشم خیلی راحت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز.
آقا من career mode بازی می کنم و الان رسیدم به فصل 17-16.
الان تو این فصل کرش میکنه میپره از بازی بیرون . هرکاری هم میکنم فایده نداره.
نمیدونم چیکار کنم.
چون سیو از فصل قبل داشتم چند تا تیم هم عوض کردم که شاید درست بشه اما نشده !
لطفا کمکم کنید...:daghon::daghon::daghon::daghon:
راهنماييت تو حلقم :sohappy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ممنون !!! :flowerysmile:
چه جوری تیم عوض کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا مگه تا حالا تیم عوض نکردی :chakoshi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل تموم میشه باشگاه های مختلف بهت پیشنهاد میدن اگه از تیمت راضی نیست برو جای دیگه :nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اون یه بحثه دیگس.
مشکله من الان کرش کردن بازیه.
لیورپول آتالانتا والنسیا psg هرچی تیم عوض میکنم فایده نداره !
میدونم عاقلانه نیس اما چاره ای هم ندارم.
راهی سراغ ندارین دوستان ؟ سیناجون شما چی ؟
نه , لیون تو قسمت مای جاب بهم پیشنهاد نداد . بهم پیشنهاد داد که قرارداد ببندم , همونجوری که تیمهای ملی پیشنهاد میدن که شما یا معطلشون میکنی یا قبول میکنی یا ردشون ( reject ) میکنی . که من رد کردم ولی فصل که تموم شد رفتم تو مای جاب به لیون پیشنهاد دادم که اونا هم رد کردن . گفتم که , اینکه تیم بیاد شخصا بهت پیشنهاد بده چیزیه که شاید فصلی یکی دوبار بیشتر اتفاق نیفته .نقل قول: