نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته !!!!!!! think::
ایر ان ای سرای امید
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته !!!!!!! think::
ایر ان ای سرای امید
گفته شما صحیحنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliazimi9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس بیشتر بهنام صفوی پویا بیاتی و چندخواننده دیگه در سنتی هم همای بیشتر از بقیه گوش میدم
شکر میون کلامتون ! :nishkhand:
به طور اتفاقی چشمم خورد به یه سری خاطرات قدیمی !
بله ! ما خاطرات به چشممون میخوره !
یه دوربین گوشی در پیت هم داشتیم گفتیم عکس بگیریم بذاریم بقیه هم ببینند چی بودیم و چی شدیم !
این دفتر دوران دبیرستانمه ! یادمه دنبال دفتری بودم که عکس آقا روش باشه ولی متاسفانه یافت نشد که نشد ! om::
ناچار از پوسترایی که داستم یه تیکه از عکس آقا رو در آوردم و چسبوندم رو جلد دفتر ! ایناها :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا دقیق مطمئن نیستم اسم درسا رو درست گفته باشم ولی احتمالا این دفتر هندسه تحلیلی بود ! :nishkhand:
بعدی هم دفتر دیفرانسل باید باشه اگه اشتباه نکنم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بخشی از دفتر آمار و جبر خطی سوم دبیرستان !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم هندسه سوم راهنمایی باید باشه :
ریاضی 2 : love::love::love::
من اون موقع ها بچه درسخون بودم ! :nishkhand: یادمه اولین امتحانی که ازمون گرفتن شدم "12 " ! خیلی داغون شده بودم ! تا حالا نمره هیچ درسی کمتر از 14 نگرفته بودم ! اونم چی ؟ ریاضی ! درسی که همیشه 19 و 20 می شدم ! خلاصه زدیم تریپ افسردگی ! امتحان بعدش امتحان سطح شهر بود به خودم قول داده بودم جبران کنم ! از طرفی اسامی نفرات برتر تو تمام مدارس زده می شد ! :sooot: زد و ما شدیم 20 ! tars:: اون روز در پوست خود نمی گنجیدیم ! تنها نمره 20 من بودم !
اینم دفتر شطرنجی رسم و چند تا از هنرنمایی های این جانب ! :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لازم به ذکر است دفتر رسم من بعدش تبدیل شده به دفتر الگوی خیاطی آبجی ! :nishkhand:
واین هم حسن ختام برنامه :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین:afarin:
اومدی دربی امتحان دادی قبول شدی؟heee::
بچه زرنگ میتونی بگی 2+2 میشه چند؟:hehee:
آخه پسر باهوش چرا کتاب ها رو اشتب می اوردی؟heee::
چه عجب!یکی پیداشد مثل من ریاضی رو دوست داشته باشه:ey babaaa:
دوستان جو گیر نشن آمارشون رو بزارنheee::یه بار مهدی گذاشت برا هفت پشتمون کافیهmas:-heee::
بابا ایول دست خط .نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون رسم هات منو کشته .
یادمه من اون وقت خودم رسم نمیکشیدم یه پولی میداد به بچه زرنگ کلاسمون برام میکشید فرداش برام میاورد.
ای روزگار یاد اون موقع ها بخیر. دستت درد نکنه منو به یاد اون موقع ها انداختی!!!
راستی اون شعر اخری که نوشتی از امین حبیبی هست ؟ درست گفتم . خب پس 50 امتیاز بهم بدهheee::
خوب بدون هیچ کپی مطلب میخوام یه چندتا کد مخفی خیلی جالب موبایل رو بهتون یاد بدم که واقعا جالبه و ارزش خوندن رو داره برای اطلاعات شما که چه کارهایی که نمیتونید با موبایل های معمولی انجام بدید اینجا یاد میگیرد:heee::
1-با گرفتن کد #915* 21* موبایلوتون رو برای مدتی خارج از دسترس نگه دارید خیلی جالبهheee::برا خروج از این سرویس#67# رو بزنید
2-قدرت باطری مخفی شده:وقتی شارژموبایلتون کمه وشارژر ندارید فقط #3370* رو فشار بدید
دوستان خیلی کد مخفی هست فعلا همینا رو گفتم یکی از جالب ترین کدها اینکه وقتی کسی به شما تماس میگیره میتویند تماس رو به یه نفر دیگه منتقل کنید مثلا اگه دلپیرو به من زنگ زد میتونم با وارد کردن کد مخصوص تماس رو به رسول منتقل کنمheee::
نقل قول:
بابا اینکه بهش میگن دایورت کردنheee::ولی کد شارژ مخفی باحال بود مرسی
راستی هکرا ****** گم کردن یا بازم یه سری مونده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کد شارژ موبایل کار نکرد از این ره استفاده کن:
تحقیقات کره ای میگن یه زنی روزی از زود تموم شدن شارژموبایلش کلافه میشه و جییییییییغ میزنه بعد که میخواد بره موبایلشو شارژ کنه میبینه پر شده یعنی شارژ موبایل در اثر صدای بالا هم پر میشه
ممنون هکرها ؟love::
خوب بچه ها امشب هم بارسا و رئال بازی دارند ساعت 1 بامداد روز جمعه کسی فرکانس شبکه ای رو داره که بازی رو رایگان پخش کنه ؟ البته روی هاتبرد یا بدر
یه دست نوشته از مهدی دارم زدم به دیوار اتاقم عجب دس خطیهheee::
خیلی قشنگ بود.
نتم وصل شد حتما عکسشو واستون آپ میکنم.
دست خط خودمم نشون نمیدم چون خیلی خزهheee::
منم تو درسا فقط عشق تاریخ بودم سال سوم تاریخ شدم 19/75